­

Sportgala Etten-Leur

Van februari 03, 2018 17:07 tot februari 03, 2018 19:07
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 420

Op zaterdag 3 februari wordt voor de 36ste keer het CentrumFIT Sportgala Etten-Leur gehouden in Nieuwe Nobelaer. Het sportgala zit traditiegetrouw vol met sportverkiezingen, sportdemonstraties en entertainment. 'Een avondvullend programma voor jong en oud', aldus juryvoorzitter Helma Dielemans.

De net 15-jarige zwemmer Timo Spaans maakt kans op de Publieksprijs van het sportgala Etten-Leur. Wat een eer! Hiervoor kan gestemd worden op www.sportgala-ettenleur.nl tot 20 januari. Stem je ook mee?

Hiervoor krijgt hij veel aandacht waarmee hij zijn goede doel Stichting Energy4All ook graag mee in de schijnwerpers zet.
Dat vond CDTS Consulting zo mooi dat ze per stem op Timo € 1,- aan zijn goede doel doneren.
Als tegenprestatie zal Timo voor iedere stem 1 baan zwemmen in een shirt van Energy4All.

Timo: “Voor mij waren de Nederlandse titels op de 50 en 200 meter schoolslag hoogtepunten van dit seizoen en was ik superblij dat ik ook met mijn zwemteam PSV twee keer Nederlands Junioren Kampioen ben geworden op de estafette 4 keer 100 wisselslag. Ik heb zoveel energie en vertrouwen dat het nog veel harder kan in de toekomst!"

Timo heeft energie genoeg om sport op topniveau te bedrijven. Kinderen met een energiestofwisselingsziekte worden al doodmoe geboren. Timo is betrokken geraakt door zijn vader die werkt bij Khondrion voor het medicijnonderzoek. Energy4All steunt dit belangrijke onderzoek om deze oneerlijke ziektes te stoppen.

STEM voor 20 januari op Timo en
STEUN daarmee ook Stichting Energy4All.

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­