­


Energy4AllMagazine14 Cover
Het 15e Energy4All Magazine

Op zaterdag 11 mei 2024 is de 15e editie van het Energy4All Magazine gelanceerd. Ons covermodel Lyve heeft samen met hoofdredacteur Paulien Vogelzang het eerste exemplaar overhandigd aan professor Jan Smeitink tijdens de informatiedag van Stichting Energy4All.

Het Energy4All Magazine is een jaarlijkse uitgave van Stichting Energy4All die in april verschijnt. Een belangrijk medium om te vertellen wat een energiestofwisselingsziekte is, hoever het medicijnonderzoek gevorderd is en wat de stichting doet om deze ziekte in de toekomst te kunnen stoppen. Met de inzet van veel vrijwilligers en sponsoren is er ook dit jaar weer een mooie uitgave gemaakt.

Een greep uit de 44 pagina's:

 • Het verhaal van de 6-jarige Lyve, zij heeft een energiestofwisselingsziekte waar ze dagelijks de gevolgen van voelt.
 • Special over het onderzoek: Professor Jan Smeitink geeft een update over de voortgang. Conny is testpersoon en vertelt over het meedoen aan het medicijnonderzoek en de merkbare resultaten.
 • Het aangrijpende verhaal over Noa, hij overleed aan de gevolgen van de ziekte. Zijn ouders delen de mooie herinneringen maar ook hoe zwaar het is geweest en nog steeds is met de rouw.
 • Terugblik op de 10e editie van Forza4Energy4All: in de Italiaanse Alpen beklom een groep helden drie machtige bergen.
 • Columns van ambassadeurs Jochem van Gelder en Paulien Vogelzang.
 • De vierde editie van de MITO Estafette die langs huizen van patienten en ook gezinnen van overleden kinderen ging.
 • Onze nieuwe directeur Jolijn stelt zich voor.
 • Ervaringsverhalen van Lucas, Janske & Klaske. En ook Lola over haar openhartige blog.
 • Gezellige Mijn dag uitjes
 • Acties van kinderen voor Energy4All.
 • En vele verschillende acties voor Stichting Energy4All en ook hoe je zelf kunt helpen.

  Lees de 15e editie en geef hem vooral door om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met energiestofwisselingsziekten en het zo belangrijke medicijnonderzoek waar we ons zo voor inzetten.

 
Energy4All Magazine bestellen

Bestel het Energy4All Magazine

KIJK HIER om de 15e editie te bestellen

Word nu Donateur en ontvang jaarlijks ons Energy4All Magazine.
Ook als u de laatste jaren betrokken bent geweest en uw adres bij ons bekend is krijgt u het Energy4All Magazine thuisgestuurd. Dit zal zijn in de week na 11 mei 2024.

Voer je actie voor ons en wil je meer magazines ontvangen om te verspreiden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ze aan te vragen.

 

Digitaal het Energy4All Magazine lezen

Bekijk en lees het 15e Energ4All Magazine online

Bekijk en lees het 14e Energy4All Magazine online


Drukkerij Roelofs drukt het Energy4All Magazine

De 11e, 12e,13e, 14e en nu ook de 15e editie zijn belangeloos gedrukt door Drukkerij Roelofs in Enschede, dit met gedeelde sponsoring van Lammerink Installatiegroep en met heel veel dank ook aan mede sponsoren Lammerink Installatiegroep, Toine Gervink, Brechtje Bossink en Jan Brakels ter nagedachtenis aan Angela Brakels. Wat zijn we blij en dankbaar met deze fijne samenwerking en steun. Het Energy4All Magazine, met een oplage van 7.500 stuks, is weer van topkwaliteit!

Hoofdredacteur Paulien, redactielid Margreet, sponsor Jan en Energy4All directeur Jolijn bezochten Drukkerij Roelofs toen de 15e editie werd gedrukt. Na een warm welkom van directeur Martin Wermer en Antoine Soeteman kregen ze een rondleiding door de drukkerij. Een prachtig bedrijf en wat zijn we blij met de betrokken mensen die met liefde en betrokkenheid het Energy4All Magazine drukken. Bekijk hier de beelden van het bezoek:

Bedankt voor jullie inzet!

Het 15e Energy4All Magazine is gemaakt door ambassadeurs en vrijwilligers. Zowel redactie, journalisten, fotografen, vormgever en drukker zetten zich elk jaar weer in om er samen een mooie editie van te maken. En door de geweldige sponsoring is deze editie ook weer kosteloos gedrukt.

Redactie:

Paulien Vogelzang
Margreet Vogelzang
Wietske Meijer

Medewerkers:
Mireille Vaal
Erwin Boers

Grafische vormgeving:
Eko Kooistra
Paulien Vogelzang
Simon Rispens

Foto's door:
Dennis Vloedmans (foto's Lyve en familie & Professor Smeitink en team van Khondrion)
Colinda Jansen
Sasien Photography
Heleen Klop
Bart Honingh
Hartenvrouw Fotografie
Merel Bekkers
Jasmin Ibrahimagic
Patrick Bongartz
Ron Koffeman en
StarStyle Fotografie

­