­

24uurHardlopers banner

Een team van 6 hardlopers gaat ervoor. Zij gaan in 24 uur een ronde van ongeveer 240 km hardlopen langs 13 MITO HART Punten (MHP).
De start is op vrijdag 18 september om 19:00 uur en de finish op zaterdag 19 september om 19:00 uur samen met de laatste fietser van de grote MITO Estafette tocht.
Er lopen altijd 2 hardlopers samen en de anderen kunnen meefietsen of uitrusten in een busje. Ze wisselen elkaar af en zo leggen ze samen die enorme afstand af in 24 uur. Een mega uitdaging!

Bekijk wie deze uitdaging aangaan! > Meet de runners!

Beoogde tussentijden
De beoogde tijden van aankomst bij de MITO HART Punten kan je hieronder vinden. Bij elk MHP nemen de lopers 10 minuten rust.
De tijden zijn een inschatting, door omstandigheden kan dit wat later zijn of lopen ze zo lekker en snel dat ze juist iets eerder zijn.
Er is 20 minuten speling aan het eind om eventuele vertragingen op te kunnen vangen, de finish is hoe dan ook rond 19:00 uur.

Finish

De finish is op zaterdag 19 september samen met de laatste fietsers van de grote estafette tocht. Alle informatie over de finish en de corona regels die ook daar gevolgd dienen te worden kan je hier lezen: FINISH INFORMATIE.

Sponsor
Sponsor hier om al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de helden die zich in het zweet werken. Hiermee steun je het balngrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

SPONSOR DE HELDEN DIE OP EIGEN MANIER MEEDOEN AAN DE MITO ESTAFETTE

Meld je bij Remco van Gaal om je aan te melden en voor meer informatie:

Hier stellen we binnenkort de hardlopers voor. Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.
Voor vragen kan je terecht bij Remco Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste update 18 september

ROUTE

 MITO HART Punt van naar aankomst (ong.)
Nijmegen Ooij 19:50 uur
Milan Ooij Arnhem 21:44 uur
Maartje Arnhem Tricht 02:10 uur
Jesse* Tricht Vuren 04:20 uur
Raily Vuren Waalwijk 07:47 uur
Max & Jip Waalwijk 's Hertogenbosch 09:35 uur
Teun s Hertogenbosch Rosmalen 10:25 uur
Jenske Rosmalen Berghem 11:51 uur
soeppauze Berghem Ravenstein 13:12 uur
Mees* Ravenstein Batenburg 14:00 uur
Marina Batenburg Wijchen 15:10 uur
Neia Wijchen Cuijk 16:44 uur
Daan & Isabel Cuijk Casper, Nijmegen 18:16 uur
Casper Nijmegen Radboudumc Nijmegen 19:00 uur


MITO Estafette Route2hardlopers

MEET THE RUNNERS

We stellen je graag voor aan de hardlopers die deze mega uitdaging aangaan. En ook 2 navigators die de hardlopers over de route zullen begeleiden.
Marc en Monique zijn afgevallen voor de challenge omdat ze in hun gezin corona klachten hadden en de testuitslag niet op tijd binnen was om uit quarantaine te gaan.De 5 overgebkeven hardlopers gaan de uitdaging aan om het met één man minder te doen. En Hans Strik en Piet Grandjean zorgen dat ze Douwe als navigator aflossen.

Remco

Dennis

Hilco

Remco Dennis Hilco

Klaas

Michiel

Marc en Monique
Klaas Michiel Marc

Remco

Mijn naam is Remco van Gaal. Al op jonge leeftijd bleek dat ik een talent voor hardlopen heb. Dat talent heb ik zo’n 30 jaar actief ingezet als voetballer. Om fit te blijven ging ik daarnaast ook hardlopen. De afstanden werden langer en de tijden sneller. Nadat ik stopte als voetballer verschoof de focus volledig naar hardlopen. En langzaam merkte ik dat ik de uitdaging zelf belangrijker ging vinden dan de snelle tijden.
Via mijn nichtje Neia, die een energiestofwisselingsziekte heeft, kwam ik in aanraking met Energy4All en Forza4Energy4All. Van het moment dat ik van die uitdaging hoorde wist ik dat ik dat ooit zou gaan doen, hardlopend. Toen Mark en Marieke ons vroegen om mee te gaan met Forza4Neia hebben we geen moment getwijfeld. We hadden ons al eerder ingezet voor Energy4All maar na Forza is de stichting en vooral het doel nog belangrijker geworden. Ik werd ambassadeur van de stichting en toen de organisatie mij vroeg als hardloopcoach hoefde ik niet na te denken.
De sportieve uitdaging is een drijfveer voor mij. Maar bovenal ben ik dankbaar dat ik me kan en mag inzetten in de zoektocht naar een medicijn voor al die kinderen die me in mijn hart geraakt hebben. Die een toekomst verdienen die niet gedomineerd wordt door deze ziekte.

Dennis

Ik ben Dennis Smits en samen met mijn partner woonachtig in Rosmalen. In het najaar van 2013 heb ik mijn eerste hardloopschoenen aangeschaft. Begonnen in een lokale hardloopgroep, maar nadat deze ophield te bestaan, ben ik op eigen gelegenheid doorgegaan. Inmiddels heb ik meerdere marathons volbracht, evenals de 11strandentocht over 60 kilometer en hardgelopen bergop tijdens Forza4Energy4All.
Via de eerder genoemde hardloopgroep hebben wij de ouders van Jenske van de Ven leren kennen. Na het horen van hun aangrijpende verhaal besloten wij ons als vrijwilligers in te gaan zetten voor Stichting Energy4All. Sinds 2017 reizen we met team Forza4Jenske ieder jaar af naar Italië om deel te nemen aan het evenement Forza4Energy4All. Zo zijn we ook in contact gekomen met vele andere ouders en patiënten. Twee jaar geleden ben ik vanuit het hotel al hardlopend naar de top van de Mortirolo gelopen. De afstand van een marathon, alleen met wat extra hoogtemeters... Het was een uitdagende, zware tocht, maar stond zó symbolisch voor wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte vrijwel dagelijks doormaken.
Denk dat je wel kunt stellen dat ik een sportieve uitdaging niet snel uit de weg ga. De 24 uur hardloop challenge is daar een goed voorbeeld van. Via Jenske’s gezin zien we van ‘dichtbij’ hoeveel impact een energiestofwisselingsziekte kan hebben op het dagelijkse leven. Als ik door de inzet van mijn energie ook maar een klein steentje kan bijdragen om de kans te vergroten op een iets normalere en energierijkere toekomst, voor Jenske en alle andere patiënten, dan zou dat geweldig zijn!

Hilco

Ik ben Hilco Janssen uit Overasselt. Enkele jaren geleden hoorde ik van mijn hardloopmaatje over Forza4Energy4All, een sportief evenement in de bergen van Noord Italië, waarbij er geld opgehaald wordt voor het goede doel Stichting Energy4All. Ik kende dit doel niet, maar al snel was ik overtuigd van het nut hiervan.
Zelf heb ik twee gezonde en energieke kinderen, die energie hebben voor 10. Dat heb ik altijd vanzelfsprekend gevonden. Totdat ik mensen gesproken had die dagelijks geconfronteerd worden met het feit dat begin van de dag de batterij al leeg is.
Ik doe mee met de MITO Estafette 24 uur Hardloop Challenge omdat ik het belangrijk vind dat er voldoende aandacht voor de stichting blijft. Het onderzoek naar het medicijn MOET doorgaan! En de vermoeidheid na de 24 uur hardlopen, is bij mij maar tijdelijk...

Klaas

Hallo mijn naam is Klaas in den Bosch en ik ben 33 jaar oud. Ik ben geboren in Beuningen en woon samen met Esther in Nijmegen. We zijn dit jaar getrouwd en in verwachting van onze eerste kind.
Nadat ik minder ben gaan voetballen ben ik gaan sporten bij Speijers sport in Beuningen, daar bieden ze ook hardlooptrainingen aan. Zo ben ik begin 2016 begonnen met hardlopen en zijn we gaan trainen voor leuke uitdagingen zoals een halve trappenmarathon, een zwemloop en een duo trail in de Ardennen. Naast verschillende halve marathons zoals Egmond en de Stevensloop en runs als de 7-Heuvelenloop en Forza4Energy4All heb ik inmiddels ook 2 marathons gelopen (Rotterdam 2018 en Berlijn 2019). Ik doe mee aan deze uitdaging in de hoop dat een klein beetje van mijn energie kan bijdragen aan het vinden van een medicijn voor hen die dit zo nodig hebben.

Michiel

Ik ben Michiel Wiskie en ik loop meemet de MITO Estafette 24 uur Hardloop Challenge om aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten. Enkele collega's kennen deze ziekte van heel dichtbij en de verhalen raken je direct. Via de estafetteloop wil ik mijn steentje bijdragen om deze ziekte te bestrijden.

Marc en Monique (navigator)

Marc en Monique zijn afgevallen voor de challenge omdat ze in hun gezin corona klachten hadden en de testuitslag niet op tijd binnen was om uit quarantaine te gaan.

Wij zijn Marc en Monique Peters. Waarom wij meedoen aan de Mito Estafette 24 uur Hardloop Challenge? Wij hoorden via Remco dat er deelnemers werden gezocht. Gelijk dachten wij: 'wat een mooi goed doel voor een stichting die nog klein en bescheiden is, maar zeker de aandacht verdient'. Als ouders van drie gezonde kinderen vol energie kun je jezelf bijna niet voorstellen hoe het is om zo beperkt te moeten leven als je een energiestofwisselingsziekte hebt. Waarbij je in sommige situaties niet eens een lang leven voor je hebt, wat een onvoorstelbaar verdriet geeft.
Door mee te doen als loper (Marc) en navigator (Monique) hopen we ons steentje bij te kunnen dragen om aandacht te vragen voor de Stichting Energy4All. We hebben daarbij de hoop dat er meer geld en aandacht komt voor het onderzoek dat bezig is met de ontwikkeling van een medicijn. Wat veel kinderen maar ook volwassenen een normaler leven zal gaan geven. Ze kunnen zo bijvoorbeeld meedoen met dagelijkse activiteiten, als sporten, spelen, feestjes maar ook de gewone dingen van het leven, zoals naar school en naar het werk gaan. Een energievol leven zoals wij hebben dat gun je toch iedereen, daar gaan wij samen graag de uitdaging voor aan!

Navigator Douwe

Ik ben Douwe de Vries en nee, ik wist eigenlijk helemaal niet wat MITO betekent, dus waarom dan meedoen met 24 uur estafette? Ja goede vraag, begint natuurlijk dat ik Remco van Gaal al jaren ken vanuit onze hardloopgroep in Wijchen (bij AVW). En Remco heeft verteld over zijn nichtje Neia, die een energiestofwisselingsziekte heeft. En dat hij om aandacht daarvoor te vragen o.a. de Stelvio heeft beklommen en ook op andere manieren aandacht vraagt voor zijn nichtje en andere kinderen die deze ziekte hebben.
Dus, ik was onbekend met Mito, maar wel bekend met een estafette run. En dan specifiek het begeleiden van lopers, als navigator en oog voor de veiligheid van het team lopers/fietsers. Die ervaring is opgedaan bij de Roparun, een estafette om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor kankerpatiënten.
De MITO estafette is heel kleinschalig, waarbij je direct ziet voor wie je je inzet en aan wie je wilt laten zien dat ze er ook bijhoren. Dus, ja, toen Remco bij onze hardloopgroep aangaf dat voor de estafette nog navigators werden gezocht, dacht ik 'daar wil ik graag aan meedoen!'. Voor ons is het mogelijk om ons 24 uur in te spannen en energie te geven die we zonder problemen uit ons lichaam kunnen halen. Het is goed te beseffen dat wij dat wel kunnen en de kinderen met deze ziekte steeds moeten bepalen waaraan ze hun weinige energie besteden. De MITO Estafette 24 uur Hardloop Challenge helpt om dat steeds weer onder de aandacht te brengen.

Ga terug naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

MITO Estafette Stichting Energy4All banner3

De Grote MITO Estafette tocht start op zaterdag 5 september met de finish op 19 september samen met de MITO Estafette 24 uur Hardloop Challenge lopers.
Het is een tocht van ruim 1000 km door Nederland langs 40 MITO HART Punten. We hebben de MITO HART Punten gevraagd of zij, of iemand in hun omgeving, de route naar het volgende punt kunnen afleggen. Dit gaan ze doen op de fiets, hardlopend, wandelend en zelfs met een colonne vrachtwagens, e-bike, rolstoel en scootmobiel. Vaak zijn het de ouders zelf, maar ook een paar MITO Kanjers leggen zelf een stukje van de route af op hun manier. Bij de MITO HART Punten wordt het ‘stokje’ over gegeven aan de volgende om hem uiteindelijk op 19 september over de finishlijn te brengen.

Sponsor
Sponsor hier om al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de helden die zich in het zweet werken. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpgaina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' achter hun MIO HART Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wieje steunt.
Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor de helden die op eigen manier meedoen aan de Mito estafette

Route
De route gaat van MITO HART Punt naar MITO HART Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte (*). De route bestaat uit 40 MITO HART Punten.
Het groene hart stokje gaat het hele land door en wordt bij de punten overgedragen aan de volgende.

Finish

De finish is op zaterdag 19 septtember samen met de hardlopers van de 24 uur Hardloop Challenge. Alle informatie over de finish en de corona regels die ook daar gevolgd dienen te worden kan je hier lezen: FINISH INFORMATIE.

Volg de MITO Estafette op de voet
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tocht van momen naar moment volgen. Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

De beoogde tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

Laatste update 20 september

MITO HART Punt Route en meer info Datum

Noa

01 MHP Noa

Rosmalen - Beegden - Rosmalen VOLTOOID
Afstand ongeveer 190 km

Start: 8:00 uur
Aankomst bij Noa: rond 12:00

Een groep van 8 man fietst van Rosmalen naar Noa in Beegden. Nick Derks, Adri de Haas, Jos Buenen, Ferry van Delft, Roel van Creij, Felix van Nieuwendijk, Gert Jan van 't Hof en Gert-Jan van de Ven. Zij halen hier het eerste 'stokje' op en fietsen weer terug naar Rosmalen.
Ze kunnen Noa alvast feliciteren met zijn verjaardag op 7 september.
Lees hier meer over Noa.
Noa op Twitter @NoaTweet

za 5 sept

sponsor

Jochem

02 MHP Jochem 2

02 Nick

Moerstraten - Breda - Waalwijk VOLTOOID
Afstand ongeveer 66 km

Start: 8:30 - 9:00 uur
Aankomst in Breda: 11:00 - 12:00 uur

Priscilla Jorik en Jens Bartels, moeder en broers van Jochem, brengen samen  het tweede 'stokje' van Moerstraten Breda.
Lees hier meer over Jochem.

Vanaf Hoeven worden ze vergezeld door lotgenoot Nick en zijn moeder Lian. Jochem rijdt vanuit daar zelf ook mee in een motor met zijspan.

In Breda nemen Annemieke en Piet (fietsers van team Forza4Max&Jip) het 'stokje' over en brengen hem naar Waalwijk.
Start: rond 12:00 uur
Aankomst: rond 13:30 uur

za 5 sept

sponsor Jochem

sponsor Nick

Max & Jip

03 MHP MaxJip

Waalwijk - 's Hertogenbosch VOLTOOID
Afstand ongeveer 22.5 km

Start: rond 14:00 uur
Aankomst: rond 15:00 uur

Annemieke en Piet fietsen verder namens Max & Jip. Zij gaan het 'stokje' verder brengen naar Teun in 's Hertogenbosch.
Lees hier meer over Max & Jip.

za 5 sept

sponsor

Teun van Leeuwen

04 MHP TeunvLeeuwen

's Hertogenbosch - Rosmalen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 8,2 km

Start: 15:00 - 16:00 uur
Aankomst: 15:30 - 16:30 uur

De familie van Leeuwen zal samen met Teun het 'stokje' op de fiets verder brengen naar Jenske in Rosmalen.
Lees hier meer over Teun.

za 5 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 1: https://youtu.be/qwmbBnd6944

Jenske

05 MHP Jenske

Rosmalen - Wilbertoord VOLTOOID
Afstand van ongeveer 38,1 km

Start: 9:00 uur
Aankomst: rond 10:30 uur

Ouders van Jenske, Gert-Jan en Saskia van de Ven, fietsen samen met Leanne en Dennis al vroeg op de dag naar Siem in Wilbertoord.
Lees hier meer over Jenske.
En bekijk hier het filmpje van haar zus Lola.

zo 6 sept

sponsor

Siem

06 MHP Siem

Wilbertoord - Cuijk VOLTOOID
Afstand van ongeveer 14,2 km

Start: 11:00 uur
Aankomst: rond 11:30 uur

Siem brengt zelf het 'stokje' naar Daan en Isabel in Cuijk. Dit op een speciale manier, met een colonne van 6 vrachtwagens. Siem is nemelijk helemal gek van vrachtwagens.
Lees hier meer over Siem.

zo 6 sept

sponsor

Daan & Isabel

07 MHP DaanIsabel

Cuijk - Ravenstein VOLTOOID
Afstand van ongeveer 22,4 km

Start: 9:00 uur
Aankomst: 12:45 - 13:00 uur

Paul Schalks, Amke van Oversteeg en Jeroen Raus fietsen namens Daan en Isabel van Cuijk naar Ravenstein, waar de familie van de overleden Mees* hun opwacht.

zo 6 sept

sponsor

Mees*

08 MHP Mees

Ravenstein - Batenburg VOLTOOID
Afstand van ongeveer 8 km

Start: 13:45 - 14:00 uur
Aankomst: rond 14:30 uur

Mees* (2007 - 2013) is overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Broertje Melle (5) gaat ter nagedachtenis aan hem fietsen samen met Hans Strik, vader van Mees*. Zij brengen het 'stokje' verder naar Marina in Batenburg.
Lees hier meer over Mees*.

zo 6 sept

sponsor

Marina

09 MHP Marina

Batenburg - Wijchen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 10.9

Start: rond 15:00 uur
Aankomst: 15:30 - 16:00 uur

Piet, Marina haar man, zal samen met Hans Strik het groene hart stokje verder brengen naar MHP Neia in Wijchen. Piet fietst voor zijn vrouw en zonen Duncan en Jay.

zo 6 sept

sponsor

Neia

10 MHP Neia

Wijchen - Nijmegen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 11,9 km

Start: rond 16:00 uur
Aankomst: 17:30 - 18:00 uur

Neia haar vader Mark van Leent gaat samen met Jorien de Keijzer en Remco van Gaal (Neia haar oom en ook initiatiefnemer van de 24 uur Hardloop Challenge) hardlopend de tocht van Wijchen naar Casper in Nijmegen afleggen.
Lees hier meer over Neia.

zo 6 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 2: https://youtu.be/7lTZ_gHQ-qQ

Casper

11 MHP Casper

Nijmegen - Ooij VOLTOOID
Afstand van ongeveer 8,5 km

Start: rond 16:30 uur
Aankomst: rond 17:00 uur

Casper heeft een energiestofwisselingsziekte en gaat zelf op zijn e-bike het 'stokje' verder brengen naar Milan in Ooij.
Hij wordt hierbij bijgestaan door onze ambassadeur Jochem van Gelder die met hem meefietst.

ma 7 sept

sponsor

Milan

12 MHP Milan

Ooij - Silvolde VOLTOOID
Afstand van ongeveer 40 km

Start: 17:00 - 17:30 uur
Aankomst: 18:30 - 19:00 uur

Jeroen en Femke Arens, ouders van Milan (9), fietsen samen met Jurgen en Ans naar Bram in Silvolde.

Lees hier meer over Milan.

ma 7 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 3: https://youtu.be/iJ5tEYcSTcU

Bram

13 MHP Bram

Silvolde - Doetinchem VOLTOOID
Afstand van ongeveer 13,9 km

Start: rond 14:55 uur
Aankomst: 16:00 - 16:15 uur

Marc Berendsen, vader van Bram, brengt het stokje op de fiets verder naar Teun in Doetinchem.

di 8 sept

sponsor

Teun Zaalmink

14 MHP TeunZaalmink

Doetinchem - Doetinchem VOLTOOID
Afstand van ongeveer 1 km

Start na 16:00 uur, exacte tijd volgt nog.

Teun brengt zelf in de rolstoel het 'stokje' naar Sverre. Dat is met een energiestofwisselingsziekte na een hele vermoeiende schooldag al een hele uitdaging.
Lees hier meer over Teun.

di 8 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 4: https://youtu.be/e6Ya0aphvyM

Sverre

15 MHP Sverre

Doetinchem - Arnhem. VOLTOOID
Afstand van ongeveer 39,3 km

Start: rond 9:00 uur
Aankomst: rond 10:30 uur

Peter Masselink, vader van Sverre, brengt het stokje op de fiets verder naar MITO HART Punt Maartje in Arnhem. Sverre en zijn moeder Sandra volgen in de rolstoelbus.
Lees hier meer over Sverre.

wo 9 sept

sponsor

Maartje

16MHP Maartje

Arnhem - Laag-Soeren VOLTOOID
Afstand van ongeveer 26,5 km

Start: 17:00 - 17:30 uur
Aankomst: rond 18:30 uur

Johan, vader van Maartje, fietst met Piet op de fiets naar Laag-Soeren. Maartje fietst het laatste stuk zelf nog mee en gaat het stokje doorgeven aan Liz en haar moeder Sanne.
Lees hier meer over Maartje.

wo 9 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 5: https://youtu.be/jaHPC6_-Ipo

Liz

17 MHP Liz

Laag Soeren - Zutphen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 15,2 km

Start: rond 11:30 uur
Aankomst: 12:30 - 13:00 uur

Sanne Lieffering, moeder van Liz, brengt op de fiets het stokje verder naar Max en Marit in Zutphen.
Lees hier meer over Liz.

do 10 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 6: https://youtu.be/p-03SerTfmQ

Max & Marit

18MHP MaxMarit

Zutphen - Deventer VOLTOOID
Afstand van ongeveer 24,3 km

Start: 10:00 - 10:30 uur
Aankomst: 12:15 - 12:30 uur

Angela Wisseborn, moeder van Max en Marit, gaat met haar vriend Ronald op de fiets het 'stokje' verder brengen naar Deventer.

vr 11 sept

sponsor

Fiona

19MHP Fiona

Deventer - Wezep VOLTOOID
Afstand van ongeveer 31.1 km

Start: 12:30 uur
Aankomst: rond 14:00 uur

Paul in den Bosch, directeur van Stichting Energy4All, zal namens Fiona de route van Deventer naar Wezep fietsen.

vr 11 sept

sponsor

Matthias*

20MHP Matthias

Wezep - Hattemerbroek VOLTOOID
Afstand van ongeveer 3 km

Start: rond 14:00 uur
Aankomst: rond 14:10 uur

Gert en Liza Gerritsen fietsen langs meerdere punten van hun huis in Wezep naar Hattemerbroek, Zwolle en Genemuiden. Dit ter nagedachtenis aan hun zoon en broer Matthias*.

vr 11 sept

sponsor

Diderick

21 MHP Diderick

Hattemerbroek - Zwolle VOLTOOID
Afstand van ongeveer 9,6 km

Start: rond 14:30 uur
Aankomst: rond 15:00 uur

Gert en Liza fietsen naar Diderick in Hattemerbroek en vervolgens naar Anja in Zwolle.

vr 11 sept

sponsor

Anja

22 MHP Anja

Zwolle - Genemuiden VOLTOOID
Afstand van ongeveer 11,5 km

Start: rond 15:30 uur
Aankomst: rond 16:00 uur

Gert en Liza fietsen langs volwassen patient Anja in Zwolle om te eindigen in Genemuiden bij Harmen en Ilona, ouders van de overleden Sam* en Matt*.

vr 11 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 7: https://youtu.be/Y7z_EBe6EV8

Sam* & Matt*

23 MHP SamMatt

Genemuiden - Rutten VOLTOOID
Afstand van ongeveer 36,2 km

Start: 9:00 uur
Aankomst: rond 11:00 uur

Harmen Brouwer fietst in de ochtend het stuk naar MITO HART Punt Willem in Rutten. Dit ter nagedachtenis aan zijn zoontjes Sam* en Matt* die zijn overleden aan een energiestofwisselingsziekte.
Amanda en Thea fietsen met hem mee.
Bekijk hier Harmen en Ilona hun filmpje.

za 12 sept

sponsor

Willem

24 MHP Willem

Rutten - Sint Nicolaasga VOLTOOID
Afstand van ongeveer 15,9 km

Start: 11:30 uur
Aankomst: 12:00 - 12:30 uur

Het hele gezin van Willem komt in actie om het 'stokje' verder te brengen naar Wietske in Sint Nicolaasga.
Vader Ferdinand fietst met jongste dochter Hanna op de tandem. Ook zussen Anniko en Jennifer met haar vriend Seth fietsen mee net als Beppe Jeltsje.
Als het weer en de gezondheid van WIllem het toelaat gaat hij in de bus mee naar de finish in Sint Nicolaasga om zijn familie te onthalen, dit samen met moeder Renate met familievriend Pim.
Lees hier meer over Willem.

za 12 sept

sponsor

Wietske

25 MHP Wietske

Sint Nicolaasga - Oudehaske VOLTOOID
Afstand van ongeveer 12,7 km

Start: 13:00 uur
Aankomst: rond 14:30 uur

Albert Meijer, broer van Wietske die een energiestofwisselingsziekte heeft, gaat met team St Nyk 4 Energy4All hardlopend het stokje verder brengen naar Benthe in Oudehaske.
Lees hier meer over Wietske.

za 12 sept

sponsor

Benthe

26 MHP Benthe

Oudehaske - Heerenveen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 4,5 km

Start: rond 14:45 uur
Aankomst: rond 15:00 uur

Albert Meijer gaat ook hardlopend verder naar Jaldert in Heerenveen. Dit ook namens Benthe.

za 12 sept

sponsor

Jaldert

27 MHP Jaldert

Heerenveen - Leeuwarden VOLTOOID
Afstand van ongeveer 33 km

Start: 15:15 - 15:30 uur
Aankomst: 16:45 - 17:00 uur

Na een klein feestje bij Jaldert in Heerenveen stapt Albert op de fiets om het stokje, ook namens Jaldert,  verder te brengen naar Paulien in Leeuwarden.
Lees hier meer over Jaldert.

za 12 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 8: https://youtu.be/OzPkvRLP9to

Paulien

28 MHP Paulien

Leeuwarden - Ferwerd VOLTOOID
Afstand van ongeveer 18,4 km

Start: 9:00 -  9:30 uur
Aankomst Stiens: 9:45 - 10:15
Aankomst Ferwerd: rond 11 uur

Paulien zal op haar scootmobiel het 'stokje' verder brengen naar Stiens. Haar vader Geert gaat hardlopend mee en ook haar neefje Kian (6) op de fiets.

In Stiens woont haar zwager Jos, hij brengt samen met Gert-Jan (zijn Forza4Energy4All maatje die speciaal naar Friesland komt, hij is vader van lotgenootje Jenske) en Roel op de fiets het 'stokje' verder naar Pim en Sjanee in Ferwerd.
Lees Paulien haar laatste column.

zo 13 sept

sponsor

Sjanee & Pim

29 MHP PimSjanee

Ferwerd - Harlingen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 39,1 km

Start: rond 11:15 uur
Aankomst: 13:00 -  13:30 uur

Vanuit Ferwerd fietsen Jos, Roel en Gert-Jan verder via een stuk van de Fiets Elfstedentocht route naar de haven van Harlingen.

zo 13 sept

sponsor

 

Erik, Patricia en de familie Vogelzang brengen het stokje met de auto verder over de Afsluitdijk, die helaas nog voor fietsers is afgesloten. Afstand van ongeveer 71,7 km VOLTOOID

zo 13 sept

Dominic*

30 MHP Dominic

Julianadorp - Spanbroek VOLTOOID
Afstand van ongeveer 30 km

Start: zondagmiddag na ontvangst van het groene hart stokje vanuit Friesland.

Gerrit Schaap is de vader van Dominic* (2002 - 2005), hij is overleden aan een energiestofwisselngsziekte. Gerrit wilde erg graag fietsen maar hij heeft flinke ontsteking in zijn schouder, dus dat kan echt niet. Hij brengt het 'stokje' nu verder met de auto naar Sanne en Julia in Spanbroek.

zo 13 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 9: https://youtu.be/bZcp--KadrI

Sanne & Julia

31 MHP SanneJulia

Spanbroek - Heerhugowaard VOLTOOID
Afstand van ongeveer 10,2 km

Start: 16:00 uur
Aankomst: rond 18:00 uur

Het hele gezin wandelt, fietst en rolt deze middag samen naar Zoëy in Heerhugowaard. Oudste zus Eva op haar skeelers en Sanne op de fiets en ouders Paulien en Joost duwen Julia in de rolstoel en hun zoontje Silvan, van een half jaar oud, in de wandelwagen.
Lees hier meer over Sanne en Julia en hun familie.

ma 14 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 10: https://youtu.be/wUq_tlY4PMY

Zoëy

32 MHP Zoey

Heerhugowaard - Uitgeest VOLTOOID
Afstand van ongeveer 21,9 km

Start met de auto: 14:30 uur tot Bob's Party & Event in Uitgeest
Start wandelen: rond 15:00 uur
Aankomst bij Torre: 15:30 - 15:40 uur

Zoëy brengt samen met haar moeder Cynthia het stokje verder naar Torre in Uitgeest.
Lees hier meer over Zoëy.

di 15 sept

sponsor

Torre

33 MHP Torre

Uitgeest - Assendelft VOLTOOID
Afstand van ongeveer 10,1 km

Start rond 15:45 uur
Aankomst 16:20 - 16:30 uur

Het team Forza4Torre gaat op de fiets het stokje naar Assendelft brengen.
Lees hier meer over Torre.

di 15 sept

sponsor

Sterre

34 MHP Sterre

Assendelft - Uithoorn VOLTOOID
Afstand van ongeveer 29,2 km

Start: rond 16:30 uur
Aankomst: rond 18:00 uur

Ingmar Wever, broer van Sterre, brengt op de fiets het 'stokje' verder naar de ouders van Bibi* in Uithoorn (dit omdat MHP Alexander door omstandigheden is weggevallen).
Lees hier een filmpje over Sterre.

di 15 sept

sponsor

Bekijk hier het filmpje van DAG 11: https://youtu.be/Ruk2rop_WwA

Alexander

35 MHP Alexander

Alexander (5) is opgeroepen voor een week van onderzoeken (miostraat) in het Radboudumc en dat valt net in deze week. Het hele gezin is dan in Nijmegen en kunnen nu zelf niet fietsen, dat vinden ze ontzettend jammer maar dit gaat uiteraard voor.
Lees hier meer over Alexander.

Sterre haar broer Ingmar fietst nu op dinsdag 15 september namens Sterre en Alexander van Assendelft meteen door naar naar de ouders van Bibi* in Uithoorn om het stokje door te geven.

Woensdag 16 september is nu een rustdag, net als in de Tour de France.

RUSTDAG
Deze rit is uitgevallen door ziekenhuisopname

sponsor

Bibi*

36 MHP Bibi

Uithoorn - Bodegraven VOLTOOID
Afstand van ongeveer 25,3 km

Start: 9:00 uur
Aankomst: rond 11:15 uur

Dennis en Rianne brengen hardlopend het 'stokje' verder naar Bodegraven. Ze zijn de ouders van Bibi* die in 2017 op tweejarige leeftijd overleed aan haar energiestofwisselingsziekte.
Ter nagedachtenis aan haar gaat Dennis 17 km hardlopen met Rianne op de fiets naast hem. Voor de laatste 8,3 km wisselen ze en zal Rianne hardlopend naar de finish gaan.
Lees hier het verhaal van Bibi*.

do 17 sept

sponsor

Freek

37 MHP Freek

Bodegraven - Utrecht VOLTOOID
Afstand van ongeveer 32,1 km

Start: 11:30 - 11:45 uur
Aankomst: 13:30 - 14:00 uur

Freek wacht de ouders van Bibi* en vader van Lola op die bij hem het stokje wisselen. Ron brengt het stokje op de fiets weer verder naar zijn dochter in Utrecht samen met Ernst.
Lees hier het verhaal van Freek.

do 17 sept

sponsor

sponsor Thomas

Bekijk hier het filmpje van DAG 13: https://youtu.be/uLlLqH7Btvo

Lola

38 MHP Lola

Utrecht - Vuren VOLTOOID
Afstand van ongeveer 40,5 km

Start bij Goesting: 11:00 - 12:00 uur
Aankomst: 13:30 - 14:00 uur

Schrijver Thomas Braun draagt Stichting Energy4All een warm hart toe en fietst namens Lola en Raily het stuk van restaurant Goesting (van de familie van Lola) in Utrecht naar Raily in Vuren.
Bekijk hier Lola haar filmpje over de ziekte.

vr 18 sept

sponsor Thomas

Bekijk hier het filmpje van DAG 14: https://youtu.be/_3SjtBV6ouQ

Raily

39 MHP Raily

Vuren - Tricht VOLTOOID
Afstand van ongeveer 23,1 km

Start Cees & Loes: rond 12:30 uur
Start Paul, Amke en Jeroen: rond 14:00 uur
Aankomst samen: rond 15:00 uur

Route van Raily in Vuren naar de familie van Jesse* in Tricht.
Cees vertrekt als eerste hardlopend met naast zich op de fiets Loes.  Paul, Amke en Jeroen fietsen vertrekken wat later op de fiets om samen aan te komen bij de finish.
Lees hier het verhaal van Raily.

za 19 sept

sponsor

Jesse*

40 MHP Jesse

Tricht - Nijmegen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 53,7 km

Start 15:15 - 15:30 uur
Tussenstop bij Casper in Nijmegen
Finish in Nijmegen om 19:00 uur

De laatste rit wordt op de fiets door Gert Jan van 't Hof afgelegd. Hij fietst eerst langs de begraafplaats waar zijn zoontje Jesse ligt en vervolgens verder naar de finish. Jesse overleed op 1,5 jarige leeftijd aan een energiestofwisselingsziekte. Op de finish dag fietst hij het laatste stukje samen met zijn dochter Anna.
Lees hier het verhaal van Jesse*.

za 19 sept

sponsor

Finish op zaterdag 19 september bij het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. Totale afstand 1.122 km

MITO Estafette Route GroteEstafette

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

MITO Estafette Banner basic

MITO Estafette 2022

Stichting Energy4All organiseert in 2022 de 3e editie van de MITO Estafette, een verbindingstocht door Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito, mitochondriële ziekte) en ook families die een kind hebben verloren een hart onder de riem te steken, elkaar positieve energie geven en te verbinden. Maar ook om aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke onderzoek naar een medicijn tegen deze slopende ziekte. Het gaat gebeuren in de wereldwijde Mitochondrial Disease Week. De exacte data volgen nog.

Meedoen?!
Als je graag mee wilt doen, mail dan jouw/jullie verhaal en link met een energiestofwisselingsziekte, wie de patient is, als het kan graag een foto erbij, je (familie)naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. We kunnen niet garanderen dat alle adressen in de routes passen maar gaan daar ons uiterste best voor doen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Aanmelden MITO Estafette 2022.


MITO Estafette 2021 Finish Cheque

MITO Estafette 2021 feestelijk gefinisht!

Wat hebben we samen met zoveel mensen een prachtige MITO Estafette meegemaakt.
De verbinding tussen de 59 families die deelgenomen hebben was hartverwarmend.
Meer dan 250 mensen hebben meegeholpen om de groene hartjes verder te brengen.
Er was ook veel aandacht in de media.
En last but not least hebben we samen ook nog eens een prachtig bedrag ingezameld: € 24.316,-.
Trots, trots, trots dat we dit allemaal samen bereikt hebben!
Foto door Colinda Jansen

DAGFILMS MITO ESTAFETTE 2021

Dag 1 - https://youtu.be/LX3vF8FRu4M
Dag 2 - https://youtu.be/qhgKKXoaAMU
Dag 3 - https://youtu.be/mJAQmb2kp9U
Dag 4 - https://youtu.be/Cbe7TlgdOFY
Dag 5 - https://youtu.be/KoHkrBStv6k
Dag 6 - https://youtu.be/Cbe7TlgdOFY
Dag 7 - https://youtu.be/qwXV6mobQjQ
Dag 8 - https://youtu.be/pTaAmFK0AuE
Dag 9 FINISH - https://youtu.be/unSjvGZvAo8


Volg de MITO Estafette op Facebook en gebruik #MITOestafette bij je berichten op social media en strava.

Samen staan we sterk om energiestofwisselingsziekten te stoppen!

Mail voor vragen of leuke ideeen hoe je kan helpen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
Heeft u vragen? Mail naar info@energy4all.nl

 

­