­

Energy4AllLoterij Banner

Met een lot van de Energy4All Loterij win je eigenlijk altijd. Met je lot(en) draag je namelijk bij aan het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Dat is van levensbelang voor alle patiënten, waaronder veel kinderen, met deze ziekte waar nu nog geen medicijn voor is.

!! KOOP HIER JE LOT(EN) !!

Koop nu jouw lot(en) en maak kan op één van de mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld. Elk lot kost €5,- waarmee je het medicijnonderzoek steunt.

Je kunt ook met je aankoop van je lot(en) een deelnemer / team steunen van Forza4Energy4All (tot 8 september) of een MITO Hart Punt van de MITO Estafette (tot 24 september). Het gehele bedrag gaat als sponsorgeld naar jouw keuze en dat schrijven we op de einddatums bij op de actie pagina's.

Meer over de
Energy4All Loterij

Uitleg over hoe je meespeelt, hoe je je
lot ontvangt, informatie over o.a. de trekkingsdatum en ook de spelregels.

Over de Loterij

DE TREKKING IS OP

zaterdag
10 DECEMBER 2022

onder toeziend oog van
notaris 
Klaas-Albert Veerbeek.

Help de Energy4All Loterij aan mooi prijzen voor de

Prijzenpot

Met jouw lot(en) kan je mooie prijzen winnen. De prijzen in onze prijzenpot zijn allemaal belangeloos ter beschikking gesteld.

Win een  dagje golfen of varen, ga lekker uit eten of geniet van een high tea of ontvang een mooie prijs zoals een airfryer, BBQ of puzzelpakket.

Bekijk de prijzenpot hier!

Heeft u een mooie prijs voor ons? Laat het ons weten. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plezierbootje2 Energy4All Loterij
Gasterij de Arend keuken Energy4AllLoterij
DeLonghi AirFryer 2 ExpertBeuningen Enegy4AllLoterij


Heeft u nog vragen over de Energy4All Loterij, neem dan contact op via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 024 - 324 92 72

­