­

MITO Estafette

Van september 18, 2021 09:00 tot september 26, 2021 16:00
Geplaatst door Energy4all
Categorie├źn: Evenementen
Hits: 403


80F51209 20EE 4675 B391 91CD023E9A4F

Stichting Energy4All organiseert van zaterdag 18 t/m zondag 26 september 2021 de MITO Estafette, een verbindingstocht met 4 routes door Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (Mito, mitochondriële ziekte) en ook families die een kind hebben verloren een hart onder de riem te steken en te verbinden. Maar ook om aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke onderzoek naar een medicijn tegen deze slopende ziekte. De MITO Estafette is in de World Mitochondrial Disease Week, in deze derde week van september wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor energiestofwisselingsziekten.

De Routes
Dit jaar bestaat de MITO Estafette uit vier uitdagende routes, die worden afgelegd langs de huizen van patiënten: MITO HART punten. Dit zijn de wisselpunten om het stokje door te geven en zo de routes aan elkaar verbinden. Bij elk MITO HART punt wordt het estafette stokje overgedragen aan de volgende deelnemer, deze brengt het dan weer fietsend, wandelend, hardlopend, skeelerend, met de auto, met een vrachtwagen of bijv. met de rolstoel, ebike of scootmobiel naar een volgend MITO HART punt. 

Voor meer informatie over de MITO Estafette, de MITO Hart punten en een terugblik naar de vorige editie, kijk op: https://energy4all.nl/acties/mito-estafette

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­