­

Walk4Energy4All bedankt

Op zondag 4 juli was de eerste editie van Walk4Energy4All. Een stuk wandelen op de Veluwezoom is zo fijn. 130 deelnemers hadden zich ingeschreven voor een een mooi wandel-, hardloop of roltocht in Nationaal Park Veluwezoom. Allemaal hebben ze hun energie gegeven voor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte. Er waren ook een aantal kanjers die mee hebben gedaan en zelf een energiestofwisselingsziekte hebben. Wandelen en hardlopen is voor mensen met een energiestofwisselingsziekte echter niet zo vanzelfsprekend, daarom was er ook een speciale rolstoelroute uitgezet. 

Walk4Energy4All is belangeloos georganiseerd door Désirée Smits, eigenaar van Slow Sports NL. “In 2017 en 2018 heb ik deelgenomen aan Forza4Energy4All", vertelt Désirée. "Ik werd gegrepen door de persoonlijke verhalen van de kinderen met energiestofwisselingsziekten en hun familie. Toen Energy4All directeur Paul in den Bosch vroeg als projectleider van dit wandelevenement heb ik 'ja’ gezegd, omdat ik het fijn vind om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan het medicijnonderzoek. Zelf woon ik aan de rand van de Veluwezoom en geef ik er mijn Slow Sports lessen. Ik breng dus nogal wat uurtjes door in dit gebied en ieder uur is weer een feestje! Ik hoop dat veel mensen komen meegenieten van deze prachtige omgeving tijdens Walk4Energy4All!" Nou dat is zeker gelukt, iedereen liep met een grote lach op het gezicht en vele complimenten voor de organisatie kwamen binnen na de tocht. Geweldig dat Désirée er zoveel tijd en energie in heeft gestoken, het was een groot succes!

De opbrengst van de inschrijvingen, extra donaties en ingezameld sponsorgeld gaat naar het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc in Nijmegen, dat al vergevorderd is. Een prachtig bedrag! Iedereen bedankt voor hun bijdrage!

Walk4Energy4All Opbrengstfb

Walk4Energy4All Film

Bekijk hier de film van deze mooie eerste editie van Walk4Energy4All gemaakt door Geert Vogelzang

Walk4Energy4All Foto's

Nog even terugkijken op deze mooie dag kan met de foto's die zijn gemaakt.

Bekijk hier de Foto's van Colinda Jansen

Walk4Energy4All Colinda 2021 7 4 W4E 470 Walk4Energy4All Colinda 2021 7 4 W4E 729 Walk4Energy4All Colinda 2021 7 4 W4E 662

Bekijk hier de Foto's van deelnemer Patrick Veenhuis van 2wild.nl (ook deels van deelnemers van een ander hardloop evenement)

IMG 4957 IMG 5011 IMG 5063

IMG 5011

facebook 60px uit Volg Walk4Energy4All op Facebook voor het laatste nieuws

RoutesWalk4Energy4All Veluwezoom foto3

De volgende routes zijn met zorg uitgezet:

  • Rolstoelroute 4 km
  • Looproutes 4, 5, 10, 20 en 30 km.

Zonder tijdregistratie was het in alle rust genieten van de mooie natuur om ons heen!

Voor deelnemers in een rolstoel is een verharde en nagenoeg vlakke route uitgezet van 4 kilometer. Voor wandelaars en hardlopers zijn er routes van 5, 10, 20 en 30 kilometer. Zij worden uitgedaagd op onverharde paden met pittige heuveltjes en soms mul zand. Welke route je ook kiest, je zult aangenaam verrast zijn door het natuurschoon om je heen, dat zich laat kenmerken door bos, heide, zand en heuvels. En het zou zomaar kunnen dat je wild spot! Wat dacht je van een hert, ree, Schotse hooglander, konikpaardje of wild zwijn?! Voor de deelnemers aan Forza4Energy4All is dit evenement dan ook een prima training.

De natuurbeheerders Natuurmonumenten en Stichting Twickel / Hof te Dieren hebben toestemming verleend voor dit evenement, dat vinden we echt geweldig. Uiteraard gaan wij netjes om met de natuur en vragen onze deelnemers dat uiteraard ook te doen.

Hier nog de afbeeldingen met daarop de routes die zijn afgelegd, elke deelnemer kon de route via de Route.nl app volgen.

Walk4Energy4All 4km rolstoelroute  Walk4Energy4All 5km

Walk4Energy4All 10km  Walk4Energy4All 20km  Walk4Energy4All 30km

Sponsoren en mooie bijdragen

SlowSports Walk4Energy4All logoDESIREE VAN SLOW SPORTS PROJECTLEIDER WALK4ENERGY4ALL
Désirée Smits van Slow Sports NL en Slow Sports Rheden-Velp heeft geheel belangeloos Walk4Energy4All georganiseerd, ze heeft vele uren en energie besteed aan vergunningen en toestemmingen regelen, deelnemers werven, etc.
Met haar ervaring van Slow Sports heeft ze met zorg de mooiste routes uitgezet. Deze liepen ook over het Landgoed Hof van Dieren waar ze exclusief toestemming voor heeft gekregen om de route voor Walk4Energy4All over hun landgoed te mogen laten lopen. Met een grote glimlach heeft ze iedereen ontvangen en begeleid op 4 juli. We zijn erg dankbaar voor haar steun.

SPONSORGELD
Er is een mooi bedrag opgehaald aan sponsorgeld met speciale aandacht voor team Walk4Sverre, zij hebben een groot bedrag ingezameld: https://actie.energy4all.nl/team/walk4sverre

Delo Sponsort stempels Walk4Energy4AllDELO SPONSORT STEMPELS
Heel blij zijn we met twee mooie Walk4Energy4All stempels. Na de finish kunnen die als bewijs en herinnering in wandelboekjes worden gezet. De stempels zijn gesponsord door DELO.
“De reden dat we Stichting Energy4All steunen is eigenlijk heel simpel; het verhaal van Noa (@NoaTweet) op Twitter heeft ons aangegrepen en we hopen dat er snel een medicijn gevonden wordt voor zijn lotgenootjes”, vertelt Astrid Damen namens DELO.

Met dank aan verschillende sponsoren, vrijwilligers en mensen met een hart van goud bleven de kosten laag van de organisatie.
- Korfbal vereniging Diderna heeft hun clubhuis ter beschikking gesteld als start- en finishplaats.
- Landgoed Hof van Dieren gaf exclusieve toestemming om een stuk van de route over hun landgoed te laten lopen.
- Paulien Vogelzang maakte het logo en andere uitingen met hulp van stagiaires, de website en hield de administratie bij.
- Stagiaires Demi, Jackie en Didra van de Young Talent Academy Nijmegen hebben in de voorbereiding de organisatie op verschillende fronten geholpen.
- Spandoeken en rolbanners zijn gesponsord door een anonieme sponsor.
- Colinda Jansen maakte foto’s en Geert Vogelzang maakte een film van de dag.
- Verschillende vrijwilligers die ons hebben geholpen bij het opbouwen, inschrijving en finish administratie, parkeerbegeleiders, rustpunt met water, enz.
Bedankt voor al jullie energie, inzet en steun! We kijken terug op een hele mooie dag.

Walk4Energy4All Spandoek1

Contactgegevens

Heb je nog vragen over Walk4Energy4All? Mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur via facebook messenger een bericht of bel naar 024 - 324 92 72.

­