­

Forza4Energy4All 2021

Van september 01, 2021 tot september 06, 2021
Categorieën: Evenementen
Hits: 3505

forza2021 inschrijving
 

Drie machtige bergen beklimmen in de Italiaanse Alpen

voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte

Een enorme uitdaging, drie van de meest beruchte bergpassen van de Giro d’Italia beklimmen. Verleg je grenzen, alleen of samen met familie, vrienden en/of collega’s, en bereik de toppen van de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Veel doorzettingsvermogen heb je nodig om het vol te houden. Dat staat figuurlijk voor wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks meemaken, maar dan om te overleven. Een enorme uitdaging en belevenis om nooit te vergeten!

Doe mee!
Neem ook deel aan dit prachtige evenement dat wij alweer voor de 8ste keer organiseren en waarvan wij hopen dat het ook dit keer weer een groot succes wordt.
Beklim de Gavia, Mortirolo en Stelvia wandelend, fietsend of hardlopend of misschien maak jij er wel een mooie combinatie van en beklim jij op verschillende manieren de reuzen van Italie. Lijkt het je ook leuk om mee te gaan maar lukt het je niet om mee te wandelen of fietsen, supporters en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Samen maken we er een groot feest van!

Inschrijven
De inschrijving voor Forza 2021 start op 1 juli om 0:04uur. Stond je al ingeschreven voor Forza4Energy4All 2020 en had je al een actiepagina, dan is die nu gekoppeld aan de  actiepagina Forza4Energy4All 2021, het opgehaalde sponsorgeld gaat dus gewoon mee naar volgend jaar! Let op, je moet je wel opnieuw inschrijven voor het evenement op de website via het inschrijfformulier.
Als je je inschrijft voor 1 november 2020 kun je gebruik maken van een leuke vroegboekkorting.

Voor meer informatie kijk op: www.forza4energy4all.nl 


Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­