­

kootjes actie corner

Er zijn veel mensen die op wat voor manier dan ook in actie komen voor stichting Energy4All. Graag willen wij een paar acties met jullie delen.

Catalyze, partner Energy4All 
Catalyze is een marktleider in het verkrijgen van financiering voor biomedische en zorggerichte innovaties. Zij streven ernaar om financiering te verkrijgen voor ambitieuze projecten, van preklinisch onderzoek tot de ontwikkeling van de klinische fase en daarna. Khondrion (het onderzoekcentrum voor mitochondriële ziekten) is een van de centra die zij daarin ondersteunen. catalyze logo
Wij zijn dan ook zeer blij, dat Catalyze nu ook Energy4All financieel gaat steunen. Voor elke sollicitant en nieuwe medewerker zullen zij in 2021 een bijdrage doen aan Energy4All. Tevens krijgen alle nieuwe medewerkers ons magazine.Dus zoek je nog een mooie uitdagende baan, of wil je meer informatie,  kijk dan op https://careersatcatalyze.com/ 

Sportdagen Da Vinci Collegesportdagen davinci
De leerlingen van het Da Vinci College,  die meegaan naar Forza4Energy4All,  organiseren elk jaar sportdagen voor de onderbouw. De leerlingen van de onderbouw kunnen zich dan laten sponsoren zodat ze een mooi bedrag in kunnen zamelen voor Energy4All. Door de coronamaatregelen was een normale sportdag helaas niet mogelijk maar hebben ze geprobeerd om toch zoveel mogelijk klassen een leuke sportieve dag te geven. Door een creatieve aanpak is dit goed gelukt en hebben ze alsnog € 3211.82 opgehaald voor Energy4All.



Verjaardagsactie Sasje van Huet verjaardags actie sasje
Sasje van Huet was jarig en i.p.v. een cadeautje voor haarzelf, heeft ze haar volgers op social media gevraagd een donatie te doen aan Energy4All . “Al jarenlang heb ik één grote wens en dat is dat er een medicijn komt voor mijn dochter Eline en haar lotgenootjes. Binnenkort beginnen de testen op kinderen dus het komt dichterbij, maar er is nog veel geld nodig.” De actie is een groot succes, veel familieleden, vrienden en kennissen hebben gehoor gegeven aan de oproep. Sasje heeft maar liefst  € 1300,- opgehaald met haar verjaardagsactie.



freek valentijnsactieFreeks valentijnsactie
Freek Oudijk had een leuk idee: mooie valentijnscadeaus maken en die verkopen voor Stichting Energy4All. Voor € 5,- kon je een valentijnspakketje bestellen met daarin een mooi zelfgemaakt hartje en een armbandje voor jezelf of voor je geliefde, dit alles verpakt in een prachtig geschenkdoosje. Met dit waanzinnig leuke valentijnscadeau is menig geliefde verrast. Freek zijn hartverwarmende actie heeft dan ook maar liefs € 175,- opgebracht.



Verjaardagsactie Rhodé verjaardagsactie rhode2
Het was een bijzondere verjaardag voor Rhodé, je 18de verjaardag mogen vieren als je een energiestofwisselingsziekte hebt is namelijk een mijlpaal om extra groots te vieren. Helaas geen groot feest vanwege de coronamaatregelen maar met haar familie heeft ze er een feestelijke dag van gemaakt. In de weken voor haar verjaardag heeft Rhodé haar familie een oproep geplaatst op social media om een verjaardagsdonatie te doen aan Energy4All. Hier werd volop gehoor aan gegeven en Rhodé mocht dan ook samen met haar zus Anouk het mooie eindbedrag van € 1.250,- bekendmaken. Een super geslaagde actie waardoor het medicijn voor Rhodé en haar lotgenootjes weer een stapje dichterbij komt.

­