­

 

clubhuis header scaled

ENERGY4ALL GOLF TOERNOOI 2024 

Op  donderdag 19 september 2024 vindt bij Golf Club Almeerderhout het Energy4All golftoernooi plaats.

Midden in de natuur ligt de mooie golfbaan met vier lussen Gooimeer, Markermeer en IJmeer, elk par-36 en een uitdagende 9 holes par-3 baan. Tijdens het Energy4All Golf Toernooi zal er gespeeld worden:

 • Two tee start Markermeer en Ijmeer voor 50 golfers, dus 25 op op elke tee box

 • Spelvorm; 18 holes individueel stableford met handicap verrekening.

Pdscr logo 512.png 1rogramma: 

  • 12.00-13.00 uur: Ontvangst. Na het inchecken krijgt u een heerlijk lunchpakket en kunt u alvast gaan inslaan op de driving ranche
  • 13.00 uur: U gaat de 18 holes spelen. We verwachten de eerste spelers weer rond 17.00 uur terug
  • 17.00-19.00 uur: Borrel en gelegenheid u om te kleden voor het diner. De verkoop van loten voor de loterij zal dan ook worden gestart.
  • Prijsuitreiking voor aanvang van het diner
  • 19.00 uur: Aanvang diner, uitgeserveerd aan tafel
  • Tussen de gangen door zal de veiling plaats vinden van zeer mooie, bijzondere en exclusieve items.
  • 22.00 uur: Afsluiting van een mooie golfdag en uitreiking en overhandiging van de cheque aan vertgenwoordigers van Stichting Energy4All

Verzorging:

U wordt de hele dag goed verzorgd, alle hapjes, drankjes, lunch en tot slot ook nog een heerlijk diner zijn bij de prijs ingebegrepen. Deze volledig verzorgde golfdag is een mooie gelegeheid om met uw bedrijf, collega's, golfvrienden bij elkaar te komen. Maar ook individuele spelers  zijn van harte welkom. 

Kosten:

De kosten per fligh zijn € 999,-, individuele deelnemers betalen € 250,-. Om nog een extra bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek kunt u loten kopen voor de loterij en bieden op mooie en exclusieve veiling items. Veilingmeester is Marcel Aldewereld.

Facturering

U ontvangt een factuur van de Stichting Energy4All, als de factuur is voldaan is uw inschrijving defenitief. Stichting Energy4All is ANBI geregistreerd.

Inschrijven:

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging via het mailadres dat u heeft opgegeven. Heeft u vragen neem contact op met Marcel Aldewerld (06-51867667, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

INSCHRIJVEN ENERGY4ALL GOLFTOERNOOI 

Locatie:

Golf Club Almeerderhout
Watersnipweg 19-21
1341 AA Almere

Bij de golfclub is gelegengheid om u om te kleden.

Waarom Stichting Energy4All als Goed Doel

Stichting Energy4All heeft als doel, het financieel ondersteunen van het onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. Elk jaar worden 150-200 kinderen geboren met deze ziekte en daarvoor is nog geen medicijn. Dat is onacceptabel, want bij ernstige vormen overlijdt de helft van de kinderen al voor het 10e levensjaar. Gelukkig worden er grote stappen gemaakt in het onderzoek en is er HOOP! Door onderzoek overleeft nu 81% van de kinderen met kinderkanker, bij kinderen met een energiestofwisselingsziekte is de kans 25% dat zij de 18 jaar halen! Stofwisselingsziekten zitten in de top 3 van kindersterfte in Nederland, dus zo zeldzaam is het niet.

Met uw bijdrage komt het medicijn weer een stap dichterbij. Wilt u meer weten over het onderzoek kijk dan even op onze website bij onderzoek

header8

Golftoernooi JPG

 Met dank aan onze sponsoren:

Logo golfballen

­