­

Oliebollen actie Nieuwleusen

Op december 31, 2020
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 761

oliebollen

Ook dit jaar kun je weer genieten van de overheerlijke zelfgemaakte oliebollen van team geef energie voor Energy4All. Je kunt kiezen uit oliebollen met of zonder rozijnen. 10 oliebollen voor maar €7,-. Op 31 december kun je ze ophalen op de Prins Bernhardlaan 20 in Nieuwleusen. 

Geef energie voor Energy4All
Geef energie voor Energy4All is een team dat bestaat uit de familie de Rijk en familie van der Wijk. Zij zijn bevriend met de ouders van Willem, helaas heeft Willem een energiestofwisselingsziekte. Zij vinden het vreselijk om te zien dat er voor deze slopende ziekte nog geen medicijn is, daarom zetten zij zich met hart en ziel in voor Energy4All, ze hopen dat mede dankzij hun bijdrage het medicijn weer een stapje dichterbij komt. Het hele jaar door houden zij diverse acties, zo verzamelen zij oud ijzer, worden er diverse zelfgemaakte producten verkocht en verkopen zij ieder jaar heerlijke oliebollen.

Wil jij ook genieten van deze heerlijke oliebollen, kijk dan op de facebookpagina van geef energie voor Energy4All en stuur ze een berichtje. Graag in het berichtje jouw naam, adres en telefoonnummer vermelden en natuurlijk het aantal oliebollen dat je wilt hebben. https://www.facebook.com/geefenergievoorenergy4all of stuur een mailtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eet smakelijk!

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­