­

MITO Estafette kleineBanner 2023

De MITO Estafette 2023 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Het is t/m 23 september mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen. De opbrengst wordt per punt bijgeschreven op de sponsorpagina.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route ZUID

Met daarin de MITO HART Punten van de route ZUID (groen), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus zelfs op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Tess

MHP Tess 2023

START Heinkenszand - Moerstraten
Afstand ongeveer 63 km

za 16 september 2023

Tess is 6 jaar oud en heeft een energiestofwisselingsziekte en ze doet voor het eerst mee met de MITO estafette. Zij is het startpunt van route ZUID. Tess zal samen met papa Stephan, mama Ellen en zusje Britt op de fiets het mito-hart naar Jochem gaan brengen.

SPONSOR TESS

Jochem

02 MHP Jochem 2

Moerstraten - Dordrecht
Afstand van ongeveer 42 km

za 16 september 2023

Jochem heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij heeft last van zijn energietekort maar in hun tweede huis op Curacao knapt hij altijd weer op. Hij is gek van karten, autosport en de brandweer. Hij zal met een oude brandweerwagen het mito-hart verder brengen naar Jinte en Lianne.

Jinte & Lianne

JinteLianne blokje

Dordrecht - Berkel-Enschot
Afstand van ongeveer 57 km

za 16 september 2023

Jinte en ook haar moeder Lianne hebben een energiestofwisselingsziekte. Als gezin zamelen ze geld in voor het medicijnonderzoek. Maarten, vader van Jinte, brengt op de fiets van Dordrecht naar Berkel-Enschot. Jinte en familie volgen in een auto om het mito-hart door te geven aan Rob, de vader van Joris*.

SPONSOR jinte en Lianne

Joris*

MHP Joris

Berkel-Enschot - Drunen
Afstand van ongeveer 20 km

zo 17 september 2023

Joris* is in 2012 overleden aan de gevolgen van zijn energiestofwisselingsziekte, Zijn vader Rob Marinus zal het mito-hart verder brengen naar Max, Jip en hun moeder Saskia.

Max & Jip

MHP MaxJip 2023

Drunen - Nieuwkuijk
Afstand van ongeveer 5 km

zo 17 september 2023

Broers Max & Jip hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Ze zijn begin september nog naar Forza4Energy4All in Italie geweest om hun team Forza4Max&Jip aan te moedigen en doen ook graag weer mee aan de MITO Estafette. Ze brengen het mito-hart verder naar goede vriend en lotgenoot Tijmen.

SPONSOR Saskia voor team Forza4Max&Jip

Tijmen

MHP Tijmen

Nieuwkuijk - 's Hertogenbosch
Afstand van ongeveer 13 km

zo 17 september 2023

Tijmen heeft een energiestofwisselingsziekte en woont in het Thomas huis Nieuwkuijk. Zijn moeder Marion deed begin september al mee met Forza4Energy4All. Hij zal met familie het mito-hart verder brengen naar Teun.

SPONSOR mama Marion voor Tijmen

Teun

MHP TeunvLeeuwen 2023

 's Hertogenbosch - Rosmalen
Afstand van ongeveer 7 km

zo 17 september 2023

Teun is 12 jaar en wordt in oktober 13. Hij staat ondanks zijn beperkingen positief in het leven en maakt er het beste van. Hij heeft al eerder meegedaan aan de MITO Estafette en heeft al mooie acties voor Energy4All gedaan. Samen met zijn ouders Jeroen en Ingeborg en ook zus Fleur brengen ze het mito-hart graag verder naar Jenske.

Lees het verhaal van Teun die hij deelde in het Energy4All Magazine uit 2020.

Jenske

MHP Jenske 2023

Rosmalen - Reusel
Afstand van ongeveer 57 km

ma 18 september 2023

Jenske is 14 jaar en hoewel er pieken en dalen zijn in de zorg voor Jenske gaat het best goed met haar. Ouders Saskia en Gert Jan en ook zus Lola genieten van alle leuke uitjes die ze met haar beleven. Zo is ze groot fan van Suzan en Freek en mocht ze ze laatst ontmoeten en is een dierentuin bezoeken een feestje. Gert Jan gaat met familie en vrienden meedoen aan Forza4Energy4All in team Forza4Jenske. Drie bergen voor zijn dochter en alle lotgenoten. Ze brengen het mito-hart verder naar Finn.
Lees hier meer over Jenske

SPONSOR JENSKE haar vader Gert Jan

Finn

MHP Finn 1

Reusel - Bladel
Afstand van ongeveer 6 km

ma 18 september 2023

Finn heeft een energiestofwisselingsziekte en zijn team, met daarin lieve familie en vrienden, doet al jaren mee met de Mont Ventoux Challenge van Join4Energy. Helaas kon dat dit jaar niet doorgaan door een ongeluk van zijn vader, ze kijken uit naar de volgende editie en de MITO Estafette.
Lees meer over Finn en zijn team Energy4Finn.

Finn en zijn familie hebben een oproep gedaan dat iedereen aan kan sluiten bij hun wandeling naar Lucas in Bladel. Hiermee verzamelen ze donaties om Lucas te steunen die nog niet eens een jaar geleden zijn diagnose kreeg.

Lucas

MHP Lucas 2023

Bladel - Steensel
Afstand van ongeveer 11 km

di 19 september 2023

Op 17 oktober 2022 kreeg de familie Jansen, na een half jaar vol onderzoeken, te horen dat Lucas het syndroom van Leigh heeft. Een ernstige en progressieve energiestofwisselingsziekte. Alles is zo onzeker nu maar ze willen graag een steentje bijdragen aan het medicijn dat al getest wordt met goede resultaten. Ze brengen het mito-hart naar de familie van Stijn*.

SPONSOR LUCAS

Stijn*

MHP Stijn

Steensel - Grubbenvorst
Afstand van ongeveer 64 km

wo 20 september 2023

Annet en Chris van der Corput verloren hun zoontje Stijn in 2011, hij was nog geen 3 jaar oud. Ter nagedachtenis aan hem doen ze ook dit jaar weer mee met de MITO Estafette en brengen ze het mito-hart naar Jessy.

Jessy

MHP Jessy 2023

Grubbenvorst - Grubbenvorst
Afstand van ongeveer 200 m

do 21 september 2023

Jessy is 28 jaar en meervoudig gehandicapt. Ze geniet enorm van het leven met de hulp van vele lieve mensen om haar heen zowel familie, vrienden als ook op de dagbesteding en logeerhuis.
Ze brengen samen met onze overburen, ouders van Roel*, het mito-hart verder naar Fenne in Veghel.

Roel*

MHP Roel

Grubbenvorst - Veghel
Afstand van ongeveer 62 km

do 21 september 2023

Roel is in mei 2012 op 6-jarige leeftijd overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Zijn familie brengt ter nagedachtenis aan hem het mito-hart verder naar de familie van Fenne. Ze bundelen de krachten met MHP Jessy.
Stichting Roel is in zijn nagedachtenis opgericht en steunt ook Stichting Energy4All

Fenne

mhp Fenna 2

Veghel - Schaijk
Afstand van ongeveer 18 km

vr 22 september 2023

Fenne heeft een energiestofwisselingsziekte en de familie zet zich met Join4Energy volop in voor het onderzoek naar een medicijn voor Fenne. Zij brengen het mito-hart op de fiets verder naar Schaijk.

SPONSOR Fenne

Jeroen & Frank

MHP JeroenFrankMargreet 2023

Schaijk - Ravenstein
Afstand van ongeveer 8 km

za 23 september 2023

Frank en Jeroen hebben een energiestofwisselingsziekte waarbij de klachten na de basisschoolleeftijd zijn ontstaan. Deze ziekte is erfelijk en op jonge leeftijd hebben ze hun moeder hieraan verloren. Ter nagedachtenis aan haar willen de broers samen met zus Margreet een steentje bijdragen aan het medicijnonderzoek en brengen het mito-hart naar Mees* zijn familie in Ravenstein.

 SPONSOR Jeroen en Frank

Mees*

08 MHP Mees

Ravenstein - Wijchen
Afstand van ongeveer 9 km

za 23 september 2023

Mees* (2007 - 2013) is overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Broertje Melle (8) en zijn ouders Hans en Tessa zullen ter nagedachtenis aan hem samen op de fiets het stokje verder brengen ter nagedachtenis aan hem. Hij zal het mito-hart doorgeven aan Neia. Begin september heeft Melle al met zijn ouders meegedaan aan Forza4Energy4All en heeft hij 3 machtige bergen beklommen.
Lees hier meer over Mees*

SPONSOR Melle

Neia

Neia

Wijchen - Nijmegen FINISH
Afstand van ongeveer 9 km

za 23 september 2023

Neia heeft een energiestofwisselingsziekte. Deze slimme meid redt zich verstandelijk goed op school maar met de energie blijft het puzzelen. Ze is heel creatief en groot fan van Harry Potter.
Nichtje Ella en tante Mirande brengen het hartje namens Neia naar de finish.

SPONSOR team Neia

Finish op zaterdag 23 september om 16:30 uur
De finishboog staat bij Meneer Vos. Adres: Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen
Dit restaurant stelt hun terras open voor voor iedereen die de MITO Estafette finish wil meebeleven en mooi afsluiten. Met dank aan Plurijn!

MITOestafette2023 RuouteZUID

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail (of whatsapp) dit naar contactpersoon van Route Zuid:
Gert Jan van 't Hof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST 

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­