­

Lintloop november 2016

Zondag 13 november vond LintloopMax 2016 plaats. LintloopMax steunt Stichting Energy4All al enige jaren, van het inschrijfgeld doneert de Lintloop € 0,50 per deelnemer. Dit jaar waren er maar liefst 694 deelnemers en dat bracht ons het mooie bedrag van € 347,- !

Lees het verslag van de organisatie

De 6e LintloopMAX was weer het gezellige, sportieve evenement waar wij als organisatie maanden naartoe hebben gewerkt en op gehoopt hadden. Wij zijn gepast trots op onze vrijwilligers, sponsors, lopers en lopertjes en de supporters, die het mindere weer voor lief hadden genomen. Chapeau, wij hebben genoten! Er hing de hele dag een vochtige grauwsluier boven Het Lint en de temperatuur was alles behalve behagelijk maar toch stonden er zo'n 250 jeugdlopertjes op de startlijn. Er werd op de 1 en de 2 km flink gestreden voor die fel begeerde wedstrijdbeker en op de finishlijn liet iedereen zich trots een mooie medaille omhangen. Bij de volwassenen gingen de 4 mijl-lopers als eerste van start. De 5 mijl trok de meeste deelnemers maar ondanks dat er op deze afstand weer flink hard werd gelopen is het parcoursrecord niet verbroken. Bij de 10 mijl heeft Fanos Tekle uit Ethiopië haar eigen parcoursrecord uit 2015 verbeterd en kwam met een prachtige tijd van 58:30 over de finish. Bij de heren 10 mijl werd Ad Sluijter nummer één met 53:28 op de teller.

De datum voor de 7e editie van LintloopMax is al bekend en zal op 12 november 2017 plaatsvinden! Houd de site van LintloopMax in de gaten voor alle nieuwtjes en een (foto/video) terugblik op 2016.

­