Next Talent of Darts

Op oktober 20, 2019

Bij Abe Lenstra Stadion

Geplaatst door Energy4all

Categorie├źn: Evenementen

Hits: 153


talents of darts

Op 20 oktober staat de zevende editie van Next Talent of Darts op de agenda. Dit jaar zal het worden gehouden in het Fean Plaza in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De organisatie ligt in handen van DBMN, DBA, DONHN en FDB. 

Er zijn weer zes categorieën waaraan je mee kan doen. Naast Aspiranten (jongens tot 14 jaar), Junioren (jongens 14 tot 18 jaar) en Meisjes (tot 18 jaar), krijgen ook kinderen tot 9 jaar, WDDA paradarters ( tot 18 jaar) en Specials (tot 18 jaar) de kans om mee te doen.

Alle opbrengst van het toernooi gaat naar het goede doel Stichting Energy4All. Deze stichting zet zich in om energiestofwisselingsziekten bij kinderen bekendheid te geven en steunt het onderzoek naar een medicijn om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen.

De organisatie hoopt weer vele kinderen uit binnen en buitenland te mogen verwelkomen. Enkele toppers uit de jeugd hebben aangegeven mee te willen doen. Dit jaar is er voor de winnaar bij de junioren en meisjes een felbegeerd ticket beschikbaar om aan de L-Style/One80 World Masters in Engeland deel te nemen.

Locatie: 
Fean plaza, Abe Lenstra Stadion Ingang G,
Dalhuysenstraat 50,
8448 EW te Heerenveen

Inschrijving:
Kosten voor de inschrijving zijn voor iedere deelnemer 3 euro en zal worden geschonken aan Stichting Energy 4 All.
De zaal gaat open om 09:30 uur. Inschrijven kan alleen op de dag zelf tot 11:00 uur. 

Website voor meer informatie:
NTOD