­

PloegentijdritEnergy4All 9sept2018

Zondag 9 september 2018 op wielercircuit Nieuwegein

De Ploegentijdrit Energy4All is een tijdrit-wedstrijd bedoeld voor recreatieve fietsers, met als doel geld op te halen t.b.v. Stichting Energy4All. Het is een ééndaags fietsevenement.

Sponsor de Ploegentijdrit teams

De wedstrijd

De ploegentijdrit vindt plaats op het wielercircuit van `De Nedereindse Berg` in Nieuwegein (www.nedereindseberg.nl). De afstand is circa 15 kilometer. De eindtijd van de fietsploeg wordt bepaald door de 4e renner die over de streep komt. Het is een heuse wedstrijd met een wedstrijdreglement, baancommissarissen en een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem met chips. De ploegen starten om de 30 seconden, en leggen vervolgens 7 ronden af op het gesloten circuit.

Er zullen minimaal 10 ploegen en maximaal 20 ploegen deelnemen. Er zal na afloop een prijsuitreiking zijn met mooie prijzen voor de 1e, 2e en 3e plek. En natuurlijk de eeuwige roem voor het winnende team.

Programma

Op zondag 9 september 2018 zijn alle deelnemers en hun supporters van harte welkom om 12.30 uur in het clubhuis van `De Nedereindse Berg`. Na de ontvangst volgt een korte toelichting m.b.t. wedstrijdreglement, registratie en huishoudelijke regeltjes.
De wedstrijd/ploegentijdrit start om 13.30 uur en zal ongeveer om 15.30 uur afgelopen zijn.
De prijsuitreiking en bekendmaking van de totale opbrengst vindt plaats om 16.00 uur.
Vervolgens is een ieder nog van harte welkom om te blijven voor de borrel met livemuziek. Er is een bar met drank en eten, en consumpties zijn uiteraard voor eigen rekening.

Ploeg en sponsoring

Een ploeg bestaat uit minimaal 4 man/vrouw en maximaal uit 8 man/vrouw. Om mee te kunnen doen aan deze benefiet-wedstrijd dient iedere deelnemer minimaal € 150,- aan sponsorgeld op te halen.
Als je met een viermansploeg deelneemt dient er minimaal € 600,- aan sponsorgeld te worden opgehaald. Voor iedere € 150,- meer die wordt opgehaald mag de ploeg worden uitgebreid met 1 wielrenner. Bij € 1.200,- opgehaald sponsorgeld bestaat de ploeg dus uit 8 renners. Meer sponsorgeld is welkom, maar het maximum van 8 deelnemers per ploeg blijft staan.

Je kan zelf je sponsorgeld verzamelen of gebruikmaken van ons PIFworld platform. Deze kan je makkelijk delen via Social of mail om je t elaten sponsoren. Maak een team pagina en je eigen deelnemers pagina aan:

  • Ga naar de pagina van ons evenement: https://www.pifworld.com/nl/events/R8NN18tc36g/ploegentijdrit-energy4all-2018/about
  • Klik op 'Start actie' of onder de rode ronde knop 'Actie starten' en vul jouw gegevens in.
  • Om een Team sponsorpagina aan te maken (hier kan je de deelnemers van je team met een PIF pagina aan toevoegen en samen geld ophalen)  klik je op de rode ronde knop en vervolgens 'Groepsactie Starten'. Vul hier de gegevens in van je team.
  • Is er al een Team PIF pagina van jouw team klik dan op die pagina op 'Lid worden' en vul je gegevens in. Kijk op bovenstaande link en vervolgens op 'Community & Campaigns' om te kijken of er al een team pagina van jouw team is.
  • Heb je een pagina aangemaakt maar die valt nog onder het algemene evenement en is nog geen onderdeel van de Team pagina? Vraag dan de beheerder van jouw Team pagina jou toe te voegen. Dit kan via de rode ronde knop en dan 'Personen toevoegen'

Stichting Energy4All en Energiestofwisselingsziekte

Forza4Lola Lola & Ron

De gehele opbrengst van dit benefiet-evenement komt ten goede aan Stichting Energy4All. Deze stichting heeft als missie: `Het verwerven van zoveel mogelijk financiële middelen om onderzoek naar effectieve behandeling van energiestofwisselingsziekten te versnellen en te bevorderen.`
Er zijn in Nederland circa 500 kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Bij deze kinderen zijn de mitochondriën (energiefabrieken in ons lichaam) door een erfelijke aandoening. Het is een chronische, progressieve en ongeneeslijke ziekte met desastreuse gevolgen. Van deze kinderen sterft 50% voor het 10e levensjaar en 70% haalt de volwassen leeftijd niet. Omdat het gaat om een relatief zeldzame ziekte heeft de farmaceutische industrie vrijwel geen belangstelling voor de ontwikkeling van een medicijn. En medicijnonderzoek kost ontzettend veel geld.

Stichting Energy4All steunt al sinds 2006 structureel het belangrijke medicijnonderzoek van professor Jan Smeitink en zijn team (lees hier meer over het onderzoek). Het ontwikkelde medicijn is al getest bij volwassen patienten met de ziekte, met hoopvolle eerste resultaten. De testen bij kinderen volgt, de voorbereidingen zijn al in gang gezet. Alleen al om genoeg voorraad van het medicijn te maken voor die komende test is veel geld nodig, Stichting Energy4All financiert o.a. de grondstoffen voor het medicijn.

Organisatie en Inschrijven

De tijdrit wordt georganiseerd door de leden van Team Forza4Lola onder aanvoering van Ron Okhuijsen. Ron is vader van Lola, patiënt energiestofwisselingsziekte (lees hier het verhaal van Lola) en ambassadeur van Stichting Energy4All.
Volg de meest actuele ontwikkelingen rond dit evenement op de Facebook pagina van FORZA4LOLA.

Schrijf je nu in maar lees wel eerst onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf je in als Team   

Schrijf je in als deelnemer


Mocht je nog vragen hebben of als sponsor iets kunnen betekenen voor dit evenement maail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­