Heartparade Veiling

Van november 08, 2019 19:00 tot november 08, 2019 22:00

Bij NBC Congrescentrum

Geplaatst door Energy4all

Categorieƫn: Evenementen

Hits: 568


Heartparade veiling energy4all

Veiling heARTparade 8 November in NBC Congrescentrum

Alle Heartseats zullen te koop worden aangeboden op onze veiling.

De veiling vindt plaats VRIJDAG 8 NOVEMBER 2019 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein die de avond belangenloos sponsort. De avond begint om 19:00 uur met mogelijkheid tot bekijken van de kunstwerken en meet & great met de kunstenaars. De heARTseats worden vervolgens geveild. De opbrengst is voor Stichting Energy4All om het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team te steunen. Dit voor al die kinderen met een energiestofwisselingsziekte, waaronder ook Noa, zoon van initiatiefneemster Mike Zeelen. Het belooft een fantastische afsluiting te worden van het bijzondere kunstproject de Heartparade wat met zoveel liefde tot stand is gekomen.

Als u interesse heeft om een van onze heartseats te kopen kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de veiling bij te wonen. U bent van harte welkom!

Vooraf bieden kan, ook kunnen mensen van de staf voor u bieden tot een aangegeven maximum. Neemt u hiervoor contact op met mw. M. Zeelen, tel. 0655-732037.

kijk voor meer informatie op https://www.heartparade.nl/formulier