­

Energy4AllLoterij Banner

Met een lot van de Energy4All Loterij win je eigenlijk altijd. Met je lot(en) draag je namelijk bij aan het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Dat is van levensbelang voor alle patiënten, waaronder veel kinderen, met deze ziekte waar nu nog geen medicijn voor is. 

In 2022 start de Energy4All Loterij op 11 juni. Stel een mooie prijs ter beschikking, koop loten en steun daarmee het medicijnonderzoek.

Meer over de
Energy4All Loterij

Uitleg over hoe je meespeelt, hoe je je
lot ontvangt, informatie over o.a. de trekkingsdatum en ook de spelregels.

Over de Loterij

De Energy4All Loterij

start op 

11 juni 2022

met trekking onder toeziend oog van notaris Klaas-Albert Veerbeek.op 10 dec. 2022

Help de Energy4All Loterij aan mooi prijzen voor de

Prijzenpot

Na het succes van vorig jaar gaan wij ook in 2022 weer een online loterij organiseren. Vorig jaar hebben wij alle prijzen beschikbaar gesteld gekregen! Daar gaan wij dit jaar ook weer voor, zo komt de totale opbrengst ten goede aan het onderzoek. Daarvoor doen wij een beroep op u!

Wellicht heeft u goede contacten met een theater, restaurant, elektronica zaak, hotel, drogisterij, sportwinkel, tassenwinkel, boekhandel, bootjes verhuurder, wellnes centrum, wijnhandelaar, specialiteitenwinkel, het maakt niet uit.
De waarde van de prijs mag max € 450,-, anders moeten wij er kansspelbelasting over betalen.

Heeft u een mooie prijs voor ons? Laat het ons weten. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theater Oranjerie zaal Energy4AllLoterij
BMG ING Boottocht voorEnergy4All 4
Jaap van Willige Cameraman Energy4AllLoterij

Bekijk hier de trekkingsuitslag van 2021


Heeft u nog vragen over de Energy4All Loterij, neem dan contact op via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 024 - 324 92 72

­