­

Vriendenloterij Stichting Energy4All okt2020

De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. De deelnemers zelf maar ook de goede doelen.
Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor Stichting Energy4All mee te spelen.

Hoe werkt de VriendenLoterij?

Je maakt met het kopen van een lot kans om prachtige prijzen te winnen en ook ons als goede doel te steunen.

 • Bij de VriendenLoterij is je 06-nummer je lotnummer.
 • Je speelt de eerste maand gratis mee.
 • Je kan kiezen jouw goede doel Stichting Energy4All te steunen. Minimaal 40% van de kosten van jouw lot wordt dan gedoneerd aan Stichting Energy4All.
 • Een lot kost € 14,- per trekking. Er zijn veertien trekkingen per jaar.
 • In 2020 is er nog 1 SuperBingo-trekking op 30 november.
 • Met je lot(en) maak je elke trekking kans op prachtige prijzen!

Speel mee voor Stichting Energy4All

Zo doe je mee met de VriendenLoterij en steun je Stichting Energy4All met de bijdrage van je lot:

 1. Koop een lot via https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen
 2. Vul in dat je een club of stichting naar keuze steunt.
 3. Ga naar het tabblad ''Een club of een vereniging naar keuze'. Zoek hierbij naar Energy4All en klik Stichting Energy4All te Beuningen aan.
 4. Vul nu de rest van jouw gegevens in.
 5. Als je alle vervolgstappen hebt doorlopen speel je vanaf dit moment mee met de VriendenLoterij, wie weet win jij wel één van de geweldige prijzen!

Je steunt nu Stichting Energy4All met de bijdrage van je lot! Geweldig, bedankt!

HULP NODIG? Vrijwilligers van ons organiseren binnenkort een belavond, ze kunnen je bellen en je helpen aan te melden als deelnemer van de VriendenLoterij waarmee je Stichting Energy4All steunt. Mail uw telefoonnummer dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderwerp 'Verzoek VriendenLoterij belronde aanmelden'.

Ook goed om te weten:

 • Je mag op elk gewenst moment weer opzeggen.
 • Je kunt maximaal 3 loten per speelmaand activeren.
 • De Bingotrekkingen vinden iedere week op vrijdag plaats en de Lotnummertrekking op de woensdag na de laatste Bingotrekking van de maand. De trekkingen vinden plaats vanaf 12.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. Wijzigingen voorbehouden. Uitslagen worden gepubliceerd op vriendenloterij.nl/uitslagen.
 • In iedere Bingotrekking valt de wekelijkse hoofdprijs van € 100.000,- gegarandeerd. Voor de overige prijzen geldt: de winkans per Bingokaart - de kans om een prijs te winnen - is ruim 11% per Bingotrekking. Geldprijzen die niet vallen, zullen tenminste eenmaal per jaar gegarandeerd vallen en worden uitgekeerd. Lees meer over de winkans op vriendenloterij.nl/winkans.
 • De uitkering van prijzen is onder voorbehoud van geldige deelname.
 • Op geldprijzen boven de € 449,- is de VriendenLoterijverplicht de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting in te houden.

Vanaf de trekking van januari 2021 betaal je € 14,25 per lot per maand en speel je ook nog twee keer per jaar mee met twee extra trekkingen van SuperBingo, ook voor € 14,25 per trekking.

Ik speel al mee met de VriendenLoterij

Wil je graag Stichting Energy4All steunen met een lot maar je speelt al mee voor de algemeen gekozen goede doelen van de VriendenLoterij of een ander goed doel?
Ook dan kun je dit nog wijzigen en Stichting Energy4All steunen zonder een nieuw lot te hoeven aanschaffen.

Je kunt jouw goede doel naar keuze wijzigen via de klantenservice van de VriendenLoterij op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9:30 uur en 16.00 uur. Ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

­

Steun ons nu en maak kans op mooie prijzen!

Om voor een vast jaarlijks geldbedrag in aanmerking te komen moet Stichting Energy4All deze periode 20 nieuwe deelnemers werven o.a. via een belavond en een oproep op social media en onze website. Helpt u ons mee?

Heb je nog vragen over de VriendenLoterij, om met jou deelname Energy4All te steunen dan kan je ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We helpen je graag jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Bedankt voor je steun! We wensen je hele mooie prijzen toe!

­