­

MITO Estafette kleineBanner 2023

De MITO Estafette 2023 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Het is t/m 23 september mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen. De opbrengst wordt per punt bijgeschreven op de sponsorpagina.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route OOST

Met daarin de MITO HART Punten van de route OOST (blauw), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus zelfs op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Nathalie

MHP NathalieBlokzijl

Appingedam - Oude Pekela
Afstand ongeveer 32 km

za 16 september 2023

Nathalie heeft twee ernstige ziektes: de energiestofwisselingsziekte Mitochondriële myopathie en CVID, een immuunziekte. Dat zorgt voor veel klachten maar ze geniet van de mooie momenten met de lieve mensen om haar heen. Ze deelde in 2019 haar verhaal in het Energy4All Magazine.
Ze is het startpunt van route OOST en brengt met een mooi versierde auto het mito-hart naar de ouders van Lisa*.

Sponsor Nathalie

Lisa*

MHP Lisa 2023

Oude Pekela - Assen
Afstand ongeveer 37 km

za 16 september 2023

Lisa was 8 jaar toen ze is overleden aan het syndroom van Alpers. Haar zusje Kim brengt samen met haar ouders het mito-hart in de auto verder naar Assen.

Stefan Zevenberg
(tussenstop)

Assen - Hardenberg
Afstand ongeveer 59 km

zo 17 september 2023

Er is een tussenstop bij Energy4All ambassadeur Stefan Zevenberg in Assen. Hij neemt het mito-hart over van Kim, Roland en Betsie en brengt het namens hen met liefde op de fiets de lange afstand verder naar Thijs in Hardenberg.

Thijs

MHP Thijs 2023

Hardenberg - Hoogenweg
Afstand ongeveer 5 km

zo 17 september 2023

Thijs is 24 jaar en heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij zal met zijn ouders met de rolstoelfiets (als dat qua gezondheid dan mogelijk is) het mito-hart verder brengen naar de familie van Angela*.

Gillian

MHP Gillian 2023

Hoogenweg - Vriezenveen
Afstand ongeveer 24 km

zo 17 september 2023

Gillian heeft de ziekte van Leigh. Hij woont in een eigen appartement bij zijn ouders in huis. Als het qua gezondheid kan, brengen ze het mito-hart op de duofiets verder naar Rhodé.

Rhodé

MHP Rhode

Vriezenveen - Hengelo
Afstand ongeveer 25 km

ma 18 september 2023

Rhodé (20) heeft een energiestofwisselingsziekte, zij deelde haar verhaal in het Energy4All Magazine. Ze is dit jaar geslaagd en trots dat ze haar diploma heeft.
Ze brengt het mito-hart verder naar Sharon.

Sharon

MHP Sharon

Hengelo - Deventer
Afstand ongeveer 49 km

di 19 september 2023

Sharon heeft een milde energiestofwisselingsziekte. Ze voelt de vermoeidheid als ze over haar grens gaat maar kan gelukkig nog best veel, zoals reizen en werken. Ze gaat volgend jaar de uitdaging aan om op de elektrische fiets de Mont Ventoux te beklimmen, dit tijdens het evenement Mont Ventoux Challenge van Stichting Join4Energy. Sharon zorgt dat het hart bij Monique terecht komt.

Monique

MHP Monique 2023

Deventer - Vorden
Afstand ongeveer 27 km

wo 20 september 2023

Monique Geersing heeft de energiestofwisselingsziekte MELAS. Ze schrijft: "Ik heb het geluk dat ik het medicijn nu mag testen, dus ik weet uit de eerste hand hoeveel verschil dit medicijn maakt! Voor mijn moeder en haar 4 broers, ook wel 'de Club van 5' genoemd, komt dit medicijn te laat, zij zijn helaas al overleden aan deze slopende ziekte.
Monique doet mee aan de MITO Estafette en brengt het mito-hart verder naar Janske.

Sponsor Monique

Donderdag 21 september 2023 RUSTDAG

Janske

MHP Janske 2023

Vorden - Doetinchem
Afstand van ongeveer 18 km

vr 22 september 2023

Janske is 12 jaar en gaat na de zomervakantie naar een nieuwe school. Door haar energiestofwisselingsziekte heeftze soms last van epilepsie. Ze brengt het mito-hart verder naar de familie van Sverre* en Imre*.

Lees hier het artikel over haar dat verscheen in Achterhoek Nieuws.

Sverre* & Imre*

15 MHP Sverre

MHP Imre

Doetinchem - Ooij
Afstand van ongeveer 34 km

za 23 september 2023

Peter en Sandra Masselink verloren in 2005 hun dochter Imre. Zij heeft ruim vijf maanden geleefd. Vorig jaar verloren zij hun zoon en dochter Juliet haar broertje Sverre. Ze blijven het medicijnonderzoek steunen omdat niemand dit zou moeten meemaken. Zij brengen het mito-hart verder naar Milan en fietsen mee naar de finish.
Peter deelde zijn verhaal in het Energy4All Magazine.

Sponsor Team Forza4Sverre*&Imre*

Milan

MHP Milan 2023

Ooij - Nijmegen FINISH
Afstand van ongeveer 14 km

za 23 september 2023
aankomst bij finish om 16:30 uur

Milan is 12 jaar en heeft een energiestofwisselingsziekte. Zijn tweelingzus Yuna heeft de ziekte gelukkig niet. Milan is gek op motoren en raceauto's. Hij zal samen met zijn familie met de rolstoelfiets het mito-hart naar de finish brengen.

Finish op zaterdag 23 september om 16:30 uur
De finishboog staat bij Meneer Vos. Adres: Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen
Dit restaurant stelt hun terras open voor voor iedereen die de MITO Estafette finish wil meebeleven en mooi afsluiten.
Met dank aan Plurijn!

MITOestafette2023 RuouteOOST4

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail dit naar jouw contactpersoon van Route Oost:
- André van Lierop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Gert Gerritsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­