­

Als je zelf een energiestofwisselingsziekte hebt of je kind een energiestofwisselingsziekte heeft, is een dagje uit niet altijd meer vanzelfsprekend.
Zo bijzonder mooi is het dat organisaties, clubs en particulieren een activiteit organiseren, kaarten ter beschikking stellen (voor shows of parken) of donaties doen waar we een dag van kunnen organiseren. Dankbaar zijn we dat Stichting Energy4All patiënten met een energiestofwisselingsziekte / mitochondriële ziekte mogen uitnodigen voor deze mooie dagen zoals meerijden op een circuit, naar een theatervoorstelling, naar een dierenpark en nog veel meer.

 

zondag 6 november 2016

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark draagt Stichting Energy4All een warm hart toe.
Op zondag 6 november 2016 mogen wij dan ook alle gezinnen die met een energiestofwisselingsziekte
te maken hebben uitnodigen voor een prachtige dag met lotgenoten in dit mooie dierenpark.
De bevestigingsmail komt deze week naar jullie toe.
454x304 Park 454x304
09fcc98a 722e 4ac9 aa6a 02a3f292cce9
Ouwehands
 

 

Uitnodigingen ontvangen

Uitnodigingen voor activiteiten van Mijn Dag versturen we per e-mail naar patiënten met een energiestofwisselingsziekte die bij ons bekend zijn. Ontvang je deze mails nog niet, maar wil je als patiënt of gezin wel op de hoogte blijven hiervan? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezorg deze kanjers een mooie dag

Organiseer je een evenement voor kinderen die ziek zijn, wil je theater- of concertkaartjes ter beschikking stellen, wil je een speciale dag voor gezinnen die te maken hebben met deze ziekte regelen?
Via onze stichting is het dan mogelijk om kinderen en/of volwassenen met een energiestofwisselingsziekte uit te nodigen.
Ook is het mogelijk om een onderdeel van deze dagen te sponsoren, zoals wat te drinken aanbieden of een presentje aanbieden aan deze kinderen.
Daar zijn wij je erg dankbaar voor. Kwaliteit van leven is zo belangrijk en daar lever je een grote bijdrage aan!
Neem contact op met Energy4All via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 024 - 324 92 72 om deze families een mooie dag te bezorgen.

­