­

Voor hulp kun je terecht bij ons bedrijfsbureau en onze 5 regiocoördinatoren

Onze centrale locatie, het bedrijfsbureau, bevindt zich in Beuningen (Wilhelminastraat 43, 6641 DE Beuningen), hier kom je in contact met Paul in den Bosch. Voor de ondersteuning bij evenementen kan hij de hulp inroepen van ambassadeurs op 5 coördinatiepunten in het land. Hier zijn materialen beschikbaar, zoals folders, knuffels, sleutelhangers en magazines. Deze regiocoördinatoren kunnen ook zorgen voor tips en ondersteuning. Zij zijn goed bekend met het netwerk van ambassadeurs en vrijwilligers van Energy4All. Energy4All Coordinatiepunten koalas

Wil je een evenement of activiteit organiseren? Dan kun je bij deze 5 ambassadeurs terecht voor materialen en tips voor je initiatief:

  • Paula Heijne - Assendelft (Noord-Holland)
  • Priscilla Bartels - Moerstraten (Noord-Brabant)
  • Wilma de Bie - Wijchen (Gelderland)
  • Ferdinand Dijkstra - Rutten (Flevoland)
  • Geert Vogelzang - Leeuwarden (Friesland)

Wil je in contact komen met één van onze coördinatoren, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kunt het coördinatiepunt van jouw keuze ook aangeven als je je Actie gaat aanmelden.

 

Graag zouden wij nog coördinatiepunten willen inrichten in de omgeving Utrecht, Hengelo en onder Eindhoven. Mocht jij hiervoor openstaan, dan horen wij dat natuurlijk graag.

 

Heeft u vragen? Mail naar info@energy4all.nl

 

­