­

MITO Estafette Banner2

De MITO Estafette 2021 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in het land naar de finish in Nijmegen (vlakbij het Radboudumc en Khondrion) gaan.
De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte (*). Het groene hart stokje gaat het hele land door en wordt bij de punten overgedragen aan de volgende.

Hierbij een overzicht van Route ZUID

Met daarin de MITO HART Punten van de route, daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

Laatste update 22 september

MITO HART Punt Route en meer info

Luca en Brent

MHP LucaBrent

START Hoogvliet - Etten-Leur  VOLTOOID!
Afstand ongeveer 58 km

za 18 september
Start: rond 12:00 uur
Aankomst: rond 13:00 uur

Broers Luca en Brent hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Ze brengen samen het stokje op een hele speciale manier verder, namelijk met een colonne van maar liefst 10 legervoertuigen! Hier zijn de jongens helemaal weg van! Zo brengen ze het stokje verder naar Nick.

sponsor Luca en Brent en lees meer

Nick

02 Nick

Etten-Leur - Drunen  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 46 km

za 18 september

Nick brengt het estafettestokje in een Fiat cabrio eerst naar 'het onvindbare' koeienpadje bij Zwartenberg. Daar staat de brommer klaar. Aan het eind van dat koeienpad wacht het bonte mee-rij gezelschap.

We rijden met Nick voor op de (rolstoel)brommer een mooie landelijke route naar de jachthaven van Drimmelen. Er rijden motoren en brommers mee en een camper en bezemwagen.

In jachthaven de Biesbosch in Drimmelen stapt Nick de boot in. Kapitein Ivo met zijn supersnelle RIB politieboot gaat hem naar Doeveren varen. Daar hopen we rond 16.00 uur aan te komen en we hopen ook dat de rest van de groep daar dan weer kan aansluiten. Van Doeveren naar Drunen wordt er verder gefietst, met Nick in de nieuwe rolstoelfiets die zelfs speciaal voor de MITO Estafette is aangeschaft en hem het laatste stuk naar Max & Jip en oeder Saskia in Drunen te brengen..

sponsor Nick

Bekijk de film va DAG 1 hier: https://youtu.be/LX3vF8FRu4M

Max & Jip

03 MHP MaxJip

Drunen - Rosmalen  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 20 km

zo 19 september in de ochtend

Moeder Saskia Buijs brengt het stokje namens Max & Jip verder naar Jenske.
Lees hier meer over Max & Jip

Jenske

05 MHP Jenske

Rosmalen - Steensel  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 50 km

zo 19 september

Vader Gert-Jan brengt samen met een team fietsers het stokje verder naar de familie van Stijn*.
Lees hier meer over Jenske
Bekijk de film van DAG 2 hier: https://youtu.be/qhgKKXoaAMU

Stijn*

MHP Stijn

Steensel - Steyl   VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 70 km

ma 20 september

Annet en Chris van der Corput verloren hun zoontje Stijn in 2011, hij was nog geen 3 jaar oud. Ter nagedachtenis aan hem brengen zij met hun gezin het stokje verder met de auto naar de familie van Jade*.
Bekijk de film van DAG 3 hier: https://youtu.be/mJAQmb2kp9U

Jade*

MHP Jade

Steyl - Grubbenvorst  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 13 km

di 21 september

Roy en Jerney verloren hun dochtertje Jade* aan een energiestofwisselingsziekte. Ter nagedachtenis aan haar brengen ze het stokje wandelend verder naar de familie van Roel*. Dit samen met een groep wandelaars.

Bekijk de film van DAG 4 hier: https://youtu.be/Cbe7TlgdOFY

Roel*

MHP Roel

Grubbenvorst - Deurne  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 32 km

wo 22 september

Roel is in mei 2012 op 6-jarige leeftijd overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Zijn familie brengt ter nagedachtenis aan hem het stokje verder naar de familie van Nine* en Floor*.
Stichting Roel is in zijn nagedachtenis opgericht en steunt Energy4All ook

Bekijk de film van DAG 5 hier: https://youtu.be/KoHkrBStv6k

Nina* en Floor*

MHP FloorNina

Deurne - Gemert  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 17 km

do 23 september
Start en aankomst: nog te bepalen

Ank van Heugten verloor haar beide dochters Nina* en Floor* aan een energiestofwisselingsziekte. Ter nagedachtenis aan hen brengt zij het stokje verder naar Eline.

sponsor ter nagedachtenis aan Nina en Floor

Bekijk de film van DAG 6 hier: https://youtu.be/0xvFri9jsVk

Eline

MHP ElinevanHuet

Gemert - Ravenstein  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 34 km

vr 24 september

Eline van Huet heeft een energiestofwisselingsziekte en doet zelf mee aan het medicijnonderzoek. Ze brengt in de auto samen met haar familie het stokje verder naar Mees* zijn broertje Melle en zijn ouders Hans en Tessa..

Mees*

08 MHP Mees

Ravenstein - Wijchen  VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 22 km

vrij 24 september

Mees* (2007 - 2013) is overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Broertje Melle (5) gaat ter nagedachtenis aan hem fietsen samen met zijn vader Hans Strik. Zij brengen het groene hart stokje verder naar Neia.
Lees hier meer over Mees*

SPONSOR Melle

Bekijk de film van DAG 7 hier: https://youtu.be/qwXV6mobQjQ
zaterdag 25 september -  Rustdag

Neia

10 MHP Neia

Wijchen - Nijmegen   VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 11,9 km

zo 26 september

Neia haar tante Miranda en oom Remco gaan namens haar hardlopend het stokje verder brengen naar Casper. Neia volgt hen in de auto om het stokje bij Casper te kunnen overgeven.
Lees hier meer over Neia.

Casper

11 MHP Casper

Nijmegen - FINISH   VOLTOOID!
Afstand van ongeveer 3 km

zo 26 september

Casper heeft een energiestofwisselingsziekte en ondanks dat zijn e-rolstoel-bike stuk is brengt hij hem met zijn leen sctootmobiel naar de finish met zijn ouders.

Finish op zondag 26 september 16:00 uur - Heyendaalseweg 141, Nijmegen
Bekijk de film van de FINSH DAG 9 hier: https://youtu.be/unSjvGZvAo8

MITO Estafette Route Zuid

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen en als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail (of whatsapp) dit naar contactpersoon van Route Zuid: Gert Jan van 't Hof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO HartPunt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96INGB0000004403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tocht van moment tot moment volgen. Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette


Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST 

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­