Home Over Energy4All Jochem & Jochem

Jochem & Jochem

Jochem Myjer en Jochem van Gelder steunen Energy4All op een bijzondere manier. Ze zijn pr-ambassadeurs van de stichting en zetten zich enorm in om het einddoel te halen... het medicijn. De zieke kinderen zonder energie zijn de belangrijkste drijfveer. Ze willen hen graag de energie geven die ze zo verdienen.

Jochem Myjer

Jochem Myjer is één van Nederlands succesvolste caberetiers of zoals hij het zelf liever zegt, komiek met als kenmerk de snelheid van een ADHD'er. "Ik vind dat iemand met zoveel energie als ik zich juist moet inzetten voor mensen die te weinig hebben", aldus Myjer. Hij kan het zich moeilijk voorstellen hoe het is om een energiestofwisselingsziekte te hebben. Het is dan ook simpel gezegd het tegenovergestelde van ADHD. "Ik zou GEK worden zonder energie!"

Jochem van Gelder

Jochem van Gelder kennen we allemaal als tv-presentator. Hij heeft programma's gepresenteerd als Willem Wever en Hider in the House, maar is vooral bekend van Praatjesmakers. Hij ontmoet verschillende ouders en zieke kindjes en dat doet hem als vader veel. "Je moet er niet aan denken hoe het zou zijn als de dokter je alleen kan vertellen dat er geen medicijn is. Dat besef zorgt ervoor dat ik ga relativeren. Even geen werk is lastig. Een week griep is balen. maar alles valt in het niet bij ziek zijn en niet beter kunnen worden", zegt van Gelder.

Samen met een groep enthousiaste Energy4All ambassadeurs zorgen deze twee kanjers ervoor dat Energy4All steeds meer bekendheid krijgt. Ze koken, bedienen, nemen cheques in ontvangst, golfen, spelen veilingmeester, treden op, doen mee aan hardloopevenementen en nog veel meer. Dat doen ze met veel liefde voor Energy4All en daarmee voor de zieke kinderen.