­

Met jouw Energy4All lot steun je Stichting Energy4All en kun je mooie prijzen winnen.
Alle prijzen zijn belangeloos ter beschikking gesteld door sponsoren.


Energy4All Loterij


2024 Prijzenpot

tacx boost bundle turbotrainer2 Energy4AllLoterij

Verblijf in Etten-Leur

Een verblijf in het Airbnb appartement van Lian Roovers is beschikbaar gesteld als prijs. Het appartement bevind zich in Etten-Leur. Een leuke woonkamer met smart tv, een eet-/ vergader-/ werktafel en keuken. Boven is een tweepersoons slaapkamer en luxe badkamer.  

Het appartement wordt op een datum in overleg beschikbaar gesteld voor een lang weekend of midweek.

 

St Olivier eau de toilette heren met kofferhanger

s.Oliver Eau de toilette heren + kofferhanger Alyssa Ashley 

Aromatisch, levendig en mannelijk: s.Oliver SCENT OF YOU MEN Eau de Toilette maakt een onvergetelijke eerste indruk. Akkoorden van balsamico salie, kruidachtig-kruidige cumarine en milde oranjebloesem geven de mannengeur zijn aromatische intensiteit. Levendige, frisse tonen van lavendel en grapefruit worden afgerond door de sensuele, warme en aardse accenten in de basis. Een sensationele mannelijke, veganistische geur voor speciale momenten.

Beschikbaar gesteld door
Parfumerie de Margriet

 

De prijzen voor de Energy4All Loterij zijn allemaal belangeloos ter beschikking gesteld. DIt door veel mooie bedrijven die onze stichting een warm hart toedragen.
Maar ook door gulle gevers een aanvragers:
Lian Roovers & Dick Heijne.
Houd onze social media en deze pagina in de gaten, er kunnen nog prijzen worden toegevoegd aan de prijzenpot de komende tijd.

Heb je nog een mooie prijs om aan de prijzenpit toe te voegen? Geweldig! Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

­