­

Heartparade expositie Kunstbeurs Noord-Brabant

Van juni 21, 2019 17:00 tot juni 23, 2019 18:00
Bij Lithoijen
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 220

Kunstbeurs van Noord Brabant

Op 21, 22 en 23 juni is de volledige heARTparade expositie zal te zien zijn op deze prachtige beurs in Lithoijen (Oss) Noord-Brabant. Tevens is Stichting Energy4All het goede doel van de ArtFair

Toonaangevende hedendaagse kunst

Op De Kunstbeurs van Noord-Brabant zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen.De kans dat u simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien u een eigen identiteit wilt geven aan uw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Locatie

De kunstbeurs vindt plaats op de accommodatie van galerie en beeldenpark Sous-Terre, aan de Batterijstraat 23a in Lithoijen (gem. Oss). Met een galerie van 1000 m2 en een beeldenpark van 30.000 m2 en met een daarbij behorende collectie van ruim 3000 kunstwerken, geldt galerie Sous Terre als één van de grootste en meest gerenommeerde galerieën van Nederland. Niet voor niets is deze galerie ook dit jaar tot de finale doorgedrongen van de ‘Galerie van het jaar 2016’ verkiezing. Niet alleen de kunstbeurs en de vestiging van galerie Sous Terre is inspirerend, maar ook de ligging van deze locatie in het typisch Brabantse landschap is een trekpleister op zich. Kunst als onderdeel van de natuur. Dit maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Meer informatie over de Heartparade: https://www.heartparade.nl/

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­