­

MITO Estafette Banner metroutes 2022

De MITO Estafette 2022 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in het land naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route MIDDEN

Met daarin de MITO HART Punten van de route MIDDEN (oranje), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route WEST | Route OOST | Route ZUID


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Fardau* en Ylse

MHP Fardau Acronius

MHP Ylse Acronius

 

Holwerd - Leeuwarden
Afstand ongeveer 24 km

za 17 september

Gerben en Ryanna zijn ouders van drie prachtige dochters Fardau, Marryth en Ylse. Fardau kreeg de diagnose Syndroom van Alpers, een ernstige energiestofwisselingsziekte. Slechts 5 weken na haar diagnose is ze vorige zomer op 2-jarige leeftijd overleden.
Nu blijkt haar jongste zusje Ylse (1) ook de ziekte te hebben. Een machteloos gevoel en groot gemis. Ze vinden het fijn iets te kunnen doen ter nagedachtenis aan Fardau en voor Ylse, daarom doen ze mee aan de MITO Estafette voor Stichting Energy4All.
Zij brengen het mito-hart samen naar lotgenoot Paulien.

sponsor MHP Fardau* en Ylse

Paulien

28 MHP Paulien

Leeuwarden (Vogelbuurt) - Leeuwarden (Zuiderburen)

Afstand van ongeveer 8 km

za 17 september

Paulien heeft de energiestofwisselingsziekte Kearns Sayre Syndroom en zet haar schaarse energie met liefde in voor Stichting Energy4All als ambassadeur. Ze brengt op haar scootmobiel samen met familie op de fiets het mito-hart verder naar Zoë* haar mama Debbie.

sponsor Paulien

Zoë*

MHP Zoe

Leeuwarden (Zuiderburen) - Heerenveen
Afstand van ongeveer 31.6 km

za 17 september

Debbie verloor haar dochtertje Zoë* toen ze nog geen maand oud was. Ter nagedachtenis aan haar neemt Debbie het stokje in ontvangst. Haar vader Jos Vogelsang brengt het voor zijn kleindochter verder. Debbie, drie broertjes Finn, Kai en Seff volgen in de auto met meer familie. In Heerenveen overhandigen ze samen het mito-hart aan Jaldert.
Lees hier meer over Zoë

Jaldert

27 MHP Jaldert

Heerenveen - Oudehaske
Afstand van ongeveer 4.5 km

za 17 september

Jaldert heeft een energiestofwisselingsziekte en zal met zijn ouders Rein en Annette met hun nieuwe rolstoelfiets verder naar Benthe en Klaske in Oudehaske.
Lees hier meer over Jaldert

Benthe en Klaske

26 MHP Benthe

MHP Klaske

Oudehaske - Sint Nicolaasga
Afstand van ongeveer 12.5 km

za 17 september

Benthe uit Oudehaske en Klaske uit Heerenveen bundelen hun krachten.
De 16-jarige Benthe heeft dit jaar haar CIBAB diploma gehaald. Deze doorzetter probeert ondanks haar ziekte alles uit het leven te halen. Klaske uit Heerenveen is de laatste jaren snel achteruit gegaan en is volop bezig haar leven hier op aan te passen. Contact met lotgenoten geeft positieve energie.
Benthe en Klaske zullen samen het mito-hart intvangst nemen en verder brengen naar Wietske in Sint Nicolaasga.

.sponsor Benthe en Klaske

Wietske

25 MHP Wietske

Sint Nicolaasga - Lemmer
Afstand van ongeveer 10 km

zo 18 september

Wietske heeft een energiestofwisselingsziekte en zet zich ondanks haar beperkte energie in als ambassadeur van Stichting Energy4All. Een team van familie en vrienden gaan namens Wietske het stokje verder brengen. Wietske volgt samen met haar hulphond in de auto om het mito-hart over te dragen aan Ynte en Sierd.
Lees hier meer over Wietske

.sponsor team Forza4Wietske

Ynte en Sierd

MHP YnteSierd

Lemmer - Balk - Rutten
Afstand van ongeveer 12 km

zo 18 september

Broers Ynte en Sierd hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Ynte heeft ook meegedaan aan het medicijnonderzoek. Ze zijn gek op vrachtwagens en komen dan ook met vrachtwagens het mito-hart verder brengen naar Maaike in Balk om samen met haar verder te rijden naar Rutten..

Maaike

MHP Maaike

Balk - Rutten
Afstand van ongeveer 18,5 km

zo 19 september

Maaike helpt als vrijwilliger mee route Midden te organiseren van de MITO Estafette. Ze heeft zelf een energiestofwisselingsziekte en verloor haar broertje Niek al aan de ziekte. Met ook hem in gedachten brengt ze het mito-hart samen met Ynte en Sierd met vrachtwagens verder naar Willem in Rutten.

sponsor Maaike

Willem

24 MHP Willem

Rutten - Grafhorst
Afstand van ongeveer 38 km

ma 19 september

Op zondag neemt Willem het mito-hart in ontvangst met zijn moeder Renate en zijn zussen en op maandag gaat vader Ferdinand (die zondagniet bij de ontvangst kan zijn) op de fiets of op de tractor het mito-hart verder brengen naar Julian.
Lees hier meer over Willem en zijn familie

sponsor team Forza4Willem

Julian

 MHP Julian

Grafhorst - Hattemerbroek
Afstand van ongeveer 17,6 km

ma 19 september

Julian heeft een energiestofwisselingsziekte, daardoor een geestelijke achterstand en snel moe. Op 11 augustus wordt hij 21 jaar. Hij geniet volop van zijn leven met zijn lieve familie om zich heen. Ze brengen het mito-hart samen met Julian in de auto verder naar Diderick.

Diderick

21 MHP Diderick

Hattemerbroek - Wezep
Afstand van ongeveer 2.9 km

ma 19 of di 20 september

Diderick test op dit moment voor een heel jaar het medicijn sonlicromanol voor het medicijnonderzoek van Khondrion en is daar erg blij mee. Hij brengt het mito-hart verder naar Gert Gerritsen.

Matthias*

20MHP Matthias

Wezep - Zeewolde
Afstand van ongeveer 42.3 km

di 20 september

Gert Gerritsen brengt het stokje verder ter nagedachtenis aan zijn zoon Matthias*, hij overleed in 2016 aan de gevolgen van zijn energiestofwisselingsziekte. Gert is voorzitter van Stichting Join4Energy en helpt mee met het organiseren van route Oost van de MITO estafette.
Hij fietst naar Rick om hem het mito-hart te overhandigen.

Rick

MHP RickTalsma

Zeewolde - Ermelo
Afstand van ongeveer 20.5 km

wo 21 september

Rick heeft een energiestofwisselingsziekte. Dit jaar mocht Energy4All al een grote wens van hem waarmaken, rijden in een Tesla! Lees daarover hier meer. Dit jaar doet hij met zijn familie mee aan de MITO Estafette en zal vanuit Zeewolde mito-hart verder brengen naar Nathan.

Nathan

MHP Nathan

Ermelo - Renswoude
Afstand van ongeveer 30 km

do 22 september

Nathan kreeg al op jonge leeftijd de diagnose energiestofwisselingsziekte en probeert alles uit het leven te halen. Hij studeert nog en dat lukt met goed energiemanagament. Op een schooldag het mito-hart verder brengen zal wel een uitdaging zijn maar hij brengt met met zijn ouders verder naar de familie van Ronald.

Ronald*

 Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Renswoude - Leersum
Afstand van ongeveer 15

vr 23 september

Ronald overleed op 9-jarige leeftijd met verdenking van een energiestofwisselingsziekte. Zijn familie brengt ter nagedachtenis aan hem het mito-hart verder naar Gwen.

Gwen

MHP Gwen 2022

Leersum - Veenendaal
Afstand van ongeveer 12.8 km

za 24 september

Gwen is 4 jaar en kreeg vorig jaar de diagnose energiestofwisselingsziekte. Haar ouders Mariska en Sander zetten zich in voor Stichting Energy4All o.a. fietste Sander de Stofwisseltour en straks de KoalaRide4Energy4All. Samen met Gwen doen ze mee aan de MITO Estafette. Ze brengen het mito-hart verder naar Jan.

SPONSOR GWEN

Jan

Jan groot 1

Veenendaal - Rhenen
Afstand van ongeveer 5 km

za 24 september

Jan heeft sinds zijn 7e Mitochondriele Myopathie. Al spoedig belandde hij in een rolstoel, maar gelukkig heeft hij nog wel zijn Mavo-diploma kunnen halen. Begin september wordt hij 36! Hij brengt met zijn familie het mito-hart verder naar Eline.

sponsor Jan

Eline Cassenaar

MHP Eline Cassenaar

Rhenen - Bennekom
Afstand van ongeveer 10 km

za 24 september

Eline is 15 jaar oud en heeft een energiestofwisselingsziekte. Ze zal met haar moeder het mito-hart verder brengen naar Amit.

Amit

MHP Amit

Bennekom - Arnhem
Afstand van ongeveer 18 km

za 24 september

Amit heeft het Kearns Sayre Syndroom. Hij heeft een passie voor fotografie en volgt aan de HKU de studie Kunst en Economie. Samen met zijn ouders brengt hij het mito-hart verder.

Maartje

MHP Maartje

Arnhem - Nijmegen
Afstand van ongeveer 15.1 km

za 24 september

Maartje heeft een energiestofwisselingsziekte die erg veel invloed heeft op haar leven. Haar vader Johan van der Molen krijgt het mito-hart van Maartje en fietst naar Casper in Nijmegen om het door te geven.

Casper

11 MHP Casper

Nijmegen > FINISH
Afstand van ongeveer 3,1 km

zo 25 september

Casper is beperkt door zijn energiestofwisselingsziekte maar weet zoveel mogelijk uit het leven te halen. Met zijn handbike zal hij samen met zijn ouders het groene hart mito-hart naar de finish brengen.

Finish op zondag 25 september om 16:00 uur
Radboud Sportcentrum - Heyendaalseweg 141, Nijmegen

MITO Estafette RouteMIDDEN2022


Voor de deelnemers

Als je meer informatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina. En wellicht heb je over iets anders nog een vraag.
Neem dan contact op met jouw contactpersoon van Route MIDDEN:
- Margreet Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Wietske Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Paulien Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route WEST | Route OOST | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­