­

Kerstsponsorloop

Van december 29, 2023 14:30 tot december 29, 2023 19:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 177

Vera en Sanne studenten van het Koning Willem 1 College in Den Bosch organiseren op vrijdag 29 december 2023 van 14.30 - 19.00 een "Kerst Sponsorloop" voor Forza4Jenske. Iedereen is van harte welkom om zoveel mogelijk rondjes te lopen en je daarbij te laten sponsoren. Je sponsoren kunnen kiezen om je te sponsoren per rondje of voor een vast bedrag.

Waar:

De start/finish is bij het huis van Jenske, Orchideënstraat 12, 5241 AH Rosmalen. Je kunt je aanmelden voor verschillende tijdsloten. Natuurlijk zijn supporters, familie, buren en fans allemaal van harte om je aan te moedigen. Er zijn stalletjes met eten en drinken (heerlijke warme chocolademelk!), je kunt je laten schminken en er is een informatie stand van Energy4All. Kom jij straks zoveel mogelijk rondjes rennen en word je verwelkomt door onze mascotte Kootje Koala? Ze staan allemaal voor je klaar.

Aanmelden:

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom deze sponsorloop:

"Jenske heeft een energiestofwisselingsziekte. Haar lichaam kan de energie die zij tot zich neemt niet goed omzetten naar bruikbare energie. Zij leeft als het ware op een batterij die halfvol is, heel snel leeg loopt en daarna weer heel langzaam oplaadt. Alle delen van het lichaam die veel energie nodig hebben, gaan daardoor steeds slechter functioneren, Denk hierbij aan de spieren, hersenen, organen en spijsvertering. Voor deze progressieve stofwisselingsziekte is nog geen medicijn, maar het onderzoek hiernaar is in volle gang. Elk jaar worden er zo'n 100-150 kinderen geboren met deze ziekte en een medicijn is dus hard nodig, want bij ernstige vormen overlijdt 50% van de kinderen al voor het 10e levensjaar. Stichting Energy4All steunt het onderzoek naar het medicijn en de ontwikkelingen geven HOOP! Het onderzoek verloopt goed en de testfase is in volle gang."

Alle opbrengsten van de sponsorloop komen rechtstreeks ten goede aan het medicijnonderzoek. 

Kun je niet bij de sponsorloop aanwezig zijn maar wil je wel je bijdrage leveren? Kijk dan op: Kerst Sponsorloop voor Forza4Jenske (energy4all.nl) 

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­