­

Spinners fietstocht Forza4Jenske

Van juni 26, 2021 09:00 tot juni 27, 2021 22:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 312

spinneractie forza4jenske

Team Forza4Jenske verkoopt spinners. 'Het afgelopen jaar is het ons niet gelukt om een grootse sponsoractie of onze jaarlijkse collecte te organiseren. Maar nu hebben we iets moois bedacht. Dus… tijd voor actie!' Het team heeft 5200 spinners weten te bemachtigen en gaat die verkopen voor maar €1,- waarbij de opbrengst gaat naar Energy4All. Als tegenprestatie wordt er door een teamlid, voor iedere verkochte spinner,  één kilometer gefietst. Dit kan dus een behoorlijk lange rit worden maar dat hebben ze er graag voor over.
Het Forza4Jenske actieweekend is van 25 tm/27 juni en het team gaat dan ook op die dagen de verzamelde kilometers fietsen. 'Wij hopen in ons actieweekend helemaal duizelig te worden van het rondjes rijden voor Jenske. Dus kom maar op met die bestellingen! Spinners4Jenske!'

Spinners kun je bestellen door een donatie te doen op de actiepagina van Forza4Jenske( Team Forza4Jenske goes Spinning Around (energy4all.nl)) of door de QR code te scannen. Naast het overmaken van je donatie, vragen ze je om jouw adresgegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of geef het door aan een Forza4Jenske teamlid). Zolang het bezorgadres binnen Nederland is, zorgen zij er voor dat de spinners dan bij jou in de brievenbus belanden voordat de actie is volbracht. 

Waar kun je een spinner voor gebruiken?
* Verhogen van je concentratieniveau.
* Verlagen van je stressniveau.
* Uitvoeren van trucs.
* Als relatiegeschenk.
* Of gewoon als symbool voor je steun aan Jenske en Stichting Energy4All

Via de Forza4Jenske Facebookpagina blijf je op de hoogte van het verloop van de verkoop en natuurlijk van de actie zelf.

Wie daagt deze groep fanatiekelingen uit om zoveel mogelijk kilometers te fietsen? Koop nu jouw spinners en laat Forza4Jenske maar fietsen. En steun met jouw donatie het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten!

 

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­