­

Energy4All Rally

Van september 15, 2024 10:00 tot september 15, 2024 21:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 172

energy4all rally

Energy4All Rally 2024

Op 15 september 2024 staat de allereerste Energy4All Rally gepland, een uniek evenement waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderzoek naar energiestofwisselingziekten.

Deelname aan deze bijzondere rally is mogelijk met zowel klassieke als bijzondere auto’s, cabrio’s en sportscars. De deelnemers kunnen de uitdaging aangaan in drie verschillende klassen: de Tourklasse, geschikt voor minder ervaren teams, en de Sport- en Expertklasse, voor de meer fanatieke en ervaren deelnemers.

In tegenstelling tot wat de evenement naam zou doen vermoeden, draait het bij de Energy4All Rally niet om snelheid, maar om het goed uitvoeren van navigatie-opdrachten op diverse kaarten en al dan niet aangevuld met een boeiende regularity, waarbij het klassement wordt bepaald. Dit zorgt voor een spannende en uitdagende ervaring voor alle deelnemers.

De start en finish van de editie van 2024 zullen plaatsvinden in de sfeervolle omgeving van Nijmegen. De rally wordt georganiseerd onder leiding van Remco Luksemburg, de ervaren uitzetter van Rally en Meer en winnaar van vele rally’s. Doe mee aan dit bijzondere evenement en draag bij aan een belangrijk doel: het bevorderen van het onderzoek naar energiestofwisselingziekten.

Wat kun je verwachten:

  • Start en finish locatie: binnenkort bekend (regio Nijmegen)
  • (Voorlopige) deelnemerslijst
  • Rally verreden aan de hand van het NRF Reglement
  • Meer dan 200 km prachtige uitgezette route door de provincie Gelderland
  • Een welverdiende borrel bij de finish met aansluitend top diner
  • Geen tijdsdruk. Alleen een (ruime) tijdcontrole bij de start en de finish
  • Open voor alle merken en leeftijden auto’s, alleen in de Expertklasse is een leeftijdsgrens van toepassing
  • All-in prijs van €. 350,- waarbij, lunch en diner inbegrepen zijn. Hiervan gaat uiteraard het overgrote deel naar het goede doel Energy4All.

Inschrijven kan via: Inschrijven Energy4All Rally - Dutch SAAB Classic Rally Team

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­