­

Geregeld schrijven patiënten, ouders & ambassadeurs een blog of column die wordt gedeeld in de Nieuwsbrief of het Energy4All Magazine. Lees hier hun verhalen.

Lola Elst blokje

Lola Elst

Quarantaine en Geslaagd!

Dit is natuurlijk een bizarre tijd voor iedereen. Maar vanwege mijn kwetsbare gezondheid moet ik nog voorzichtiger zijn dan anderen. Sinds maart heb ik veel binnen gezeten.
1 juli 2020

Lees verder


PaulindenBosch 2020

Paul in den Bosch

Stichting Energy4All en de Corona crisis

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Het Coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep en heeft nogal wat gevolgen voor onze maatschappij. Ook onze stichting ervaart daardoor een aantal grote problemen.
1 juli 2020

Lees verder


Jochem Energy4All column2020 doorBroervandenBoom

Jochem van Gelder

Corona

Weer Corona? Mijn excuses. Ik ontkom er niet aan. Het virus houdt Nederland nu al een paar maanden in zijn greep. Het lijkt alweer zo lang geleden dat alles nog kon en mocht.
30 mei 2020

Lees verder


Teun

Teun van Leeuwen

Corona, alles is anders!

Er is corona in het land, dat was wel even schikken voor mij. Het idee dat ik ook Corona kon krijgen vond ik eng. Niemand wist hoe ik en mijn lijf daarop gingen reageren. Daarom moest ik thuisblijven.
30 mei 2020

Lees verder


Paulien Energy4All column hokjes icon

Paulien Vogelzang

In welke hokjes pas ik?

Ik heb me heel lang veel aangetrokken van wat mensen van mij dachten. Sinds mijn oogleden steeds meer gingen hangen was ik ‘anders’, en kreeg ik ook regelmatig te horen wat mensen van me vonden.
Energy4All Magazine editie 11 - april 2020

Lees verder


Jochem Energy4All column2020 doorBroervandenBoom

Jochem van Gelder

Een gebroken bankje

Het was zover: het einde van de bonte stoet hartvormige bankjes die door Nederland toerde. Een kleurrijke parade om te vertellen over de slopende energiestofwisselingsziekten en het belang van een medicijn.
Energy4All Magazine editie 11 - april 2020

Lees verder

­