­

Paula 2Blog Paula - oktober 2020

Paula Heijne is moeder van Sterre, zij heeft een energiestofwisselingsziekte. Paula is ambassadeur van Stichting Energy4All en bevlogen vaste vrijwilliger o.a. als onderdeel van het bedrijfsbureau. Ook zijn ze samen met Sterre elk jaar bij Forza4Energy4All.

Wat kunnen we wél doen?!

Onze dochter Sterre is nu 19 jaar een heeft een energiestofwisselingsziekte. Op zeer jonge leeftijd was al duidelijk dat haar ontwikkeling ernstig achter bleef en dat epilepsie haar parten speelde. Nadat wij de diagnose kregen in 2003, ze was toen bijna 3 jaar, zijn we gaan kijken wie ons konden helpen en hoe de 'behandeling' was. Die bleek er niet te zijn, dus het onderzoek naar het medicijn steunen was de enige optie om iets aan de toekomst van Sterre en al haar lotgenootjes te doen.

Niets doen, zit niet helemaal in mijn systeem, dus ben ik mij in gaan zetten voor Stichting Energy4All.

Het 'Forza4Energy4All-virus' heeft ons sinds de eerste editie in 2013 in zijn greep. We zijn er elk jaar bij. Tom, de vader van Sterre, heeft de bergen op zijn fiets al vaak bedwongen. Als ambassadeur en vrijwilliger van het bedrijfsbureau probeer ik altijd te kijken, waar de mogelijkheden liggen om aandacht te vragen voor de ziekte en stichting, want dat is echt nodig!

Dit jaar dus geen Forza, maar wel heel veel andere mooie dingen die we nog wél kunnen doen, vanuit onze corona veilige omgeving. Een paar voorbeelden:

  • De digitale collectebus kan iedereen aanmaken en delen via al zijn kanalen. Klik op de link, maak je eigen collectebus aan, schrijf een pakkende motivatie, plaats een mooie foto, deel hem en je bent klaar!
  • Start een creatieve actie. Ben je goed in bakken/koken/haken/breien/schilderen/naaien/handig met hout of iets anders en heeft de corona je zoveel tijd gegeven, hier lekker mee bezig te zijn en wil je dit verkopen en de opbrengst of een deel daarvan te goede laten komen aan Energy4All, maak dan een actiepagina op ons platform.
  • Ga je liever een sportieve uitdaging aan, laat je sponsoren via een actiepagina. Deel je ambities op bijv. Strava, bestel een mooi Energy4All sport tenue en laat iedereen waar jij voor gaat.
  • Spaar ook oude mobieltjes voor de stichting. Wij leveren deze in bij We-Collect en ontvangen daar een klein bedrag voor per mobiele telefoon. Neem contact met ons op als je een poster wilt ontvangen, een inleverbox of wilt gaan sparen.
  • Bestel je wel eens via een webshop? Denk ook aan bestellen via Sponsorkliks! Instaleer hem in je browser en de rest gaat vanzelf.

Samen kunnen we heel veel bereiken, dus doe mee en laat het ons weten wat jouw actie is! Wij helpen je graag met de organisatie, promotie en delen je actie op social media.

Wij hebben ons alweer ingeschreven voor Forza4Energy4All 2021! Ga jij met ons mee? Een evenement en een ervaring die je nooit meer zult vergeten, dat beloof ik je!

Paula Heijne

Sponsor team Forza4Sterre voor Forza4Energy4All 2021

Blog Paula - Energy4All nieuwsbrief oktober 2020

Paula 1

 

­