­

MITO Estafette Banner metroutes 2022

De MITO Estafette 2022 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in het land naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route WEST

Met daarin de MITO HART Punten van de route MIDDEN (oranje), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route MIDDEN | Route OOST | Route ZUID


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Dominic*

30 MHP Dominic

START Julianadorp - Uitgeest  VOLTOOID
Afstand ongeveer 48 km

zon 18 september

Gerrit en Roos Schaap verloren hun zoontje Dominic* vlak voor zijn 3e verjaardag. Zij zullen het mito-hart verder brengen naar Torre in Uitgeest. Op de verjaardag van zijn broertje Vigo.

SPONSOR TER NAGEDACHTENIS AAN DOMINIC*

Torre

33 MHP Torre

Uitgeest - Assendelft  VOLTOOID
Afstand van ongeveer 10.8 km

ma 19 september aankomst rond 12.00 uur

Torre neemt het stokje in ontvangst en geeft hem door aan zijn familie. Mama Anouk zal hardlopend het mito-hart verder brengen naar Sterre. Familie en vrienden gaan op de fiets naar Assendelft.
Lees hier meer over Torre

Torre sponsoren Kijk hier hoe je dat kan doen.

Sterre

MHP Sterre

Assendelft - Amsterdam  VOLTOOID
Afstand van ongeveer 23.5 km

Di 20 september 10.00 uur

Sterre neemt het stokje in ontvangst. Sterre gaat met haar mama Paula met de rolstoelbus en wandelend naar Fleur.
Bekijk hier het filmpje over Sterre (uit 2013)

Fleur

Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Amsterdam - Uithoorn  VOLTOOID
Afstand van ongeveer 12,7 km

di 20 september 13.00 uur

Fleur gaat naar de ouders van Bibi* in Uithoorn. Fleur is een volwassen patient en heeft zelf een energiestofwisselingsziekte, net als haar moeder. Ook haar broertje had een ernstige vorm van de ziekte, hij is 18 jaar geleden overleden op de leeftijd van 16 jaar. Zij wil graag haar bijdrage leveren aan dit initiatief en zal het mito-hart samen met vrienden verder brengen.

Bibi*

36 MHP Bibi

Uithoorn - Alphen aan den Rijn VOLTOOID
Afstand van ongeveer 21.6 km

wo 21 september
Start en aankomst: rond 13.45 uur zullen zij vertrekken. De verwachting is 2 uur later aan te komen in Alphen aan de Rijn

Dennis en Rianne verloren hun dochtertje Bibi* aan een energiestofwisselingsziekte. Ter nagedachtenis aan haar doen ze mee en fietsen Rianne en  Dennis naar Aplhen aan de Rijn om het mito-hart aan de ouders van Karlijn* door te geven.
Lees hier meer over Bibi*

SPONSOR TER NAGEDACHTENIS AAN BIBI*

Karlijn

MHP Karlijn Corts 2

Alphen aan den Rijn - Bodegraven - Utrecht VOLTOOID
Afstand van ongeveer 39.4 km

do 21 september
Start en aankomst: Rond 14.30 is Marcel op de fiets bij de ouders van Freek en rond 16.00 uur zal hij arriveren in Utrecht bij Lola.

Marcel en Joyce hebben vorig afscheid moeten nemen van Karlijn*. Marcel zal het mito-hart verder brengen, dan had Karlijn geweldig gevonden. Marcel gaat eerst naar Freek in Bodegraven.

SPONSOR TER NAGEDACHTENIS AAN KARLIJN*

Freek

37 MHP Freek

Bodegraven - Utrecht VOLTOOID
Afstand van ongeveer 30.1 km

do 21 september
Start en aankomst: rond 14.30 uur is Marcel bij Freek

Freek heeft een energiestofwisselingsziekte. De ouders van Freek zullen het mito-hart in ontvangst nemen van Marcel, de vader van Karlijn. Zij zullen Freek even een hart onder de riem, steken, want hij heeft een zwaar jaar gehad. Daarna zal Marcel met zijn fietsmaten, namens Freek het mito-hart verder brengen naar Lola in Utrecht. 

Lees hier meer over Freek

SPONSOR FREEK

Lola

38 MHP Lola

Utrecht - Tricht VOLTOOID
Afstand van ongeveer 37 km

vrij 23 september
Start en aankomst: nog te bepalen

Lola haar vader Ron brengt het mito-hart namens Lola verder naar de familie vanb Jesse*
Bekijk hier het filmpje van Lola

Jesse*

40 MHP Jesse

Tricht - Heeselt - Tiel
Afstand van ongeveer 27.8 km

zat  24 september
Start: in de ochtend

Gert Jan en Annemarie verloren hun zoontje Jesse* na 1,5 jaar aan een energiestofwisselingsziekte. Gert Jan brengt het stokje op de fiets ter nagedachtenis aan Jesse verder. Hij fietst eerst langs het graf van Jesse.
Daarna fiets hij door naar Esmé, zij woont op de Bloemfonteijn in Heeselt
Lees hier meer over Jesse*


SPONSOR TER NAGEDACHTENIS AAN Jesse*

Esmé

MHP Milou

Heeselt - Tiel
Afstand van ongeveer 13.8 km

zat  24 september
Start: in de ochtend

Esmé zal samen met haar moeder Jolanda het stokje in ontvangst nemen van Gert Jan op de Bloemfonteijn. Daarna zullen zij Gert Jan nog een stukje vergezellen richting Tiel. Gert Jan zal daar, namens Esmé, het mito-hart overhandigen aan Milan.

Milan

Energy4All Milan 1

Tiel - Nijmegen 
Afstand van ongeveer 38.3 km

zon 25 september
Start volgt nog

Milan heeft een energiestofwisselingsziekte en zal het mito-hart verder brengen met mama Femke in een echte brandweerwagen. Dat wordt spektakel bij het Radboud Sportcentrum.

Lees hier meer over Milan

Finish op zondag 26 september 16:00 uur.
Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

ME West route 2022

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen en als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Neem dan contact op met jouw contactpersoon van Route WEST: Paula Heijne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route MIDDEN | Route OOST | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­