­

MITO Estafette Banner metroutes 2022

De MITO Estafette 2022 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in het land naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route OOST

Met daarin de MITO Hart Punten van de route, daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Nathalie

MHP NathalieBlokzijl

Appingedam - Assen VOLTOOID
Afstand ongeveer 54 km

za 17 september

Nathalie heeft twee ernstige ziektes: de energiestofwisselingsziekte Mitochondriële myopathie en CVID, een immuunziekte. Dat zorgt voor veel klachten maar ze geniet van de mooie momenten met de lieve mensen om haar heen. Ze deelde in 2019 haar verhaal in het Energy4All Magazine.
Ze is het startpunt van route OOST en brengt met een mooi versierde auto het mito-hart naar het volgende punt.

Sponsor Nathalie

Stefan Zevenberg
(tussenstop)

Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Assen - Nieuw-Weerdinge  VOLTOOID
Afstand ongeveer 40 km

za 17 september

Er is een tussenstop bij Energy4All ambassadeur Stefan Zevenberg in Assen. Hij brengt het mito-hart met liefde op de fiets verder naar Nieuw-Weerdinge.

Jason & Chloë

MHP Jason

MHP Chloe

Nieuw-Weerdinge - Langeveen VOLTOOID
Afstand ongeveer 59 km

zo 18 september

Jason (5) en Chloë (3) hebben het Leigh Syndroom, een ernstige energiestofwisselingsziekte. Dat beperkt hen enorm en de toekomst is onzeker. Ondanks alles genieten van alle mooie momenten samen, zolang het nog kan. Met het gezin brengen ze het mito-hart in hun rolstoelbus verder naar de familie van Angela*..

Sponsor Jason en Chloe

Angela*

MHP AngelaBrakels

Langeveen - Vriezenveen VOLTOOID
Afstand ongeveer 12 km

zo 18 september

Angela Brakels was een warme, sterke en lieve vrouw die het heerlijk vond om haar familie, vrienden en kinderen van de opvang om haar heen te hebben. Ze was ook erg betrokken bij het tot stand brengen van het Energy4All magazine. De ziekte beperkte haar steeds meer. In 2016 overleed ze. Ter nagedachtenis aan haar brengt haar neefje Sven met zijn opa, ouders en zusje het mito-hart verder.

Rhodé

MHP Rhode

Vriezenveen - Hengelo  VOLTOOID
Afstand ongeveer 22 km

ma 19 september

Rhodé (19) heeft een energiestofwisselingsziekte, zij deelde dit jaar haar verhaal in het Energy4All Magazine.
Met haar familie gaat ze het mito-hart in de auto verder brengen naar Sharon.

Sharon

MHP Sharon

Hengelo - Eibergen VOLTOOID
Afstand ongeveer 25 km

di 20 september
Aankomst rond 17:00 uur

Sharon heeft een milde energiestofwisselingsziekte vorig jaar heeft ze op de motor het stokje verder gebracht. Dit jaar heeft ze een belangrijke 2-daagse cursus die ze niet mag missen en al haar energie kost. Wim Morsink, oud secretaris van Join4Energy, zal het mito-hart bij haar ophalen en namens Sharon verder brengen naar de familie van Eline*.

Eline*

MHP Eline

Eibergen - Zutphen VOLTOOID
Afstand ongeveer 26 km

di 20 september
Aankomst rond 18:30 uur

Wietse: “Helaas hebben wij ruim 14 jaar geleden afscheid moeten nemen
van onze lieve dochter Eline. Zij is overleden aan de gevolgen van een energiestofwisselingsziekte. Om die reden dragen wij Energy4All een warm hart toe." Ter nagedachtenis aan haar brengt de familie het mito-hart verder naar Max & Marit.

Max & Marit

18MHP MaxMarit

Zutphen - Deventer VOLTOOID
Afstand van ongeveer 21 km

wo 21 september
Aankomst rond 11:00 uur

Broer en zus Max & Marit hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Max neemt het groene mito-hart in ontvangst. Marit en moeder Angela zullen het mito-hart verder brengen naar Monique.

Monique

MHP Monique

Deventer - Terwolde VOLTOOID
Afstand ongeveer 12 km

wo 21 september
Start om 15:00 uur
Aankomst rond 15:45 uur

Monique Geersing heeft de energiestofwisselingsziekte MELAS. Ze schrijft: "Ik heb het geluk dat ik het medicijn nu mag testen, dus ik weet uit de eerste hand hoeveel verschil dit medicijn maakt! Voor mijn moeder en haar 4 broers, ook wel 'de Club van 5' genoemd, komt dit medicijn te laat, zij zijn helaas al overleden aan deze slopende ziekte.
Ik doe mee aan de MITO Estafette. Ik heb er heel veel zin in, maar ik vind het ook een beetje spannend, omdat ik niet zeker weet of ik de afstand van 12 of eigenlijk 24 kilometer (ook weer terug) op de ekektrische fiets kan afleggen. Maar het medicijn zorgt ervoor dat ik dit wel aandurf. Ik wordt bijgestaan door 8 kanjers op weg naar het volgende Hart Punt met een groep familie & vrienden. Maar ik ga er mijn uiterste best voor doen.

Sponsor Monique

RUSTDAG op donderdag 22 september voor ROUTE OOST

Thijs*

MHP ThijsKruisweg

Terwolde - Deventer VOLTOOID
Afstand ongeveer 9 km

vr 23 september
Aankomst bij Fiona 19:00 uur

Astrid, de moeder van Thijs*, vertelt: “Onze zoon en broertje Thijs is overleden aan een metabole ziekte. Toen hij 13 was kwamen er klachten en na onderzoeken kregen we de diagnose. Dat deze ziekte zo slopend is en dat een ‘gezonde jongen’ in zo’n medische achtbaan terecht komt en na 2,5 jaar overlijdt is niet te bevatten. Thijs is voor ons een groot voorbeeld, zijn positiviteit en vechterslust geeft ons de kracht om ons in te zetten voor dit goede doel, een medicijn.

De familie van Thijs zal ter nagedachtenis aan hem het mito-hart verder brengen naar Fiona.

Fiona

19MHP Fiona

Deventer - Eerbeek
Afstand van ongeveer 30 km

za 24 september
Aankomst rond 19:00 uur bij Rens

Fiona doet al voor de derde keer mee aan de MITO Estafette met haar familie. Dit jaar heeft ze schoolkamp tijdens deze week maar kan ze in het weekend het mito-hart verder brengen naar Rens. Dit in de auto samen met haar ouders en zus.

Rens

MHP Rens

Eerbeek - Silvolde
Afstand van ongeveer 38 km

zo 25 september
in de ochtend 

Rens heeft een energiestofwisselingsziekte, waardoor hij meervoudig gehandicapt is. Zijn ouders en broer hebben voor hem al meegedaan aan de Mont Ventoux Challenge en nu zal zijn vader Arno het mito-hart op de fiets verder brengen naar Bram.

Bram

MHP Bram

Silvolde - FINISH
Afstand van ongeveer 56 km

zo 25 september
aankomst bij finish om 16:00 uur

Bram heeft een energiestofwisselingsziekte maar doet zijn best alles uit het leven te halen. Zijn moeder zamelt al jaren oude mobiele telefoons in voor Energy4All. De famiilie brengt het mito-hart met de auto (via het Duitse Kleef) naar de finish.

Finish op zondag 25 september 16:00 uur.
Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

MITO Estafette RouteOOST2022


Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail dit naar jouw contactpersoon van Route Oost:
- Margreet Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Gert Gerritsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­