­
MITO Estafette 2022 Opbrengst
📸 door onze topfotograaf Colinda Jansen

Op zondag 25 september 2022 was het dan zover! De finish van de MITO Estafette! De vier groene estafette MITO-harten hebben een hele reis afgelegd vanuit Den Helder, Holwerd, Appingedam en Hoogvliet (Rotterdam) begonnen ze hun reis langs de MITO Hart Punten, huizen van patiënten en families die geraakt zijn door een energiestofwisselingsziekten / mitochondriale ziekte. Met veel hartverwarmende verbindingen met ontmoetingen tussen lotgenoten.

Op deze grote finale dag kwamen de laatste punten van de vier routes aan. Robin in zijn rolstoel vanuit Nijmegen, Casper met zijn handbike ook uit Nijmegen, Marc kwam lopend (en een stukje met de auto) namens zijn zoon Bram uit SIlvolde en Milan kwam uit Tiel met een brandweerwagen. Echt geweldig dat het weer is gelukt om alle routes hier feestelijk af te sluiten.

En waren veel supporters aanwezig, waaronder ook families die al eerder in actie waren gekomen. Voordat we de opbrengst bekend maakten was het woord nog aan Paul in den Bosch, directeur van Stichting Energy4All en Geert Vogelzang namens de Raad van Toezicht. Remco van Gaal was dit jaar voor het eerst projectleider (omdat dit niet meer haalbaar was voor Paulien qua energie) en bedankte het hele vrijwilligersteam, de MITO Hart Punten en donateurs. Dr. Mirian Janssen werd naar voren geroepen om de cheque te onthullen met de opbrengst dat naam het medicijnonderzoek zal gaan waar zijn nauw bij betrokken is. Dan was het zover om de geweldige opbrengst te onthullen: € 5 5 . 4 0 6 , - !!!

Echt geweldig dat de MITO Hart Punten die geld inzamelden en loten hebben verkocht dit met elkaar hebben opgehaald. We kijken met een heel goed en warm gevoel terug op deze mooie MITO Estafette week en zijn zo trots wat we allemaal samen hebben bereikt. Geniet mee van de beelden van de laatste dag: de FINISH van MITO ESTAFETTE 2022!

Kijk voor meer informatie o.a. over alle punten op https://energy4all.nl/acties/mito-estafette
­