­

MITO Estafette Banner2

De MITO Estafette 2021 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in het land naar de finish in Nijmegen (vlakbij het Radboudumc en Khondrion) gaan.
De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte (*). Het groene hart stokje gaat het hele land door en wordt bij de punten overgedragen aan de volgende.

Hierbij een overzicht van Route OOST

Met daarin de MITO HART Punten van de route, daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

Laatste update 22 seotember

MITO HART Punt Route en meer info

Rhodé

MHP Rhode

START Vriezenveen - Langeveen  VOLTOOID!
Afstand ongeveer 11 km

za 18 september
Aankomst ongeveer 14:00 uur

Rhodé (18) heeft een energiestofwisselingsziekte en gaat zelf het stokje verder brengen. Eerst rijden ze een stukje met de auto en het laatste stuk gaat ze afleggen op haar step. In Langeveen geeft ze het stokje over aan de familie van Angela*.

Sponsor Rhode

Angela*

MHP AngelaBrakels

Langeveen - Hengelo  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 30 km

za 18 september

Angela Brakels was een warme, sterke en lieve meid die het heerlijk vond om haar familie, vrienden en kinderen van de opvang om haar heen te hebben. Ze was ook erg betrokken bij het tot stand brengen van het Energy4All magazine. De ziekte beperkte haar steeds meer. In 2016 overleed ze. Ter nagedachtenis aan haar brengen haar ouders Jan & Femmy samen met Angela haar neefje Sven het stokje met de auto verder naar Sharon.

Bekijk de film va DAG 1 hier: https://youtu.be/LX3vF8FRu4M

Sharon

MHP Sharon

Hengelo - Eibergen  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 25 km

zo 19 september

Sharon heeft kort geleden haar motorrijbewijs gehaald en vindt het geweldig dat die pk's haar mooie ritten laten maken. Ze brengt dan ook op de motor het stokje verder naar de familie van Eline*.

Bekijk de film van DAG 2 hier: https://youtu.be/qhgKKXoaAMU

Eline*

MHP Eline

Eibergen - Deventer  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 45.8 km

ma 20 september

Wietse: “Helaas hebben wij ruim 13 jaar geleden afscheid moeten nemen
van onze lieve dochter Eline. Zij is overleden aan de gevolgen van een energiestofwisselingsziekte. Om die reden dragen wij Energy4All een warm hart toe." Ter nagedachtenis aan haar brengt de familie op de fiets het stokje verder naar Fiona.

Bekijk de film van DAG 3 hier: https://youtu.be/mJAQmb2kp9U

Fiona

19MHP Fiona

Deventer - Zutphen  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 21 km

di 21 september 
Aankomst rond 18.45 uur

Vorig jaar was Fiona tijdens de MITO Estafette op schoolreisje, dit jaar wil ze graag zelf het stokje verder brengen naar Max & Marit. Wat een pech dat ze nu ziek is geworden en te zwak is. Maar ze heeft het stokje wel in ontvangst kunnen nemen van de familie Meersma en haar ouders brengen het namens haar verder naar Max & Marit.
Bekijk de film van DAG 4 hier: https://youtu.be/Cbe7TlgdOFY

Max & Marit

18MHP MaxMarit

Zutphen - Steenderen  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 13 km

wo 22 september

Broer en zus Max & Marit hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Hun moeder Angela zal het stokje namens hen op de fiets verder brengen naar Liz.

Bekijk de film van DAG 5 hier: https://youtu.be/KoHkrBStv6k

Liz

MHP Liz

Steenderen - Doetinchem   VOLTOOID!
ongeveer 17 km

do 23 september

Mama Sanne: "Liz (13) ging niet kruipen, niet brabbelen, niet praten en niet lopen. Ze kan heel veel niet, maar wat ze wel kan is mij zo ontzettend veel liefde geven. Ondanks haar beperkingen is Liz een prachtige meid die ontzettend geniet van kleine dingen als muziek luisteren en knuffelen."

Ze brengen het stokje in de rolstoelbus naar Teun.
Lees meer over Liz

Bekijk de film van DAG 6 hier: https://youtu.be/0xvFri9jsVk
Rustdag op vrijdag 24 september

Teun

14 MHP TeunZaalmink

Doetinchem - Doetinchem   VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 1 km

za 25 september rond 13:30 uur

Teun is vaak ziek en erg moe, maar een échte doorzetter. “Dit begrijpt de buitenwereld niet altijd goed. Ze denken dat hij heel veel kan, maar thuis is hij zo moe dat hij alleen maar kan liggen en veel pijn heeft", vertelt moeder Gerdien.
Deze kleine afstand is ideaal waardoor hij in zijn rolstoel samen met hulphond Joep en zijn familie zelf het stokje zelf verder kan brengen naar Sverre.
Lees meer over Teun

Bekijk de film van de DAG 8 hier: https://youtu.be/pTaAmFK0AuE
Sverre & Imre*

MHP Sverre

MHP Imre

Doetinchem - Ooij   VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 33 km

zo 26 september

Peter en Sandra zijn trotse ouders van Juliet, Sverre & Imre. Sverre en Imre hebben een ernstige energiestofwisselingsziekte. Imre is maar een paar maandan oud geworden. En Sverre is omringd door zijn lieve familie die hem veel liefde en plezier geven. Peter gaat samen met zijn twee broers op de fiets het stokje verder naar Milan brengen.

Milan

12 MHP Milan

Ooij - Nijmegen > FINISH   VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 9 km

zo 26 september
Start: rond 15:15 uur
Aankomst: rond 16:00 uur

Milan doet mee met het medicijnonderzoek en heeft de afgelopen weken ook nog beide benen in het gips gehad om zijn vergroeiingen, waardoor lopen lastiger wordt, wat te verhelpen. Ondanks alles doet hij graag mee en gaat hij met zijn tweelingzus Yuna, vader Jeroen en meer familie op pad naar de finish.
Lees meer over Milan

Finish op zondag 26 september rond 16:00 uur-- Heyendaalseweg 141, Nijmegen
Bekijk de film van de FINISH DAG 9 hier: https://youtu.be/unSjvGZvAo8

MITO Estafette Route Oost 2021

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen en als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail (of whatsapp) dit naar jouw contactpersoon van Route Oost:
- Margreet Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Paulien Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO HartPunt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96INGB0000004403 t.n.v. Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tocht van moment tot moment volgen. Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­