­

Vriendenloterij Stichting Energy4All okt2020

Speel mee met de VriendenLoterij en steun Stichting Energy4All! Per trekking maak je zelf ook nog eens kans op fantastische prijzen.
Steun ons nú en help Stichting Energy4All kans te maken op een mooie extra donatie van de VriendenLoterij voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen.

De Vrienden Loterij zet zich in voor een sportieve en gezonde samenleving, daarom steunen zij goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn.
Je kunt al meespelen voor € 14,- per lot, minimaal 40% hiervan gaat naar verschillende goede doelen of  jouw goede doel naar keuze.
Wij hopen natuurlijk dat jij mee gaat spelen voor jouw goede doel naar keuze; Stichting Energy4All, zodat wij mede dankzij jouw bijdrage weer een stap dichterbij het medicijn komen om energiestofwisselingsziekten te stoppen.

Jaarlijks zijn er 14 trekkingen, bij elke trekking maak je met jouw lot(en) kans op geweldige prijzen, zoals mooie geldbedragen, reizen, producten en nog veel meer. Bij de Vrienden Loterij is jouw mobiele telefoonnummer jouw lotnummer.

Speel mee!
Wil je ook meespelen? V
olg dan de volgende stappen.

  1. Koop een lot via https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen
  2. Vul in dat je een club of stichting naar keuze steunt
  3. Ga naar het tabblad ''Een club of een vereniging naar keuze'. Zoek hierbij naar Energy4All en klik Stichting Energy4All te Beuningen aan.
  4. Vul nu de rest van jouw gegevens in
  5. Als je alle vervolgstappen hebt doorlopen speel je vanaf dit moment mee met de VriendenLoterij, wie weet win jij wel één van de geweldige prijzen!

Uiteraard kun je jouw lot(en) op elk gewenst moment weer opzeggen. Lees voor deelname de spelregels goed door.

Al deelnemer?
Ben je al deelnemer van de Vrienden Loterij, maar speel je nog niet mee voor Stichting Energy4All? Als je dat graag wilt veranderen dan kun je zonder een nieuw lot te kopen alsnog meespelen voor Energy4All. Neem contact op met de ledenservice van de Vrienden Loterij en zij regelen het graag voor jou.
Bel daarvoor op werkdagen tussen 09:00 uur en 21:00 uur en op zaterdag tussen 9:30 uur en 16:00 uur naar 088- 0201020.

Kijk voor meer informatie op https://energy4all.nl/steunenergy4all/vriendenloterij

Bedankt voor jouw steun en wij wensen je hele mooie prijzen toe!

­

Steun ons nu en maak kans op mooie prijzen!

Om voor een vast jaarlijks geldbedrag in aanmerking te komen moet Stichting Energy4All deze periode 20 nieuwe deelnemers werven o.a. via een belavond en een oproep op social media en onze website. Helpt u ons mee?

­