­

Forza4Energy4All 2024

Van september 04, 2024 08:00 tot september 06, 2024 23:55
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 458

Forza4Energy4All2024 Banner StartdatumInschrijving15okt

Forza4Energy4All is een sportieve uitdaging waarmee we geld ophalen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De deelnemers beklimmen drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen die bekend en berucht zijn van de Giro d'Italia, namelijk de Gavia, Mortirolo en Stelvio! Dit doen ze op de Racefiets, Hardlopend en/of hikend. Tijdens het evenement staat centraal dat iedereen zijn doelen kan behalen die hij/zij voor ogen heeft. 

Tijdens de uitdaging zullen de deelnemers voelen wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks ervaren. De patiënten hebben door hun energiestofwisselingsziekte bijna geen energie en beklimmen figuurlijk zo'n berg om simpelweg de dag door te komen. Naast de inspanning is het een geweldige ervaring om met 75 á 100 mede Forzanen en hun supporters fantastische dagen te beleven. Er doen veel deelnemers mee die een link hebben met iemand die de ziekte heeft maar ook deelnemers die de stichting en de ziekte minder of niet kenden, ook zij voelen zich al snel erg betrokken. Zo krijgen we de mooiste reacties, zoals: "Forza is een warm bad dat ik nooit had willen missen!". Forza4Energy4All is kleinschalig, waardoor er aandacht voor elkaar is!

Forza4Energy4All is een initiatief van Stichting Energy4All om geld in te zamelen voor het medicijnonderzoek van professor Jan Smeitink en zijn team om energiestofwisselingsziekte zo snel mogelijk te kunnen stoppen. Met de ingezamelde sponsorgelden kan het medicijnonderzoek doorgaan, dat is van groot belang. Met jouw steun komt het medicijn weer een stap dichterbij.

Durf jij je grenzen te verleggen? Alleen of samen met familie, vrienden en/of collega’s bereik je de toppen van de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Schrijf je in en geniet van 4 - 6 september 2024 van een fantastisch evenement in Italie dat je niet wilt missen.


Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­