­

Energy4AllMagazine15 Banner aankondigingHet 15e Energy4All Magazine

Op zaterdag 11 mei wordt de 15e editie van het Energy4All Magazine gelanceerd. Ons covermodel Lyve zal samen met hoofdredacteur Paulien Vogelzang het eerste exemplaar overhandigen aan professor Jan Smeitink tijdens de informatiedag van Stichting Energy4All.

Het Energy4All Magazine is een jaarlijkse uitgave van Stichting Energy4All die in april verschijnt. Een belangrijk medium om te vertellen wat een energiestofwisselingsziekte is, hoever het medicijnonderzoek gevorderd is en wat de stichting doet om deze ziekte in de toekomst te kunnen stoppen. Met de inzet van veel vrijwilligers en sponsoren is er ook dit jaar weer een mooie uitgave gemaakt.

Een greep uit de 44 pagina's:

 • Het verhaal van de 6-jarige Lyve, zij heeft een energiestofwisselingsziekte waar ze dagelijks de gevolgen van voelt.
 • Special over het onderzoek: Professor Jan Smeitink geeft een update over de voortgang. Conny is testpersoon en vertelt over het meedoen aan het medicijnonderzoek en de merkbare resultaten.
 • Het aangrijpende verhaal over Noa, hij overleed aan de gevolgen van de ziekte. Zijn ouders delen de mooie herinneringen maar ook hoe zwaar het is geweest en nog steeds is met de rouw.
 • Terugblik op de 10e editie van Forza4Energy4All: in de Italiaanse Alpen beklom een groep helden drie machtige bergen.
 • Columns van ambassadeurs Jochem van Gelder en Paulien Vogelzang.
 • De vierde editie van de MITO Estafette die langs huizen van patienten en ook gezinnen van overleden kinderen ging.
 • Onze nieuwe directeur Jolijn stelt zich voor.
 • Ervaringsverhalen van Lucas, Janske & Klaske. En ook Lola over haar openhartige blog.
 • Gezellige Mijn dag uitjes
 • Acties van kinderen voor Energy4All.
 • En vele verschillende acties voor Stichting Energy4All en ook hoe je zelf kunt helpen.

  Lees de 15e editie en geef hem vooral door om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met energiestofwisselingsziekten en het zo belangrijke medicijnonderzoek waar we ons zo voor inzetten.

 
Energy4All Magazine bestellen

Bestel het Energy4All Magazine

KIJK HIER om de 15e editie te bestellen

Word nu Donateur en ontvang jaarlijks ons Energy4All Magazine.
Ook als u de laatste jaren betrokken bent geweest en uw adres bij ons bekend is krijgt u het Energy4All Magazine thuisgestuurd. Dit zal zijn in de week na 11 mei 2024.

Jolijn Knikman

❗️WAARSCHUWING - WARNING - LET OP❗️
 
Wij hebben verontrustende telefoontjes ontvangen van mensen, waarbij een incasso werd gedaan t.g.v. een naam die lijkt op Energy4All. De mensen waren geen donateur.
Deze incasso's bleken te komen van een buitenlandse rekening en de naam van de afzender is Engie4All De Kroon. Dit komt dus NIET van Stichting Energy4All en de opbrengsten komen ook niet ten gunste van ons.
➡️ONZE NAAM WORDT DUS MISBRUIKT⬅️
➡️INDIEN U HIERVAN HET SLACHTOFFER BENT, LAAT DAN DE INCASSO ONMIDDELIJK TERUG STORTEN. DIT KUNT U ZELF DOEN. DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE EN MELD HET BIJ UW BANK
 
✅ALLEEN DONATIES VERTROUWEN DIE GAAN NAAR:
ING BANK - NL96INGB0000004403
RABOBANK - NL12RABO0117041203
Stichting ENERGY4ALL via Stichting Mollie Payments NL51DEUT0265262461NL

VanHeldenRelatiegeschenken ChequeDolfPaulien

VAN HELDEN ACTIE EN DONATIE
Het bedrijf Van Helden relatiegeschenken (www.vanhelden.nl) kwam in actie voor Stichting Energy4All. Ze hebben gedurende een week een actie gevoerd waarbij bij iedere order 1 Euro naar Energy4All ging. Dit hebben ze ondersteund met een actiepagina, een nieuwsbrief en via social media.
Het team wilde graag iets doen voor een goed doel. Ze wisten dat collega Dolf Blomhert achter de schermen druk bezig was om iets te doen voor Energy4All. Dat vonden ze ook een heel mooi goed doel om deze actie in elkaar te zetten om mee te helpen.

Met trots mocht Dolf een geweldige cheque met de opbrengst van € 2.000,- overhandigen aan onze ambassadeur Paulien.

Jolijn Knikman

Na acht jaar van uitzonderlijk toegewijd leiderschap delen wij met dankbaarheid en trots mee dat de voormalige directeur van Energy4All, Paul in den Bosch, 1 februari 2024 het stokje overdraagt aan Jolijn Knikman.
Paul heeft indrukwekkend werk verricht en zal regelmatig actief betrokken blijven bij de stichting.
Wij willen namens Energy4All onze diepe waardering uitspreken voor Paul's onvermoeibare inzet en toewijding. Zijn leiderschap heeft de stichting naar indrukwekkende hoogten geleid en een solide basis gelegd voor de toekomst.
Jolijn Knikman, een gedreven professional met een succesvolle achtergrond als CEO van een cybersecuritybedrijf, neemt nu het roer over.
Haar keuze voor Stichting Energy4All is gebaseerd op een reeks boeiende kennismakingsgesprekken, waarin ze werd aangetrokken door de warme gemeenschap en onder de indruk is van wat de stichting tot nu toe heeft bereikt.
Jolijn is 47 jaar en brengt niet alleen waardevolle leiderschapskwaliteiten mee, maar ook een diepgaande wens om haar expertise in te zetten om samen met de vrijwilligers de stichting verder te laten groeien. Haar doel is om nog meer geld in te zamelen voor het onderzoek naar een medicijn voor mitochondriële ziekten en ze is vastbesloten om de missie van Energy4All voort te zetten.
"Ik ben verheugd om deel uit te maken van Energy4All en ben onder de indruk van de impact die de stichting reeds heeft gemaakt," zegt Jolijn. "Samen met het toegewijde team van vrijwilligers en met de steun van de gemeenschap, ben ik vastberaden om het verschil te maken en meer middelen te genereren voor het bestrijden van deze ziekte."
Wij danken Paul in den Bosch voor zijn inspirerende leiderschap en het pad dat hij heeft uitgestippeld voor Energy4All. Tegelijkertijd wensen we Jolijn Knikman veel succes en inspiratie in haar nieuwe rol als directeur van de stichting. Laten we gezamenlijk blijven werken aan een toekomst waarin de strijd tegen mitochondriële ziekte steeds dichter bij een oplossing komt.
Wij zijn Marleen Wallerbosch en het team van “ROMYN Werving & Selectie” enorm dankbaar dat zij ons belangeloos hebben geholpen bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat voor deze mooie functie.

 

2023 12 19 Lintje Paulien 118

Lintje voor Paulien Vogelzang

Dinsdag 19 december werd Paulien tijdens de laatste werkbespreking van 2023 overvallen met een mooie verassing.
Eén keer per jaar houden we met het bedrijfsbureau een lunch met werkbespreking ergens op locatie, in plaats van via Teams. Net als vorig jaar was dat in Restaurant Post-Plaza in Leeuwarden, helaas kon Lianne er niet bij zijn. Paul, Paula, Jeannette, Wietske en Margreet waren uiteraard op de hoogte van wat ging komen na de lunch.
Tegen het einde van de vergadering kwam burgemeester van Haersma Buma, met in zijn kielzorg familie, vrienden en Energy4All dierbaren de vergadering onderbreken.
Paulien was overdonderd en had dit totaal niet verwacht.
De burgemeester sprak met lovende woorden over alle werkzaamheden die zij doet voor Stichting Energy4All, ondanks dat zij zelf patiënt is. Haar gedrevenheid voor de komst van het medicijn is enorm en hopelijk kan Paulien daar in de toekomst ook gebruik van maken. Paulien is al vele jaren intensief betrokken bij de stichting op veler gebied.
Na het opspelden van het lintje, behorende bij de onderscheiding lid in de Orde van Oranje Nassau, sprak directeur Paul in den Bosch nog mooie woorden namens de stichting.
Het verdriet dat Geert hier niet bij kon zijn, kreeg nog wel een hele mooie wending. Op 6 september 2023, we stonden toen met Forza4Energy4All op de top van de Stelvio in de stralende zon, kreeg Paul een telefoontje dat de onderscheiding was toekend aan Paulien. Paul heeft op de top, dit nieuws direct gedeeld met Margreet en Geert. Met de nodige tranen, maar vooral heel veel trots hebben zij dit toen samen kunnen vieren, stiekem op deze hele bijzondere plek. Geert wist er dus van en dat gaf Paulien een heerlijk gevoel op deze speciale dag.
Daarna was het de beurt aan de familie en genodigden om Paulien te feliciteren en te proosten op dit feestelijke moment.
Lieve Paulien, heel hartelijk dank voor al je inzet, betrokkenheid, gezelligheid en gedrevenheid. Rust lekker uit, geniet na en we gaan daarna weer vol enthousiasme met elkaar verder op weg naar het medicijn.💚🧡❤️
2023 12 19 Lintje Paulien 186 2 2023 12 19 Lintje Paulien 187 2

­