­

Drie machtige bergen beklimmen in de Italiaanse Alpen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte

Een enorme uitdaging, drie van de meest beruchte bergpassen van de Giro d’Italia beklimmen. De favoriete beklimmingen van Alberto Contador. Verleg je grenzen, alleen of samen met familie, vrienden en/of collega’s, en bereik de toppen van de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Veel doorzettingsvermogen heb je nodig om het vol te houden. Dat staat figuurlijk voor wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks meemaken, maar dan om te overleven. Een enorme uitdaging om nooit te vergeten!

Op www.forza4energy4all.nl vind je meer informatie over dit mooie evenement en kan je de deelnemers ook sponsoren.

Schrijf je hier in voor Forza4Energy4All 2018

 Forza4Energy4All groep Stelvio 2017

Terugblik Editie 5 - 2017

Een terugblik op de jubileumeditie van ons prachtige evenement Forza4Energy4All. Op 7, 8 & 9 september 2017 werden drie machtige bergen wederom beklommen in de Italiaanse Alpen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. En niet de minste, namelijk de Gavia, Torri di Fraelle en Stelvio. Op de fiets, wandelend, hardlopend en per MTB werd alle energie gegeven om de top te bereiken.

Forza4Energy4all 2017 Hardlopen Gavia Forza4Energy4All Wandelen 2017 Forza4Energy4All Finish Stelvio teamLagendijk

De eerste Forza4Energy4All fietstocht begon al in augustus door een paar bikkels die van Nederland naar Italie gingen fietsen. En andere deelnemers gingen 2 dagen voor de Forza4Energy4All start al een mega uitdaging aan ter nagedachtenis aan Sam. Wat een mooie aanloop naar het echte Forza4Energy4All evenement
De meeste deelnemers kwamen in Bormio aan op woensdag en waren na hun autorit over de Stelvio al helemaal in de Forza stemming maar ook wel onder de indruk. Met de auto is het al indrukwekkend om af te dalen laat staan dat je hem op eigen kracht moet beklimmen. Nadat iedereen was gesetteld begon de briefing voor de eerste Forza4Energy4All dag met alle nodige informatie. De briefing eindigde met een fimpje met aanmoedingingen van de kinderen waar we ons zo voor inzetten en waarvan de meesten er helaas niet bij konden zijn. Dat gaf nog wat extra kracht en energie om aan dit avontuur te beginnen. Op naar bed om fit te zijn voor Forza Dag 1!

Lees hier het gehele verslag van Forza4Energy4All 2017

 
 

­