­

MITO Estafette Banner2

Stichting Energy4All organiseert van zaterdag 18 t/m zondag 26 september 2021 de tweede editie van de MITO Estafette, een verbindingstocht met 4 routes door Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (Mito, mitochondriële ziekte) en ook families die een kind hebben verloren een hart onder de riem te steken en te verbinden. Maar ook om aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke onderzoek naar een medicijn tegen deze slopende ziekte. De MITO Estafette is in de World Mitochondrial Disease Week, in deze derde week van september wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor energiestofwisselingsziekten. Er zijn 4 routes die starten vanuit verschillende plaatsen in Nederland. Deze routes gaan allemaal langs de MITO Hart Punten op hun route en ze komen op de laatste dag samen aan in Nijmegen vlakbij het Radboudumc waar Khondrion het medicijnonderzoek uitvoert.


Vier Routes

We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte maar ook aan gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte. Dit gaan we doen door samen vier uitdagende routes af te leggen langs de huizen van patiënten: MITO HART punten. Dit zijn de wisselpunten om het stokje door te geven en zo de routes aan elkaar verbinden. De MITO Estafette 2021 is een tocht van 4 verschillende routes. Bij elk MITO HART punt wordt het estafette stokje overgedragen aan de volgende deelnemer, deze brengt het dan weer fietsend, wandelend, hardlopend, skeelerend, met de auto, met een vrachtwagen of bijv. met de rolstoel, ebike of scootmobiel naar een volgend MITO HART punt. De manier waarop hij verder wordt gebracht moet goed voelen voor degene die dat doet, wij denken graag mee hoe het stokje verder kan komen. Lukt het zelf niet hem verder te brengen dan hebben we genoegen sportieve kanjers die ons een warm hart toedragen en graag komen helpen.

Wil jij al deze sportieve toppers sponsoren, zodat zij met nog meer positieve energie hun uitdaging aangaan en we weer dichterbij het medicijn komen, dit kan op: https://actie.energy4all.nl/project/mito-estafette-2021


Sponsor met donatie

Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel graag doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er op de route 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Of bekijk hier alle aangemaakte sponsoracties: https://actie.energy4all.nl/project/mito-estafette-2021/acties

Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96INGB0000004403 t.n.v. Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor de Mito HART PUNTEN

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!


MITO Estafette 2020 terugblik

Kijk de mooie filmpjes van de MITO Estafette nog eens terug op Youtube waar we alle dagfilms in een playlist hebben gezet.
Bekijk de MITO Estafette playlist hier

Een uitgebreide terugblik vind je ook terug in het laatst Energy4Al Magazine vanaf pagina 28.
Bekijk het MITO Estafette artikel in het Energy4All Magazine.


Volg de MITO Estafette op Facebook en gebruik #MITOestafette bij je berichten op social media en strava.

Samen staan we sterk om energiestofwisselingsziekten te stoppen!

Mail voor vragen of leuke ideeen hoe je kan helpen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­