­

Facebook banner gaaf

Vanaf dit jaar organiseert Stichting Energy4All Groesbeeks Gruwelijkste. Het mooie MTB evenement zet zich al jaren in voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te kunnen stoppen, daar gaan wij mee door. We zijn trots dat we het stokje van de organisatie mogen overnemen en dit gruewelijk mooie evenement kunnen voortzetten.

Frank & Rescha hebben Groesbeeks Gruwelijkste opgezet ter nagedachtenis aan hun zoontje Robbe. Na 6 edities het hele jaar door hard werken voor dit mooie evenement geven ze het stokje nu over aan Stichting Energy4All. Waarmee de opbrengst ook weer terechtkomt bij het medicijnonderzoek van professor Smeitink.

Ambassadeur Hans Strik zal de organisatie gaan overnemen, ook hij verloor zijn zoon Mees aan een energiestofwisselingsziekte. Dit doet hij samen met het nieuwe Groesbeek Gruwelijkste comité bestaande uit René Koopman, Klaas in den Bosch, Sjoerd Ouwens, Paul in den Bosch & Ronald Barnas.

Hans: "Ik heb veel respect voor de manier waarop Frank, Rescha en vrienden ROAd4Energy zijn gestart, dit ter nagedachtenis aan hun kleine bijzondere mannetje Robbe. De derde zondag van september staat namelijk in vele agenda's van mountainbike liefhebbend Nederland. Deelname is een bucket-list dingetje maar daarmee ondersteunen zij natuurlijk ook een geweldig goed doel! Daarnaast is de inzet van ruim 150 vrijwilligers en een enorme lijst aan sponsoren echt overweldigend. Ik wil het bestuur van ROAd4Energy enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en ben ik enorm trots dat wij dit sámen met vele vrijwilligers dit fantastische evenement mogen gaan organiseren. Samen met een nieuw comité gaan wij samen met alle vrijwilligers en sponsoren dit Groesbeeks Evenement voortzetten..

De inschrijving voor 2018 begint op 31 maart om 23:59 uur op

www.groesbeeksgruwelijkste.nl 

­