­

MITO Estafette Banner metroutes 2022

De MITO Estafette 2022 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in het land naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het mito-hart verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Van 2 september t/m 25 september is het mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route ZUID

Met daarin de MITO HART Punten van de route, daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het mito-hart verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.

Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST 


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Luca en Brent

MHP LucaBrent

START Hoogvliet - Dordrecht VOLTOOID
Afstand ongeveer 33.1km

za 17 september

Broers Luca en Brent hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Ze brengen samen het mito-hart op een hele speciale manier verder naar Jinte.

SPONSOR LUCA EN BRENT EN LEES MEER

Jinte

MHP Jinte 2

Dordrecht - Rosmalen VOLTOOID
Afstand van ongeveer 65 km

za 17 september

De ouders van Jinte gaan op de tandem van Dordrecht naar Rosmalen, naar Jenske. Dat is een flinke afstand! De moeder van Jinte weet sinds kort dat zij ook de ziekte heeft. Een sponsoring voor de medicijn voor Jinte en haar moeder is dus zeer welkom. 

SPONSOR jinte en FAMILIE 

Jenske

05 MHP Jenske

Rosmalen - Berkel Enschot VOLTOOID
Afstand van ongeveer 23 km

zo 18 september

Saskia, de moeder van Jenske en Anke, moeder van Tim* zullen naar het grafje van Joris* wandelen, om daar een MITO Sterretje te brengen. Gert Jan zal met een deel van het Forza4Jesnke naar Berkel Enschot fietsen, om daar het mito-hart naar Rob, echtgenoot van Cindy* en vader van Joris* te brengen. 

Lees hier meer over Jenske

SPONSOR JENSKE EN FAMILIE 

Joris*

7a1809b9ac19ed22e02990bc2ae8975116c50d9208315be67f7bcc0e01559e7d

Berkel Enschot - Reussel VOLTOOID
Afstand van ongeveer 30 km

zo 18 september

Het mito-hart wordt door het team van Forza4Jenske namens Joris, verder gebracht naar Finn.  Joris* is al op zeer jonge leeftijd overleden. Vorig jaar is ook de moeder van Joris*, Cindy overleden. Zij waren erg betrokken bij Join4Energy. Rob, en de broertjes van Joris* Thijs en Jens zullen het mito-hart in ontvangst nemen ter nagedachtenis aan hen.

Finn

MHP Finn 1

Reussel - Steensel VOLTOOID
Afstand van ongeveer 14.5 km

zo 18 september

Finn heeft een energiestofwisselingsziekte en zijn team van lieve familie en vrienden doen al jaren mee met de Mont Ventoux Challenge van Join4Energy. Lees meer over Finn en zijn team Energy4Finn. Het mito-hart wordt door Finn en zijn familie verder gebracht naar de ouders van Stijn*

SPONSOR FINN

Stijn*

MHP Stijn

Steensel - Riethoven VOLTOOID
Afstand van ongeveer 4.9 km

ma 19 september

Annet en Chris van der Corput verloren hun zoontje Stijn in 2011, hij was nog geen 3 jaar oud. Ter nagedachtenis aan hem brengt Stijn zijn pony Pascal het mito-hart verder met het hele gezin naar Milou.

Milou

MHP Milou Smets

Riethoven - Steyl VOLTOOID
Afstand van ongeveer 72 km

ma 19 september

Milou is samen met haar moeder en zus erg betrokken bij Join4Energy en zetten zich samen in voor een medicijn voor Milou. Zij zullen het mito-hart verder brengen naar de ouders van Jade*.

Jade*

MHP Jade

Steyl - Grubbenvorst   VOLTOOID
Afstand van ongeveer 13 km

di 20 september

Roy en Jerney verloren hun dochtertje Jade* aan een energiestofwisselingsziekte. Ter nagedachtenis aan haar brengen ze het mito-hart wandelend verder naar de familie van Roel*. Dit samen met een groep wandelaars.

Roel*

MHP Roel

Grubbenvorst - Veghel   VOLTOOID 
Afstand van ongeveer 64 km

wo 21 september

Roel is in mei 2012 op 6-jarige leeftijd overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Zijn familie brengt ter nagedachtenis aan hem het mito-hart verder naar de familie van Fenna.
Stichting Roel is in zijn nagedachtenis opgericht en steunt ook Stichting Energy4All

Fenne

mhp Fenna 2

Veghel - Wilbertoord  VOLTOOID
Afstand van ongeveer 26 km

do 22 september

Fenne heeft een energiestofwisselingsziekte en de familie zet zich met Join4Energy volop in voor het onderzoek naar een medicijn voor Fenne. Zij brengen het mito-hart verder naar Siem.

SPONSOR Fenne

Siem

06 MHP Siem

Wilbertoord - Ravenstein VOLTOOID
Afstand van ongeveer 23 km

do 22 september

Siem brengt met zijn familie het mito-hart door naar Melle en zijn ouders, de familie van Mees*.

Mees*

08 MHP Mees

Ravenstein - Batenburg  VOLTOOID
Afstand van ongeveer 13 km

 vr 23 september

Mees* (2007 - 2013) is overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Broertje Melle (6) gaat ter nagedachtenis aan hem samenop de fiets het stokje verder brengen ter nagedachtenis aan hem. Hij zal het mito-hart doorgeven aan Marina en haar zonen in Batenburg.
Lees hier meer over Mees*

SPONSOR MELLE

Marina

09 MHP Marina

Batenburg - Nijmegen 
Afstand van ongeveer 17 km

za 24 september

Marina zal het mito-hart verder brengen naar Robin

Robin

RobinLukassen

Nijmegen - FINISH
Afstand van ongeveer 6 km

zo 25 september

Robin heeft een energiestofwisselingsziekte en deelde in 2020 zijn verhaal in het Energy4All Magazine. Hij brengt het mito-hart naar de finish.

SPONSOR Robin

Finish op zondag 25 september 16:00 uur.
Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

MITO Estafette RouteZUID2022


Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail (of whatsapp) dit naar contactpersoon van Route Zuid:
Gert Jan van 't Hof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST 

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­