­

Chenoa op Oranjemarkt De Schooten

Van april 27, 2017 09:00 tot april 27, 2017 17:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 167

CHENOA in actie op KONINGSMARKT DEN HELDER

De 12-jarige Chenoa Cardenas gaat op de Koningsmarkt in de Schooten te Den Helder voor Stichting Energy4All collecteren en bloemen verkopen. De traditionele Oranjemarkt op koningsdag is beroemd en berucht in de regio Den Helder en wordt ook dit jaar weer rondom De Boerderij opgezet.Vriendinnen uit groep 8 zullen gaan helpen met flyeren. Dit ter nagedachtenis aan haar beste vriendin Rowena.

Chenoa heeft verleden jaar maart haar beste vriendin verloren aan een energiestofwisselingsziekte. Zij waren vriendinnen vanaf hun 4e jaar en deden veel samen. Rowena, een super opgewekt en vrolijk meisje, heeft helaas groep 8 niet kunnen afmaken en het verlies heeft een grote impact op Chenoa.

In het verleden zaten Rowena en Chenoa samen op de Koninginnenmarkt op een kleedje en verkochten uiteraard gewoon speelgoed dat niet meer werd gebruikt. Zij hadden hier altijd veel lol in. Verleden jaar was Koningsdag daarom een pijnlijke gebeurtenis, anders dan anders!
Chenoa wil daarom dit jaar graag haar verdriet omzetten in liefde voor Rowena, daarom komt ze in actie voor Stichting Energy4All. Zo bijzonder lief!

Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­