­

MITO Estafette kleineBanner 2023

De MITO Estafette 2023 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Het is t/m 23 september mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen. De opbrengst wordt per punt bijgeschreven op de sponsorpagina.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route ZUID

Met daarin de MITO HART Punten van de route ZUID (groen), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus zelfs op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Tess

MHP Tess 2023

START Heinkenszand - Moerstraten
Afstand ongeveer 63 km

za 16 september 2023

Tess is 6 jaar oud en heeft een energiestofwisselingsziekte en ze doet voor het eerst mee met de MITO estafette. Zij is het startpunt van route ZUID. Tess zal samen met papa Stephan, mama Ellen en zusje Britt op de fiets het mito-hart naar Jochem gaan brengen.

SPONSOR TESS

Jochem

02 MHP Jochem 2

Moerstraten - Dordrecht
Afstand van ongeveer 42 km

za 16 september 2023

Jochem heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij heeft last van zijn energietekort maar in hun tweede huis op Curacao knapt hij altijd weer op. Hij is gek van karten, autosport en de brandweer. Hij zal met een oude brandweerwagen het mito-hart verder brengen naar Jinte en Lianne.

Jinte & Lianne

JinteLianne blokje

Dordrecht - Berkel-Enschot
Afstand van ongeveer 57 km

za 16 september 2023

Jinte en ook haar moeder Lianne hebben een energiestofwisselingsziekte. Als gezin zamelen ze geld in voor het medicijnonderzoek. Maarten, vader van Jinte, brengt op de fiets van Dordrecht naar Berkel-Enschot. Jinte en familie volgen in een auto om het mito-hart door te geven aan Rob, de vader van Joris*.

SPONSOR jinte en Lianne

Joris*

MHP Joris

Berkel-Enschot - Drunen
Afstand van ongeveer 20 km

zo 17 september 2023

Joris* is in 2012 overleden aan de gevolgen van zijn energiestofwisselingsziekte, Zijn vader Rob Marinus zal het mito-hart verder brengen naar Max, Jip en hun moeder Saskia.

Max & Jip

MHP MaxJip 2023

Drunen - Nieuwkuijk
Afstand van ongeveer 5 km

zo 17 september 2023

Broers Max & Jip hebben beide een energiestofwisselingsziekte. Ze zijn begin september nog naar Forza4Energy4All in Italie geweest om hun team Forza4Max&Jip aan te moedigen en doen ook graag weer mee aan de MITO Estafette. Ze brengen het mito-hart verder naar goede vriend en lotgenoot Tijmen.

SPONSOR Saskia voor team Forza4Max&Jip

Tijmen

MHP Tijmen

Nieuwkuijk - 's Hertogenbosch
Afstand van ongeveer 13 km

zo 17 september 2023

Tijmen heeft een energiestofwisselingsziekte en woont in het Thomas huis Nieuwkuijk. Zijn moeder Marion deed begin september al mee met Forza4Energy4All. Hij zal met familie het mito-hart verder brengen naar Teun.

SPONSOR mama Marion voor Tijmen

Teun

MHP TeunvLeeuwen 2023

 's Hertogenbosch - Rosmalen
Afstand van ongeveer 7 km

zo 17 september 2023

Teun is 12 jaar en wordt in oktober 13. Hij staat ondanks zijn beperkingen positief in het leven en maakt er het beste van. Hij heeft al eerder meegedaan aan de MITO Estafette en heeft al mooie acties voor Energy4All gedaan. Samen met zijn ouders Jeroen en Ingeborg en ook zus Fleur brengen ze het mito-hart graag verder naar Jenske.

Lees het verhaal van Teun die hij deelde in het Energy4All Magazine uit 2020.

Jenske

MHP Jenske 2023

Rosmalen - Reusel
Afstand van ongeveer 57 km

ma 18 september 2023

Jenske is 14 jaar en hoewel er pieken en dalen zijn in de zorg voor Jenske gaat het best goed met haar. Ouders Saskia en Gert Jan en ook zus Lola genieten van alle leuke uitjes die ze met haar beleven. Zo is ze groot fan van Suzan en Freek en mocht ze ze laatst ontmoeten en is een dierentuin bezoeken een feestje. Gert Jan gaat met familie en vrienden meedoen aan Forza4Energy4All in team Forza4Jenske. Drie bergen voor zijn dochter en alle lotgenoten. Ze brengen het mito-hart verder naar Finn.
Lees hier meer over Jenske

SPONSOR JENSKE haar vader Gert Jan

Finn

MHP Finn 1

Reusel - Bladel
Afstand van ongeveer 6 km

ma 18 september 2023

Finn heeft een energiestofwisselingsziekte en zijn team, met daarin lieve familie en vrienden, doet al jaren mee met de Mont Ventoux Challenge van Join4Energy. Helaas kon dat dit jaar niet doorgaan door een ongeluk van zijn vader, ze kijken uit naar de volgende editie en de MITO Estafette.
Lees meer over Finn en zijn team Energy4Finn.

Finn en zijn familie hebben een oproep gedaan dat iedereen aan kan sluiten bij hun wandeling naar Lucas in Bladel. Hiermee verzamelen ze donaties om Lucas te steunen die nog niet eens een jaar geleden zijn diagnose kreeg.

Lucas

MHP Lucas 2023

Bladel - Steensel
Afstand van ongeveer 11 km

di 19 september 2023

Op 17 oktober 2022 kreeg de familie Jansen, na een half jaar vol onderzoeken, te horen dat Lucas het syndroom van Leigh heeft. Een ernstige en progressieve energiestofwisselingsziekte. Alles is zo onzeker nu maar ze willen graag een steentje bijdragen aan het medicijn dat al getest wordt met goede resultaten. Ze brengen het mito-hart naar de familie van Stijn*.

SPONSOR LUCAS

Stijn*

MHP Stijn

Steensel - Grubbenvorst
Afstand van ongeveer 64 km

wo 20 september 2023

Annet en Chris van der Corput verloren hun zoontje Stijn in 2011, hij was nog geen 3 jaar oud. Ter nagedachtenis aan hem doen ze ook dit jaar weer mee met de MITO Estafette en brengen ze het mito-hart naar Jessy.

Jessy

MHP Jessy 2023

Grubbenvorst - Grubbenvorst
Afstand van ongeveer 200 m

do 21 september 2023

Jessy is 28 jaar en meervoudig gehandicapt. Ze geniet enorm van het leven met de hulp van vele lieve mensen om haar heen zowel familie, vrienden als ook op de dagbesteding en logeerhuis.
Ze brengen samen met onze overburen, ouders van Roel*, het mito-hart verder naar Fenne in Veghel.

Roel*

MHP Roel

Grubbenvorst - Veghel
Afstand van ongeveer 62 km

do 21 september 2023

Roel is in mei 2012 op 6-jarige leeftijd overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Zijn familie brengt ter nagedachtenis aan hem het mito-hart verder naar de familie van Fenne. Ze bundelen de krachten met MHP Jessy.
Stichting Roel is in zijn nagedachtenis opgericht en steunt ook Stichting Energy4All

Fenne

mhp Fenna 2

Veghel - Schaijk
Afstand van ongeveer 18 km

vr 22 september 2023

Fenne heeft een energiestofwisselingsziekte en de familie zet zich met Join4Energy volop in voor het onderzoek naar een medicijn voor Fenne. Zij brengen het mito-hart op de fiets verder naar Schaijk.

SPONSOR Fenne

Jeroen & Frank

MHP JeroenFrankMargreet 2023

Schaijk - Ravenstein
Afstand van ongeveer 8 km

za 23 september 2023

Frank en Jeroen hebben een energiestofwisselingsziekte waarbij de klachten na de basisschoolleeftijd zijn ontstaan. Deze ziekte is erfelijk en op jonge leeftijd hebben ze hun moeder hieraan verloren. Ter nagedachtenis aan haar willen de broers samen met zus Margreet een steentje bijdragen aan het medicijnonderzoek en brengen het mito-hart naar Mees* zijn familie in Ravenstein.

 SPONSOR Jeroen en Frank

Mees*

08 MHP Mees

Ravenstein - Wijchen
Afstand van ongeveer 9 km

za 23 september 2023

Mees* (2007 - 2013) is overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Broertje Melle (8) en zijn ouders Hans en Tessa zullen ter nagedachtenis aan hem samen op de fiets het stokje verder brengen ter nagedachtenis aan hem. Hij zal het mito-hart doorgeven aan Neia. Begin september heeft Melle al met zijn ouders meegedaan aan Forza4Energy4All en heeft hij 3 machtige bergen beklommen.
Lees hier meer over Mees*

SPONSOR Melle

Neia

Neia

Wijchen - Nijmegen FINISH
Afstand van ongeveer 9 km

za 23 september 2023

Neia heeft een energiestofwisselingsziekte. Deze slimme meid redt zich verstandelijk goed op school maar met de energie blijft het puzzelen. Ze is heel creatief en groot fan van Harry Potter.
Nichtje Ella en tante Mirande brengen het hartje namens Neia naar de finish.

SPONSOR team Neia

Finish op zaterdag 23 september om 16:30 uur
De finishboog staat bij Meneer Vos. Adres: Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen
Dit restaurant stelt hun terras open voor voor iedereen die de MITO Estafette finish wil meebeleven en mooi afsluiten. Met dank aan Plurijn!

MITOestafette2023 RuouteZUID

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail (of whatsapp) dit naar contactpersoon van Route Zuid:
Gert Jan van 't Hof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route OOST 

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

MITO Estafette kleineBanner 2023

De MITO Estafette 2023 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Het is t/m 23 september mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen. De opbrengst wordt per punt bijgeschreven op de sponsorpagina.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route OOST

Met daarin de MITO HART Punten van de route OOST (blauw), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus zelfs op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Nathalie

MHP NathalieBlokzijl

Appingedam - Oude Pekela
Afstand ongeveer 32 km

za 16 september 2023

Nathalie heeft twee ernstige ziektes: de energiestofwisselingsziekte Mitochondriële myopathie en CVID, een immuunziekte. Dat zorgt voor veel klachten maar ze geniet van de mooie momenten met de lieve mensen om haar heen. Ze deelde in 2019 haar verhaal in het Energy4All Magazine.
Ze is het startpunt van route OOST en brengt met een mooi versierde auto het mito-hart naar de ouders van Lisa*.

Sponsor Nathalie

Lisa*

MHP Lisa 2023

Oude Pekela - Assen
Afstand ongeveer 37 km

za 16 september 2023

Lisa was 8 jaar toen ze is overleden aan het syndroom van Alpers. Haar zusje Kim brengt samen met haar ouders het mito-hart in de auto verder naar Assen.

Stefan Zevenberg
(tussenstop)

Assen - Hardenberg
Afstand ongeveer 59 km

zo 17 september 2023

Er is een tussenstop bij Energy4All ambassadeur Stefan Zevenberg in Assen. Hij neemt het mito-hart over van Kim, Roland en Betsie en brengt het namens hen met liefde op de fiets de lange afstand verder naar Thijs in Hardenberg.

Thijs

MHP Thijs 2023

Hardenberg - Hoogenweg
Afstand ongeveer 5 km

zo 17 september 2023

Thijs is 24 jaar en heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij zal met zijn ouders met de rolstoelfiets (als dat qua gezondheid dan mogelijk is) het mito-hart verder brengen naar de familie van Angela*.

Gillian

MHP Gillian 2023

Hoogenweg - Vriezenveen
Afstand ongeveer 24 km

zo 17 september 2023

Gillian heeft de ziekte van Leigh. Hij woont in een eigen appartement bij zijn ouders in huis. Als het qua gezondheid kan, brengen ze het mito-hart op de duofiets verder naar Rhodé.

Rhodé

MHP Rhode

Vriezenveen - Hengelo
Afstand ongeveer 25 km

ma 18 september 2023

Rhodé (20) heeft een energiestofwisselingsziekte, zij deelde haar verhaal in het Energy4All Magazine. Ze is dit jaar geslaagd en trots dat ze haar diploma heeft.
Ze brengt het mito-hart verder naar Sharon.

Sharon

MHP Sharon

Hengelo - Deventer
Afstand ongeveer 49 km

di 19 september 2023

Sharon heeft een milde energiestofwisselingsziekte. Ze voelt de vermoeidheid als ze over haar grens gaat maar kan gelukkig nog best veel, zoals reizen en werken. Ze gaat volgend jaar de uitdaging aan om op de elektrische fiets de Mont Ventoux te beklimmen, dit tijdens het evenement Mont Ventoux Challenge van Stichting Join4Energy. Sharon zorgt dat het hart bij Monique terecht komt.

Monique

MHP Monique 2023

Deventer - Vorden
Afstand ongeveer 27 km

wo 20 september 2023

Monique Geersing heeft de energiestofwisselingsziekte MELAS. Ze schrijft: "Ik heb het geluk dat ik het medicijn nu mag testen, dus ik weet uit de eerste hand hoeveel verschil dit medicijn maakt! Voor mijn moeder en haar 4 broers, ook wel 'de Club van 5' genoemd, komt dit medicijn te laat, zij zijn helaas al overleden aan deze slopende ziekte.
Monique doet mee aan de MITO Estafette en brengt het mito-hart verder naar Janske.

Sponsor Monique

Donderdag 21 september 2023 RUSTDAG

Janske

MHP Janske 2023

Vorden - Doetinchem
Afstand van ongeveer 18 km

vr 22 september 2023

Janske is 12 jaar en gaat na de zomervakantie naar een nieuwe school. Door haar energiestofwisselingsziekte heeftze soms last van epilepsie. Ze brengt het mito-hart verder naar de familie van Sverre* en Imre*.

Lees hier het artikel over haar dat verscheen in Achterhoek Nieuws.

Sverre* & Imre*

15 MHP Sverre

MHP Imre

Doetinchem - Ooij
Afstand van ongeveer 34 km

za 23 september 2023

Peter en Sandra Masselink verloren in 2005 hun dochter Imre. Zij heeft ruim vijf maanden geleefd. Vorig jaar verloren zij hun zoon en dochter Juliet haar broertje Sverre. Ze blijven het medicijnonderzoek steunen omdat niemand dit zou moeten meemaken. Zij brengen het mito-hart verder naar Milan en fietsen mee naar de finish.
Peter deelde zijn verhaal in het Energy4All Magazine.

Sponsor Team Forza4Sverre*&Imre*

Milan

MHP Milan 2023

Ooij - Nijmegen FINISH
Afstand van ongeveer 14 km

za 23 september 2023
aankomst bij finish om 16:30 uur

Milan is 12 jaar en heeft een energiestofwisselingsziekte. Zijn tweelingzus Yuna heeft de ziekte gelukkig niet. Milan is gek op motoren en raceauto's. Hij zal samen met zijn familie met de rolstoelfiets het mito-hart naar de finish brengen.

Finish op zaterdag 23 september om 16:30 uur
De finishboog staat bij Meneer Vos. Adres: Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen
Dit restaurant stelt hun terras open voor voor iedereen die de MITO Estafette finish wil meebeleven en mooi afsluiten.
Met dank aan Plurijn!

MITOestafette2023 RuouteOOST4

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Mail dit naar jouw contactpersoon van Route Oost:
- André van Lierop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Gert Gerritsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route WEST | Route MIDDEN | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

MITO Estafette kleineBanner 2023

De MITO Estafette 2023 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot.

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Het is t/m 23 september mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen. De opbrengst wordt per punt bijgeschreven op de sponsorpagina.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route WEST

Met daarin de MITO HART Punten van de route MIDDEN (oranje), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route MIDDEN | Route OOST | Route ZUID


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus zelfsop de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Amanda

MHP Amanda2023

START Den Burg, Texel - Spanbroek
Afstand ongeveer 56 km

za 16 september 2023

Amanda is 27 jaar oud. Ze heeft de energiestofwisselingsziekte Kearns Sayre syndroom, waar ze in de pubertijd de diagnose voor heeft gekregen. Ze heeft heel veel energie al in moeten leveren maar desondanks is ze vaak creatief bezig en past ze op haar neefjes en nichtjes. Ze is deze zomer getrouwd met haar grote liefde waarmee ze een huis heeft gekocht. Amanda is het startpunt van Route West en brengt het mito-hart met de auto en boot verder van Texel naar Spanbroek.

Sanne en Julia

31 MHP SanneJulia

Spanbroek - Uitgeest
Afstand van ongeveer 32 km

za 16 september 2023

Sanne en Julia hebben een energiestofwisselingsziekte en wonen met hun ouders, oudere zus en kleine broertje in Spanbroek. Ze kijken altijd naar de mogelijkheden. Vorig jaar gingen ze verhuizen en konden ze niet meedoen maar dit jaar wel weer. Ze brengen het mito-hart naar Torre en zijn familie.
Lees hier het artikel over de familie uit het Energy4All Magazine van 2019.

Torre

33 MHP Torre

Uitgeest - Assendelft 
Afstand van ongeveer 8 km

zo 19 september 2023

Torre neemt het stokje in ontvangst en geeft hem door aan zijn familie die hem verder brengt naar Assendelft.
Lees hier meer over Torre

Team Fozra4Torre steunen Kijk hier hoe je dat kan doen.

Sterre

MHP Sterre

Assendelft - Diemen
Afstand van ongeveer 26 km

Ma 18 september 2023

Sterre is 21 jaar maar heeft het ontwikkelingsniveau van een meisje van 9-12 maanden. “Hoe de toekomst eruit gaat zien, kan niemand ons vertellen, dus heeft het ook geen zin, je daar nu al druk over te maken. Het helpt ons, hier niet veel mee bezig te zijn en vooral te genieten met ons gezin”, vertellen ouders Tom en Paula. Tom en zus Romy doen mee met Forza4Energy4All en Sterre is er zoals elk jaar zelf ook bij als supporter.
Lees hier het verhaal van Sterre gedeeld in de OK Krant.

SPONSOR Tean Forza4Sterre

Alexander

35 MHP Alexander

Diemen - Uithoorn
Afstand van ongeveer 20 km

Di 19 september 2023

Alexander is 7 jaar en heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij woont met vader Michon, moeder Denice en broertje Fender in Diemen. Samen brengen ze het mito-hart weer naar de familie van Bibi* in Uithoorn.

Bibi*

36 MHP Bibi

Uithoorn - Utrecht
Afstand van ongeveer 34 km

Wo 20 september 2023

Dennis en Rianne verloren hun dochtertje Bibi* aan een energiestofwisselingsziekte. Ter nagedachtenis aan haar doen ze mee.
Lees hier meer over Bibi*

Lola

38 MHP Lola

Utrecht - Nieuwegein
Afstand van ongeveer 12 km

do 21 september 2023

Lola heeft een energiestofwisselingsziekte. Ze kon volop genieten van vakantie in Frankrijk en ccncerten zoals laatst Beyoncé. Haar vader Ron brengt het mito-hart namens Lola op de fiets verder naar Matthias in Nieuwegein.
Bekijk hier het filmpje van Lola

Matthias

MHP MatthiasHendriks2023

Nieuwegein - Tricht
Afstand van ongeveer 27 km

vr 22 september 2023

Matthias Hendriks heeft een energiestofwisselingsziekte. Hij vindt gamen en YouTube geweldig. In maart werd hij verrast door Make a Wish. Zijn moeder schrijft: "Om 9:00 uur werden we opgehaald met de limousine en naar Amsterdam gebracht. Bij de Youtube Agency, Team5pm werden we met open armen ontvangen. Gideon en Matthias mochten samen in een speciaal ingerichte studio een Roblox video opnemen. Na het filmen mocht Matthias nog meehelpen met editen (inzoomen, geluidjes toevoegen en een echte intro maken enzo)."
Bekijk zijn YouTube filmpje hier.

Jesse*

40 MHP Jesse

Tricht - Nijmegen FINISH
Afstand van ongeveer 51 km

za  23 september 2023

Gert Jan en Annemarie verloren hun zoontje Jesse* na 1,5 jaar aan een energiestofwisselingsziekte. Gert Jan brengt het stokje op de fiets ter nagedachtenis aan Jesse verder. Hij fietst eerst langs het graf van Jesse.
Daarna fietst hij door naar de finish in Nijmegen, bijgestaan door andere mito-papa's Gert-Jan van de Ven (Jenske) en Ferdinand Dijkstra (Willem).
Lees hier meer over Jesse*

SPONSOR TER NAGEDACHTENIS AAN Jesse*

Finish op zaterdag 23 september om 16:30 uur
De finishboog staat bij Meneer Vos. Adres: Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen
Dit restaurant stelt hun terras open voor voor iedereen die de MITO Estafette finish wil meebeleven en mooi afsluiten.
Met dank aan Plurijn!

MITOestafette2023 RuouteWEST 5aug

Voor de deelnemers

Als je meer infromatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen en als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina.
Neem dan contact op met jouw contactpersoon van Route WEST:
Lianne van den Dool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route MIDDEN | Route OOST | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

MITO Estafette kleineBanner 2023

De MITO Estafette 2023 bestaat uit 4 routes die vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de finish in Nijmegen (de stad van het Radboudumc en Khondrion die het medicijnonderzoek uitvoert) gaan. De routes gaan van MITO Hart Punt naar MITO Hart Punt. Dit zijn kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte(*). De vier groene mito-harten worden op verschillende manieren verder gebracht en gaan zo het land door. Ze worden bij de MITO Hart Punten doorgeven van lotgenoot naar lotgenoot..

Sponsor met donatie
Sponsor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de kanjers die hun energie geven om het groene hart stokje verder te brengen. Hiermee steun je het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Sponsorgeld ophalen is geen voorwaarde om mee te doen maar de deelnemers die dat wel willen doen hebben een sponsorpagina aangemaakt, dan staat er hieronder 'SPONSOR' bij de informatie over hun MITO Hart Punt. Wil je iemand sponsoren zonder actiepagina dan kan dat via onderstaande link en laat in de boodschap bij je donatie (die kan je na de betaling invullen) achter wie je steunt. Of schrijf uw donatie over op bankrekening NL96 INGB 000 000 4403 tnv Stichting Energy4All met als bijschrift MITO Estafette en de naam van het MITO Hart Punt. Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

sponsor MITO Hart punten van de Mito estafette

Sponsor met deelname aan de Energy4All Loterij

Als je een lot koopt van de Energy4All Loterij kan je daarmee een MITO Hart Punt steunen. Maak kans op mooie prijzen en draag ook nog bij aan het medicijnonderzoek.
Het is t/m 23 september mogelijk met jouw lot een MITO Hart Punt te steunen. Je vindt de verschillende punten terug in het bestelformulier waar je jouw keuze kan maken wie je wilt steunen. De opbrengst wordt per punt bijgeschreven op de sponsorpagina.

meer informatie over de Energy4All Loterij en koop een lot!

Volg de MITO Estafette Facebook
Op de facebook pagina van de MITO Estafette kan je de tochten via Facebook volgen.
Bekijk het hier: https://www.facebook.com/MITOestafette

Hierbij een overzicht van Route MIDDEN

Met daarin de MITO HART Punten van de route MIDDEN (oranje), daarbij de informatie die al beschikbaar is zoals de dag dat ze in actie komen, de route die ze gaan afleggen, hoe ze het stokje verder brengen en bij de punten met een sponsorpagina staat een knop naar de pagina waar je ze kunt sponsoren met een donatie.
Bekijk ook: Route WEST | Route OOST | Route ZUID


De nog niet bekende informatie, data en tijden worden toegevoegd zodra we die weten, dit zijn richttijden en kunnen dus zelfs op de dag zelf nog veranderen.
Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.

MITO HART Punt Route en meer info

Fardau* en Ylse

MHP Fardau Acronius

MHP Ylse Acronius

 

Holwerd - Stiens - Leeuwarden
Afstand ongeveer 24 km

za 16 september 2023
Start rond 10:45 - 11:00 uur
12:15 uur sluiten fietsers aan bij voetbalclub SC Stiens

Gerben en Ryanna zijn ouders van drie prachtige dochters Fardau*, Marryth en Ylse. Fardau kreeg de diagnose Syndroom van Alpers, een ernstige energiestofwisselingsziekte. Slechts 5 weken na haar diagnose is ze 27 augustus 2021 op 2-jarige leeftijd overleden.
Haar jongste zusje Ylse (2) heeft dezelfde diagnose gekregen. Een machteloos gevoel en groot gemis. Ze vinden het fijn iets te kunnen doen ter nagedachtenis aan Fardau* en voor Ylse, daarom doen ze voor de tweede keer mee aan de MITO Estafette voor Stichting Energy4All.
Ze deelden hun verhaal in het Energy4All Magazine, lees het hier.

Zij brengen het mito-hart op de fiets naar lotgenoot Paulien. Onderweg sluiten Shamyla (heeft een lichte vorm van de ziekte) aan bij votbalclub SC Stiens met haar zoon Lyam, Rianne en Kian.

sponsor MHP Fardau* en Ylse

Paulien

28 MHP Paulien

Leeuwarden - Heerenveen
Afstand van 38 km

za 16 september 2023

Paulien heeft de energiestofwisselingsziekte Kearns Sayre Syndroom en zet haar schaarse energie met liefde in voor Stichting Energy4All als ambassadeur. Ze brengt met haar ouders in de auto het mito-hart verder naar Klaske en Maaike in Heerenveen.

sponsor Paulien

Klaske en Maaike

MHP Klaske

MHP Maaike

Heerenveen - Sitn Nicolaasga
Afstand van ongeveer 18 km

za 16 september 2023

Klaske woont in Heerenveen en is de laatste jaren door haar energiestofwisselingsziekten snel achteruit gegaan. Sinds kort heeft ze een hulphond die haar ondersteunt. Ze geniet van tijd met haar kinderen en kleinkinderen. 

Maaike is net verhuisd van Friesland naar een nieuw plekje vlakbij Enschede, terug naar haar roots. Ze heeft zelf een energiestofwisselingsziekte en verloor haar broertje Niek al aan de ziekte. Ze doet nog één keer meer aan de mooie route die door Friesland loopt en die ze zelf mede organiseert.
Lees hier het verhaal van Maaike uit het Energy4All Magazine editie 13.

Klaske en Maaike bundelen hun krachten en energie en brengen het mito-hart verder naar Wietske in Sint Nicolaasga.

sponsor Klaske en Maaike

Wietske

25 MHP Wietske

Sint Nicolaasga - Tjerkgaast
Afstand van ongeveer 6,5 km

zo 17 september 2023

Wietske heeft een energiestofwisselingsziekte en zet zich ondanks haar beperkte energie in als ambassadeur van Stichting Energy4All. Familie brengt namens Wietske het stokje verder. Wietske volgt samen met haar hulphond in de auto om het mito-hart over te dragen aan Jaldert.
Lees hier meer over Wietske

Jaldert

27 MHP Jaldert

Tjerkgaast - Rutten
Afstand van ongeveer 19 km

zo 17 september 2023

Jaldert heeft een energiestofwisselingsziekte en hoewel hij met zijn ouders in Heerenveen woont is hij in het weekend op zijn logeeradres Jungo Care in Tjerkgaast. Samen met zijn huisgenootjes gaan ze er zondag een mooi feestje van maken en kijken ze ernaar uit het mito-hart te ontvangen met o.a. een koffietentje om nog wat extra geld in te zamelen. De kinderen gaan een klein stukje mee op weg naar Willem in Rutten en namens Jaldert wordt hij verder gebracht.
Lees hier meer over Jaldert

sponsor Jaldert en zijn JungoCare kanjers

Willem

24 MHP Willem

Rutten - Giethoorn
Afstand van ongeveer 38 km

zo 17 september 2023

Willem en zijn familie zijn begin september naar de Italiaanse Alpen gegaan om deel te nemen aan Forza4Energy4All. Een week naa thuiskomst komen ze alweer in actie voor de MITO Estafette. Ze brengen het mito-hart verder naar Harmen en Ilona in Giethoorn, de ouders van Willem zijn vriendje / lotgenootje Sam* die in 2017 overleed.
Lees hier meer over Willem en zijn familie

sponsor team Forza4Willem

Sam* & Matt*

23 MHP SamMatt

Giethoorn - Zwolle
Afstand van ongeveer 27 km

zo 17 september 2023

Harmen en Ilona verloren hun zoontjes Sam* en Matthias* aan een ernstige energiestofwisselingsziekte. De mooie herinneringen blijven. Sam zijn mooie lach en de mooie vakantie met Matt.
Ze wonen net een jaar in Giethoorn en Ilona gaat het eerste stuk zwemmen samen met goede vriend Gert en zijn zoon Corné. Ze brengen het mito-hart naar de ouders van Anja* in Zwolle.

Doneer ter nagedachtenis aan Sam en Matt

Anja*

MHP Anja 2023

Zwolle - Hattemerbroek
Afstand van ongeveer 10,7 km

ma 18 september 2023

Anja is altijd erg betrokken geweest bij Stichting Energy4All. Ze zamelde onder andere geld in met verkoop van eigengemaakte spulletjes op kerstmarkten. Ook heeft ze twee keer meegedaan aan de MITO Estafette.
In januari is ze plotseling overleden. Een enorm gemis. Haar ouders Evelien en Aart brengen het mito-hart daarom ter nagedachtenis aan Anja* verder naar Diderick.

SPONSOR TER NAGEDACHTENIS AAN ANJA

Diderick

21 MHP Diderick

Hattemerbroek - Wezep
Afstand van ongeveer 3 km

ma 18 september 2023

Diderick is één van de testpersonen die het medicijn sonlicromanol al voor een lange periode gebruikt. Dit voor het medicijnonderzoek van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Hij wil niet meer zonder, merkt de verbetering en is daar erg blij mee. Hij brengt het mito-hart dit jaar dan ook weer niet in zijn scootmobiel verder maar lopend naar de vader van Matthias*: Gert Gerritsen. Dat dat mogelijk is geeft hoop.

Matthias*

20MHP Matthias

Wezep - Harderwijk
Afstand van 37 km

di 19 september 2023

Gert Gerritsen brengt het stokje verder ter nagedachtenis aan zijn zoon Matthias*, hij overleed in 2016 aan de gevolgen van zijn energiestofwisselingsziekte. Gert is voorzitter van Stichting Join4Energy en organiseert samen met André route Oost van de MITO Estafette.
Hij gaat het mito-hart met vriend Hajo, en wellicht ook Diderick, naar Marc zijn dagbesteding brengen; Grandcafé Alleman in Harderwijk.

sponsor Gert ter nagedachtenis aan Matthias

Marc & Kian

 MHP MarcvdMheen 2023

MHP KianvdMheen 2023

Putten - Renswoude
Afstand van 30 km

wo 20 september
Overdracht rond 20:00 uur

Broers Marc (20) & Kian (15) hebben een energiestofwisselingsziekte. Ondanks dat ze afhankelijk zijn van onder andere hun rolstoel halen ze zoveel mogelijk uit het leven.
Marc heeft op dinsdag het mito-hart in ontvangst genomen van Gert bij zijn werk/dagbesteding Grandcafé Alleman in Harderwijk. Woensdag gaat het mito-hart vanaf hun huis (Putten) met hun vader Ben op de fiets verder, Marc rijdt nog een stukje mee met zijn rolstoel/schootmobiel en Kian en moeder Corina volgen in de bus onderweg naar Ronald* zijn ouders in Renswoude.

Donderdag 21 september 2023 RUSTDAG

Ronald*

 MHP RonaldBrandhof

Renswoude - Bennekom
Afstand van 15 km

vr 22 september

Ronald is op 9-jarige leeftijd overleden aan VLCADD met een extra verdenking van een energiestofwisselingsziekte. Zijn moeder LIen brengt ter nagedachtenis aan hem het mito-hart verder naar Amit, dit (bij goed weer) op een kanariegele trike bestuurd door de opa van Ronald*.
Lees moeder Lien haar verhaal hier.

Amit

MHP Amit


Bennekom - Veenendaal
Afstand van 16 km

za 23 september 2023

Amit heeft het Kearns Sayre Syndroom. Hij heeft een passie voor fotografie en volgt aan de HKU de studie Kunst en Economie. Hij is nu bezig met zijn afstudeerproject en doet dit ook voor en bij Stichting Energy4All. Samen met familie brengt hij het mito-hart verder naar Xander zijn moeder Sandra.

Xander

Veenendaal - Rhenen
Afstand van 4,4 km

za 23 september 2023

Xander heeft een energiestofwisselingsziekte maar wil daarmee liever niet zelf in de belangstelling staan als tiener. Zijn moeder Sandra zal namens hem het mito-hart ontvangen en doorgeven aan Eline.
Sandra schreef het boek "Als mijn kind maar gelukkig is" over omgaan met een kind met een chronische beperking.

Eline Cassenaar

MHP Eline Cassenaar

Rhenen - Arnhem
Afstand van 32 km

za 23 september 2023

Eline is 16 jaar oud en heeft een energiestofwisselingsziekte. Ze zal met haar moeder Barbara het mito-hart verder brengen naar Florine en Babette.

Florine & Babette

MHP FlorineBabette 2023

Arnhem - Arnhem
Afstand van 2,6 km

za 23 september 2023

De tweeling Florine en Babette hebben een energiestofwisselingsziekte. In hun familie komt de ziekte vaker voor. Ze hebben op deze finaledag eerst nog musicalles. Daarna brengen ze het mito-hart door naar stad- en lotgenoot Maartje.

SPONSOR Florine en Babette

Maartje

MHP Maartje

Arnhem - Nijmegen FINISH
Afstand van ongeveer 21 km

za 23 september 2023
aankomst bij finish om 16:30 uur

Maartje heeft een energiestofwisselingsziekte die erg veel invloed heeft op haar leven. Samen met haar ouders is ze aanwezig geweest bij de Ride4Kids Pyreneeën Challenge met team Ride4Maartje. Ze zal vlak als laatste MHP met haar ouders het mito-hart met kevertjes naar de finish in Nijmegen brengen.

sponsor team Ride4Maartje

Finish op zaterdag 23 september om 16:30 uur
De finishboog staat bij Meneer Vos. Adres: Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen
Dit restaurant stelt hun terras open voor voor iedereen die de MITO Estafette finish wil meebeleven en mooi afsluiten.
Met dank aan Plurijn!

MITOestafette2023 RuouteMIDDEN


Voor de deelnemers

Als je meer informatie hebt over hoe je je route gaat afleggen, met wie, wanneer je start en denkt aan te komen dan vullen we die informatie hier graag aan. Ook als je een foto toe wilt voegen of als je hulp nodig hebt met het aanmaken van een sponsorpagina. En wellicht heb je over iets anders nog een vraag.
Neem dan contact op met jouw contactpersoon van Route MIDDEN:
- Margreet Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Wietske Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Paulien Vogelzang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook: Route WEST | Route OOST | Route ZUID

Ga naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

24uurHardlopers banner

Een team van 6 hardlopers gaat ervoor. Zij gaan in 24 uur een ronde van ongeveer 240 km hardlopen langs 13 MITO HART Punten (MHP).
De start is op vrijdag 18 september om 19:00 uur en de finish op zaterdag 19 september om 19:00 uur samen met de laatste fietser van de grote MITO Estafette tocht.
Er lopen altijd 2 hardlopers samen en de anderen kunnen meefietsen of uitrusten in een busje. Ze wisselen elkaar af en zo leggen ze samen die enorme afstand af in 24 uur. Een mega uitdaging!

Bekijk wie deze uitdaging aangaan! > Meet de runners!

Beoogde tussentijden
De beoogde tijden van aankomst bij de MITO HART Punten kan je hieronder vinden. Bij elk MHP nemen de lopers 10 minuten rust.
De tijden zijn een inschatting, door omstandigheden kan dit wat later zijn of lopen ze zo lekker en snel dat ze juist iets eerder zijn.
Er is 20 minuten speling aan het eind om eventuele vertragingen op te kunnen vangen, de finish is hoe dan ook rond 19:00 uur.

Finish

De finish is op zaterdag 19 september samen met de laatste fietsers van de grote estafette tocht. Alle informatie over de finish en de corona regels die ook daar gevolgd dienen te worden kan je hier lezen: FINISH INFORMATIE.

Sponsor
Sponsor hier om al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte en de helden die zich in het zweet werken. Hiermee steun je het balngrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc. Want samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
Zelf een actiepagina aanmaken om je te laten sponsoren kan hier ook.

SPONSOR DE HELDEN DIE OP EIGEN MANIER MEEDOEN AAN DE MITO ESTAFETTE

Meld je bij Remco van Gaal om je aan te melden en voor meer informatie:

Hier stellen we binnenkort de hardlopers voor. Houd deze pagina dus in de gaten voor updates.
Voor vragen kan je terecht bij Remco Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste update 18 september

ROUTE

 MITO HART Punt van naar aankomst (ong.)
Nijmegen Ooij 19:50 uur
Milan Ooij Arnhem 21:44 uur
Maartje Arnhem Tricht 02:10 uur
Jesse* Tricht Vuren 04:20 uur
Raily Vuren Waalwijk 07:47 uur
Max & Jip Waalwijk 's Hertogenbosch 09:35 uur
Teun s Hertogenbosch Rosmalen 10:25 uur
Jenske Rosmalen Berghem 11:51 uur
soeppauze Berghem Ravenstein 13:12 uur
Mees* Ravenstein Batenburg 14:00 uur
Marina Batenburg Wijchen 15:10 uur
Neia Wijchen Cuijk 16:44 uur
Daan & Isabel Cuijk Casper, Nijmegen 18:16 uur
Casper Nijmegen Radboudumc Nijmegen 19:00 uur


MITO Estafette Route2hardlopers

MEET THE RUNNERS

We stellen je graag voor aan de hardlopers die deze mega uitdaging aangaan. En ook 2 navigators die de hardlopers over de route zullen begeleiden.
Marc en Monique zijn afgevallen voor de challenge omdat ze in hun gezin corona klachten hadden en de testuitslag niet op tijd binnen was om uit quarantaine te gaan.De 5 overgebkeven hardlopers gaan de uitdaging aan om het met één man minder te doen. En Hans Strik en Piet Grandjean zorgen dat ze Douwe als navigator aflossen.

Remco

Dennis

Hilco

Remco Dennis Hilco

Klaas

Michiel

Marc en Monique
Klaas Michiel Marc

Remco

Mijn naam is Remco van Gaal. Al op jonge leeftijd bleek dat ik een talent voor hardlopen heb. Dat talent heb ik zo’n 30 jaar actief ingezet als voetballer. Om fit te blijven ging ik daarnaast ook hardlopen. De afstanden werden langer en de tijden sneller. Nadat ik stopte als voetballer verschoof de focus volledig naar hardlopen. En langzaam merkte ik dat ik de uitdaging zelf belangrijker ging vinden dan de snelle tijden.
Via mijn nichtje Neia, die een energiestofwisselingsziekte heeft, kwam ik in aanraking met Energy4All en Forza4Energy4All. Van het moment dat ik van die uitdaging hoorde wist ik dat ik dat ooit zou gaan doen, hardlopend. Toen Mark en Marieke ons vroegen om mee te gaan met Forza4Neia hebben we geen moment getwijfeld. We hadden ons al eerder ingezet voor Energy4All maar na Forza is de stichting en vooral het doel nog belangrijker geworden. Ik werd ambassadeur van de stichting en toen de organisatie mij vroeg als hardloopcoach hoefde ik niet na te denken.
De sportieve uitdaging is een drijfveer voor mij. Maar bovenal ben ik dankbaar dat ik me kan en mag inzetten in de zoektocht naar een medicijn voor al die kinderen die me in mijn hart geraakt hebben. Die een toekomst verdienen die niet gedomineerd wordt door deze ziekte.

Dennis

Ik ben Dennis Smits en samen met mijn partner woonachtig in Rosmalen. In het najaar van 2013 heb ik mijn eerste hardloopschoenen aangeschaft. Begonnen in een lokale hardloopgroep, maar nadat deze ophield te bestaan, ben ik op eigen gelegenheid doorgegaan. Inmiddels heb ik meerdere marathons volbracht, evenals de 11strandentocht over 60 kilometer en hardgelopen bergop tijdens Forza4Energy4All.
Via de eerder genoemde hardloopgroep hebben wij de ouders van Jenske van de Ven leren kennen. Na het horen van hun aangrijpende verhaal besloten wij ons als vrijwilligers in te gaan zetten voor Stichting Energy4All. Sinds 2017 reizen we met team Forza4Jenske ieder jaar af naar Italië om deel te nemen aan het evenement Forza4Energy4All. Zo zijn we ook in contact gekomen met vele andere ouders en patiënten. Twee jaar geleden ben ik vanuit het hotel al hardlopend naar de top van de Mortirolo gelopen. De afstand van een marathon, alleen met wat extra hoogtemeters... Het was een uitdagende, zware tocht, maar stond zó symbolisch voor wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte vrijwel dagelijks doormaken.
Denk dat je wel kunt stellen dat ik een sportieve uitdaging niet snel uit de weg ga. De 24 uur hardloop challenge is daar een goed voorbeeld van. Via Jenske’s gezin zien we van ‘dichtbij’ hoeveel impact een energiestofwisselingsziekte kan hebben op het dagelijkse leven. Als ik door de inzet van mijn energie ook maar een klein steentje kan bijdragen om de kans te vergroten op een iets normalere en energierijkere toekomst, voor Jenske en alle andere patiënten, dan zou dat geweldig zijn!

Hilco

Ik ben Hilco Janssen uit Overasselt. Enkele jaren geleden hoorde ik van mijn hardloopmaatje over Forza4Energy4All, een sportief evenement in de bergen van Noord Italië, waarbij er geld opgehaald wordt voor het goede doel Stichting Energy4All. Ik kende dit doel niet, maar al snel was ik overtuigd van het nut hiervan.
Zelf heb ik twee gezonde en energieke kinderen, die energie hebben voor 10. Dat heb ik altijd vanzelfsprekend gevonden. Totdat ik mensen gesproken had die dagelijks geconfronteerd worden met het feit dat begin van de dag de batterij al leeg is.
Ik doe mee met de MITO Estafette 24 uur Hardloop Challenge omdat ik het belangrijk vind dat er voldoende aandacht voor de stichting blijft. Het onderzoek naar het medicijn MOET doorgaan! En de vermoeidheid na de 24 uur hardlopen, is bij mij maar tijdelijk...

Klaas

Hallo mijn naam is Klaas in den Bosch en ik ben 33 jaar oud. Ik ben geboren in Beuningen en woon samen met Esther in Nijmegen. We zijn dit jaar getrouwd en in verwachting van onze eerste kind.
Nadat ik minder ben gaan voetballen ben ik gaan sporten bij Speijers sport in Beuningen, daar bieden ze ook hardlooptrainingen aan. Zo ben ik begin 2016 begonnen met hardlopen en zijn we gaan trainen voor leuke uitdagingen zoals een halve trappenmarathon, een zwemloop en een duo trail in de Ardennen. Naast verschillende halve marathons zoals Egmond en de Stevensloop en runs als de 7-Heuvelenloop en Forza4Energy4All heb ik inmiddels ook 2 marathons gelopen (Rotterdam 2018 en Berlijn 2019). Ik doe mee aan deze uitdaging in de hoop dat een klein beetje van mijn energie kan bijdragen aan het vinden van een medicijn voor hen die dit zo nodig hebben.

Michiel

Ik ben Michiel Wiskie en ik loop meemet de MITO Estafette 24 uur Hardloop Challenge om aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten. Enkele collega's kennen deze ziekte van heel dichtbij en de verhalen raken je direct. Via de estafetteloop wil ik mijn steentje bijdragen om deze ziekte te bestrijden.

Marc en Monique (navigator)

Marc en Monique zijn afgevallen voor de challenge omdat ze in hun gezin corona klachten hadden en de testuitslag niet op tijd binnen was om uit quarantaine te gaan.

Wij zijn Marc en Monique Peters. Waarom wij meedoen aan de Mito Estafette 24 uur Hardloop Challenge? Wij hoorden via Remco dat er deelnemers werden gezocht. Gelijk dachten wij: 'wat een mooi goed doel voor een stichting die nog klein en bescheiden is, maar zeker de aandacht verdient'. Als ouders van drie gezonde kinderen vol energie kun je jezelf bijna niet voorstellen hoe het is om zo beperkt te moeten leven als je een energiestofwisselingsziekte hebt. Waarbij je in sommige situaties niet eens een lang leven voor je hebt, wat een onvoorstelbaar verdriet geeft.
Door mee te doen als loper (Marc) en navigator (Monique) hopen we ons steentje bij te kunnen dragen om aandacht te vragen voor de Stichting Energy4All. We hebben daarbij de hoop dat er meer geld en aandacht komt voor het onderzoek dat bezig is met de ontwikkeling van een medicijn. Wat veel kinderen maar ook volwassenen een normaler leven zal gaan geven. Ze kunnen zo bijvoorbeeld meedoen met dagelijkse activiteiten, als sporten, spelen, feestjes maar ook de gewone dingen van het leven, zoals naar school en naar het werk gaan. Een energievol leven zoals wij hebben dat gun je toch iedereen, daar gaan wij samen graag de uitdaging voor aan!

Navigator Douwe

Ik ben Douwe de Vries en nee, ik wist eigenlijk helemaal niet wat MITO betekent, dus waarom dan meedoen met 24 uur estafette? Ja goede vraag, begint natuurlijk dat ik Remco van Gaal al jaren ken vanuit onze hardloopgroep in Wijchen (bij AVW). En Remco heeft verteld over zijn nichtje Neia, die een energiestofwisselingsziekte heeft. En dat hij om aandacht daarvoor te vragen o.a. de Stelvio heeft beklommen en ook op andere manieren aandacht vraagt voor zijn nichtje en andere kinderen die deze ziekte hebben.
Dus, ik was onbekend met Mito, maar wel bekend met een estafette run. En dan specifiek het begeleiden van lopers, als navigator en oog voor de veiligheid van het team lopers/fietsers. Die ervaring is opgedaan bij de Roparun, een estafette om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor kankerpatiënten.
De MITO estafette is heel kleinschalig, waarbij je direct ziet voor wie je je inzet en aan wie je wilt laten zien dat ze er ook bijhoren. Dus, ja, toen Remco bij onze hardloopgroep aangaf dat voor de estafette nog navigators werden gezocht, dacht ik 'daar wil ik graag aan meedoen!'. Voor ons is het mogelijk om ons 24 uur in te spannen en energie te geven die we zonder problemen uit ons lichaam kunnen halen. Het is goed te beseffen dat wij dat wel kunnen en de kinderen met deze ziekte steeds moeten bepalen waaraan ze hun weinige energie besteden. De MITO Estafette 24 uur Hardloop Challenge helpt om dat steeds weer onder de aandacht te brengen.

Ga terug naar de overzichtspagina van de MITO ESTAFETTE

­