­

MITO Estafette Banner metroutes 2022

De MITO Estafette 2022 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in het land naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route OOST

Met daarin de MITO Hart Punten van de route, daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Nathalie

MHP NathalieBlokzijl

Appingedam - Groningen
Afstand ongeveer 35 km

za 17 september

Nathalie heeft twee ernstige ziektes: de energiestofwisselingsziekte Mitochondriële myopathie en CVID, een immuunziekte. Dat zorgt voor veel klachten maar ze geniet van de mooie momenten met de lieve mensen om haar heen. Ze deelde in 2019 haar verhaal in het Energy4All Magazine.
Ze is het startpunt van route OOST en brengt in de auto het mito-hart naar het volgende punt.

Sponsor Nathalie

Rowan & Jayden

Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Groningen - Assen
Afstand ongeveer 31 km

za 17 september

Broers Rowan & Jayden hebben een energiestofwisselingsziekte. Jayden brengt graag het mito-hart verder met zijn ouders..

Stefan Zevenberg
(tussenstop)

Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Assen - Nieuw-Weerdinge
Afstand ongeveer 40 km

za 17 september

Er is een tussenstop bij Energy4All ambassadeur Stefan Zevenberg in Assen. Hij brengt het mito-hart op de fiets verder naar Nieuw-Weerdinge.

Jason & Chloë

MHP Jason

MHP Chloe

Nieuw-Weerdinge - Hardenberg
Afstand ongeveer 45 km

zo 18 september

Jason (5) en Chloë (3) hebben het Leigh Syndroom, een ernstige energiestofwisselingsziekte. Dat beperkt hen enorm en de toekomst is onzeker. Ondanks alles genieten van alle mooie momenten samen, zolang het nog kan.
Ze brengen met de auto het mito-hart weer een punt verder.

Sponsor Jason en Chloe

Thijs Ensing

Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Hardenberg - Vriezenveen
Afstand ongeveer 24 km

zo 18 september

Thijs brengt met zijn familie het mito-hart verder naar Rhodé.

Rhodé

MHP Rhode

Vriezenveen - Langeveen
Afstand ongeveer 12 km

ma 19 september

Rhodé (19) heeft een energiestofwisselingsziekte, zij deelde dit jaar haar verhaal in het Energy4All Magazine.
Met haar familie gaat ze het mito-hart verder brengen naar de familie van Angela*.

Angela*

MHP AngelaBrakels

Langeveen - Hengelo
Afstand ongeveer 30 km

ma 19 september

Angela Brakels was een warme, sterke en lieve meid die het heerlijk vond om haar familie, vrienden en kinderen van de opvang om haar heen te hebben. Ze was ook erg betrokken bij het tot stand brengen van het Energy4All magazine. De ziekte beperkte haar steeds meer. In 2016 overleed ze. Ter nagedachtenis aan haar brengt haar neefje Sven met zijn opa, ouders en zusje het mito-hart verder..

Sharon

MHP Sharon

Hengelo - Eibergen
Afstand ongeveer 25 km

ma 19 september

Sharon heeft een milde energiestofwisselingsziekte en heeft zelfs vorig jaar haar motorrijbewijs gehaald. Ze vindt het geweldig dat die pk's haar mooie ritten laten maken. Ze brengt dan ook op de motor het stokje verder naar de familie van Eline*.

Eline*

MHP Eline

Eibergen - Deventer
Afstand ongeveer 22 km

di 20 september

Wietse: “Helaas hebben wij ruim 14 jaar geleden afscheid moeten nemen
van onze lieve dochter Eline. Zij is overleden aan de gevolgen van een energiestofwisselingsziekte. Om die reden dragen wij Energy4All een warm hart toe." Ter nagedachtenis aan haar brengt de familie het mito-hart verder naar Monique.

Monique

MHP Monique

Deventer - Terwolde
Afstand ongeveer 12 km

wo 21 september

Monique Geersing heeft de energiestofwisselingsziekte MELAS. Ze schrijft: "Ik heb het geluk dat ik het medicijn nu mag testen, dus ik weet uit de eerste hand hoeveel verschil dit medicijn maakt! Voor mijn moeder en haar 4 broers, ook wel 'de Club van 5' genoemd, komt dit medicijn te laat, zij zijn helaas al overleden aan deze slopende ziekte.
Ik doe mee aan de MITO Estafette. Ik heb er heel veel zin in, maar ik vind het ook een beetje spannend, omdat ik niet zeker weet of ik de afstand van 12 kilometer (x2) op de fiets kan afleggen, op weg naar het volgende Hart Punt met een groep familie & vrienden. Maar ik ga er mijn uiterste best voor doen.

Sponsor Monique

Thijs* Kruisweg

Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Terwolde - Deventer
Afstand ongeveer 9 km

do 22 september

De familie van Thijs zal ter nagedachtenis aan hem het mito-hart verder brengen naar Fiona.

Fiona

19MHP Fiona

Deventer - Zutphen
Afstand van ongeveer 21 km

vr 23 september 

Vorig jaar omtmoette Fiona tijdens de MITO Estafette lotgenoot Marit, dat vond ze zo leuk. Ook dit jaar brengt ze het mito-hart verder naar Marit en haar broer Max. Dit in de auto samen met haar ouders en zus.

Max & Marit

18MHP MaxMarit

Zutphen - Eerbeek
Afstand van ongeveer 17 km

vr 23 september

Broer en zus Max & Marit hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Hun moeder Angela zal het mito-hart namens hen op de fiets verder brengen naar Rens en zijn familie..

Rens

MHP Rens

Eerbeek - Silvolde
Afstand van ongeveer 38 km

za 25 september

Rens heeft een energiestofwisselingsziekte, waardoor hij meervoudig gehandicapt is. Zijn ouders en broer hebben voor hem al meegedaan aan de Mont Ventoux Challenge en nu zal zijn vader het mito-hart op de fiets verder brengen naar Bram.

Bram

MHP Bram

Silvolde - FINISH
Afstand van ongeveer 56 km

zo 25 september

Bram heeft een energiestofwisselingsziekte maar doet zijn best alles uit het leven te halen. Zijn moeder zamelt al jaren oude mobiele telefoons in voor Energy4All. De famiilie brengt het mito-hart met de auto (via het Duitse Kleef) naar de finish.

Finish op zondag 25 september 16:00 uur.
Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

MITO Estafette RouteOOST2022


Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail dit naar jouw contactpersoon van Route Oost:
- Margreet Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Gert Gerritsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­