­

Benefietlunch & Veiling4Forza

Van mei 21, 2017 11:45 tot mei 21, 2017 15:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 218

Kasteel Tongelaar Mill - benefietlunch Stichting Energy4All

Veiling Forza4 Neia en Siem
Het doel van de veiling is het generen van een zo groot mogelijke opbrengst voor de ontwikkeling van een medicijn tegen de energiestofwisselingsziekte die Neia, Siem en hun lotgenoten hebben. De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderzoek naar dit medicijn. De veiling bestaat uit een online-veiling en een live-veiling.
Bekijk hier de website en bied alvast mee op de prachtige veilingitems aangeboden door verschillende aanbieders. De online-veiling stopt op 20 mei om 12.00 uur. De veiling wordt op 21 mei live door de veilingmeester heropend tijdens de Benefietlunch en dan kunnen de online biedingen overboden worden.

Benefietlunch Forza4 Neia en Siem
Op zondag 21 mei vindt er een Benefietlunch plaats op het prachtige landgoed Tongelaar in Mill. Op het landgoed staat een historische kasteelburcht omringd door prachtige boerderijen. De lunch wordt verzorgd in Boerderij de Benedenhof (de Barn) direct naast Kasteel Tongelaar. Adres: Tongelaar 12 te Mill. Let op: bij autonavigatie ‘Hoogedijk’ invoeren. 

De “Tongelaar Lunch” bestaat uit: soep met stokbrood en kruidenboter, frisse salade, pasteitjes met champignonragout en diverse luxe sandwiches (zalm, kipfilet, parmaham, abdij ham en oude kaas). Verder zijn koffie, thee, melk en jus d’orange inbegrepen. De lunch is in buffetvorm en wordt verzorgd door de exploitanten van Kasteel Tongelaar: de Smaakmakers uit Mill.

Programma:
• 11.45 – 13.00  uur Tongelaar lunch met live muziek door Mindy & Benjamin
• 13.00 – 13.15 uur Presentatie over het goede doel
• 13.15 – 14.00 uur Live veiling door veilingmeester
• 14.00 – 15.00 uur Rondleiding kasteel en bezoek bierbrouwerij De Blauwe Knoop

Uiteraard kunt u voorafgaand of na het programma genieten van een wandeling over het prachtige en uitgestrekte landgoed.

Prijzen Benefietlunch
• € 27,50 per persoon
• € 15,- kinderen tot 12 jaar

De totale opbrengst van de lunch gaat naar de ontwikkeling van een medicijn tegen de energiestofwisselingziekte. De Smaakmakers hebben toegezegd om aanvullend 10% van de dagopbrengst te doneren. Een geweldig gebaar!

Wilt u zich aanmelden voor de lunch? Klikt u dan hier. 

Kijk voor meer informatie op www.veiling4forza.nl

Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­