­

 Haus Alpenblume

Op doorreis naar het prachtige event Forza4Energy4All heeft een aantal deelnemers met heel veel plezier gelogeerd in Haus Alpenblume in Ehrwald (Oostenrijk).

Voor deze Forza deelnemers, in dit geval een gezin, was het vooral heel prettig en belangrijk dat het appartement en de omgeving zo waren ingericht dat zij ook met hun dochter, met een energiestofwisselingsziekte, van een erg aangenaam verblijf konden genieten.

Haus Alpenblume is gelegen in een gezellig dorp met veel faciliteiten, skipistes dichtbij, restaurants en mooie wandel en fietspaden. Voor in de zomer en de winter een echte aanrader! Er zijn 4 appartementen, waarvan 2 volledig rolstoelvriendelijk. Bij alle appartementen kan ook nog een extra kamer gehuurd worden met eigen douche/toilet.

De eigenaren Liesbeth en Stephan van den Bosch doen er alles aan om je een echt vakantiegevoel te geven. Nadat zij het verhaal hadden gehoord over de bijzondere trip naar Italië voor Forza4Energy4All waren zij zo onder de indruk dat zij graag Stichting Energy4All en het onderzoek willen ondersteunen.

Daarom net als voorgaand jaar ook komend jaar deze prachtig actie: voor iedere boeking bij Haus Alpenblume o.v.v. Energy4All schenkt Haus Alpenblume €10,- per nacht aan onze stichting!

Kijk snel op de website voor alle informatie over deze prachtige winter en zomer locatie: Haus Alpenblume

Haus Alpenblume winter

­