­

MITO Estafette kleineBanner 2023

De MITO Estafette 2023 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot.

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Het is t/m 23 september mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen. De opbrengst wordt per punt bijgeschreven op de sponsorpagina.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route WEST

Met daarin de MITO HART Punten van de route MIDDEN (oranje), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route MIDDEN | Route OOST | Route ZUID


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus zelfsop de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Amanda

MHP Amanda2023

START Den Burg, Texel - Spanbroek
Afstand ongeveer 56 km

za 16 september 2023

Amanda is 27 jaar oud. Ze heeft de energiestofwisselingsziekte Kearns Sayre syndroom, waar ze in de pubertijd de diagnose voor heeft gekregen. Ze heeft heel veel energie al in moeten leveren maar desondanks is ze vaak creatief bezig en past ze op haar neefjes en nichtjes. Ze is deze zomer getrouwd met haar grote liefde waarmee ze een huis heeft gekocht. Amanda is het startpunt van Route West en brengt het mito-hart met de auto en boot verder van Texel naar Spanbroek.

Sanne en Julia

31 MHP SanneJulia

Spanbroek - Uitgeest
Afstand van ongeveer 32 km

za 16 september 2023

Sanne en Julia hebben een energiestofwisselingsziekte en wonen met hun ouders, oudere zus en kleine broertje in Spanbroek. Ze kijken altijd naar de mogelijkheden. Vorig jaar gingen ze verhuizen en konden ze niet meedoen maar dit jaar wel weer. Ze brengen het mito-hart naar Torre en zijn familie.
Lees hier het artikel over de familie uit het Energy4All Magazine van 2019.

Torre

33 MHP Torre

Uitgeest - Assendelft 
Afstand van ongeveer 8 km

zo 19 september 2023

Torre neemt het stokje in ontvangst en geeft hem door aan zijn familie die hem verder brengt naar Assendelft.
Lees hier meer over Torre

Team Fozra4Torre steunen Kijk hier hoe je dat kan doen.

Sterre

MHP Sterre

Assendelft - Diemen
Afstand van ongeveer 26 km

Ma 18 september 2023

Sterre is 21 jaar maar heeft het ontwikkelingsniveau van een meisje van 9-12 maanden. “Hoe de toekomst eruit gaat zien, kan niemand ons vertellen, dus heeft het ook geen zin, je daar nu al druk over te maken. Het helpt ons, hier niet veel mee bezig te zijn en vooral te genieten met ons gezin”, vertellen ouders Tom en Paula. Tom en zus Romy doen mee met Forza4Energy4All en Sterre is er zoals elk jaar zelf ook bij als supporter.
Lees hier het verhaal van Sterre gedeeld in de OK Krant.

SPONSOR Tean Forza4Sterre

Alexander

35 MHP Alexander

Diemen - Uithoorn
Afstand van ongeveer 20 km

Di 19 september 2023

Alexander is 7 jaar en heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij woont met vader Michon, moeder Denice en broertje Fender in Diemen. Samen brengen ze het mito-hart weer naar de familie van Bibi* in Uithoorn.

Bibi*

36 MHP Bibi

Uithoorn - Utrecht
Afstand van ongeveer 34 km

Wo 20 september 2023

Dennis en Rianne verloren hun dochtertje Bibi* aan een energiestofwisselingsziekte. Ter nagedachtenis aan haar doen ze mee.
Lees hier meer over Bibi*

Lola

38 MHP Lola

Utrecht - Nieuwegein
Afstand van ongeveer 12 km

do 21 september 2023

Lola heeft een energiestofwisselingsziekte. Ze kon volop genieten van vakantie in Frankrijk en ccncerten zoals laatst Beyoncé. Haar vader Ron brengt het mito-hart namens Lola op de fiets verder naar Matthias in Nieuwegein.
Bekijk hier het filmpje van Lola

Matthias

MHP MatthiasHendriks2023

Nieuwegein - Tricht
Afstand van ongeveer 27 km

vr 22 september 2023

Matthias Hendriks heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij vindt gamen en YouTube geweldig. In maart werd hij verrast door Make a Wish. Zijn moeder schrijft: "Om 9:00 uur werden we opgehaald met de limousine en naar Amsterdam gebracht. Bij de Youtube Agency, Team5pm werden we met open armen ontvangen. Gideon en Matthias mochten samen in een speciaal ingerichte studio een Roblox video opnemen. Na het filmen mocht Matthias nog meehelpen met editen (inzoomen, geluidjes toevoegen en een echte intro maken enzo)."
Bekijk zijn YouTube filmpje hier.

Jesse*

40 MHP Jesse

Tricht - Nijmegen FINISH
Afstand van ongeveer 51 km

za  23 september 2023

Gert Jan en Annemarie verloren hun zoontje Jesse* na 1,5 jaar aan een energiestofwisselingsziekte. Gert Jan brengt het stokje op de fiets ter nagedachtenis aan Jesse verder. Hij fietst eerst langs het graf van Jesse.
Daarna fietst hij door naar de finish in Nijmegen, bijgestaan door andere mito-papa's Gert-Jan van de Ven (Jenske) en Ferdinand Dijkstra (Willem).
Lees hier meer over Jesse*

SPONSOR TER NAGEDACHTENIS AAN Jesse*

Finish op zaterdag 23 september om 16:30 uur
De finishboog staat bij Meneer Vos. Adres: Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen
Dit restaurant stelt hun terras open voor voor iedereen die de MITO Estafette finish wil meebeleven en mooi afsluiten.
Met dank aan Plurijn!

MITOestafette2023 RuouteWEST 5aug

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen en als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Neem dan contact op met jouw contactpersoon van Route WEST:
Lianne van den Dool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route MIDDEN | Route OOST | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­