­

Winters Benefietbal van NOP tot Noordkaap

Van oktober 26, 2019 20:00 tot oktober 26, 2019 23:59
Geplaatst door Energy4all
Categorie├źn: Evenementen
Hits: 456

BIJTENDE SNEEUWSTORMEN, BRULLENDE POOLBEREN, IJS DAT KRAAKT ONDER HET GEWICHT VAN JE HUMMER. PERMAFROST IN JE WENKBRAUWEN TERWIJL JE TUURT IN DE BLAUWE KIJKERS VAN EEN GRIJZE WOLF. UITDAGEND? KÍNDERSPEL VERGELEKEN MET DAT WAT DE ECHTE HELDEN VAN DIT VERHAAL DAGELIJKS DOORMAKEN. TEAM NOP GAAT DE UITDAGING AAN VOOR STICHTING ENERGY4ALL EN NOG 2 MOOIE GOEDE DOELEN. STEUN ZE ! ZE SCHRIJVEN:

Van 6 tot 18 december 2019 rukt ons zeskoppige team uit de Noordoostpolder op naar de Noordkaap voor de Noordkaap Challenge. Dat doen we voor de kick van het avontuur en ontzag voor moeder natuur. Maar we doen het ook voor alle doorbijters die onvrijwillig moeten afzien. Vergeleken met hen zijn wij maar watjes. Wij gaan alles geven in Noorwegen, maar we willen ook écht iets geven aan drie goede doelen.

Wij hopen dat jullie ons willen steunen.

HOE HELP JE ONS DEZE DOELEN TE STEUNEN?

KOM NAAR HET FEEST

Op vzaterdag 26 oktober ben je van harte welkom op ons benefietbal in ontbeerlijjke Winterse sferen. Sponsor alles wat je maar wilt! Je naam op een fust bier? Arriveren in je eigen arrenslee? Je logo op het sneeuwkanon? Een drankje naar jezelf vernoemen in de ijsbar?

SPONSOR DE TOCHT

Wil je dat wij je naam in de sneeuw rijden en filmen met een drone? Wil je je moeders foto op het hoogste punt van Europa? Wil je dat we je verlanglijst persoonlijk bij de kerstman afleveren? Of gewoon je logo loeigroot op de motorkap?

NOP Benefietbal NoordkaapChallenge

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­