­

Heartparade expositie Kunstbeurs Noord-Brabant

Van juni 21, 2019 20:00 tot juni 23, 2019 18:00
Bij Lithoijen
Geplaatst door Energy4all
Categorie├źn: Evenementen
Hits: 646

Kunstbeurs van Noord Brabant

Op 21, 22 en 23 juni is de volledige heARTparade expositie zal te zien zijn op deze prachtige beurs in Lithoijen (Oss) Noord-Brabant. Tevens is Stichting Energy4All het goede doel van de ArtFair

Toonaangevende hedendaagse kunst

Op De Kunstbeurs van Noord-Brabant zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen.De kans dat u simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien u een eigen identiteit wilt geven aan uw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Locatie

De kunstbeurs vindt plaats op de accommodatie van galerie en beeldenpark Sous-Terre, aan de Batterijstraat 23a in Lithoijen (gem. Oss). Met een galerie van 1000 m2 en een beeldenpark van 30.000 m2 en met een daarbij behorende collectie van ruim 3000 kunstwerken, geldt galerie Sous Terre als één van de grootste en meest gerenommeerde galerieën van Nederland. Niet voor niets is deze galerie ook dit jaar tot de finale doorgedrongen van de ‘Galerie van het jaar 2016’ verkiezing. Niet alleen de kunstbeurs en de vestiging van galerie Sous Terre is inspirerend, maar ook de ligging van deze locatie in het typisch Brabantse landschap is een trekpleister op zich. Kunst als onderdeel van de natuur. Dit maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

KOM NAAR DE VIPAVOND VAN KUNSTBEURS NOORD-BRABANT

Voor de vijfde keer wordt op het terrein van galerie Sous-Terre in Lithoijen de Kunstbeurs van Noord-Brabant georganiseerd. Dit jaar is de gehele Heartparade hier te bewonderen.

De VIPavond op vrijdagavond 21 juni staat geheel in het teken van de Stichting Energy4All en de Heartparade.

De avond wordt gepresenteerd door Energy4All ambassadeur Jochem van Gelder die enkele bekende kunstenaars zal interviewen. Daarna wordt de VIPavond muzikaal opgeluisterd door zanggroep Charmony, met hun swingende sfeervolle songs in een retro jasje. Samen zorgen zij ervoor dat u een onvergetelijke avond beleefd. 

BESTEL UW KAARTEN MET KORTING

U mag deze mooie avond niet missen. Bestel uw kaarten nu via Stichting Energy4All voor een speciale prijs van €30,- i.p.v. €40,- en u steunt daarmee ons als goede doel.

Mail voor deze speciale kaarten naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met als onderwerp VIPavond en in de mail uw naam, adres, telefoonnummer en hoeveel kaarten u wilt bestellen.

U ontvangt dan een betaallink en wij zorgen dat de kaarten op uw naam bij de ingang klaarliggen.

Kijk voor meer informatie op http://www.kunstbeursvannoordbrabant.nl/vip-avond-jochem-gelder/

Meer informatie over de Heartparade: https://www.heartparade.nl/

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­