­

HeArtparade

Vrijdag 8 november werd in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de veiling gehouden van de HeArtParade. Een gewelidge opbrengst van € 9 0 . 5  0 0,- was het resultaat. Het NBC Congrescentrum sponsorde de HeArtparade met een volledig verzorgde avond.


Geweldige opbrengst HeArtParade € 90.500,- 

De 30 Heartseats werden geveild onder toeziend oog van onze ambassadeurs en presentatoren van deze avond, Ron Bons en Jochem van Gelder. Het ontwerp van Johan Leemkuil werd door de kunstenaars omgetoverd tot prachtige kunstwerken, zeer divers van kleur, ontwerp en design. 

Mike Zeelen, moeder van Noa die ook een energiestofwisselingsziekte heeft, heeft dit hele project met succes geleidt en tot een geweldige einde gebracht.

De heartseats waren het afgelopen jaar op diverse locaties te bewonderen, o.a. tijdens Art Laren. Tijdens dit jaarlijks kunst evenement was Energy4All dit jaar het goede doel. Stichting Kiwanis, organisator van Art Laren overhandigde deze avond ook nog eens een cheque van €20.000,-.

Prof. Dr. Jan Smeitink nam de cheque van onze directeur Paul in de Bosch in ontvangst. Hij vertelde dat dit bedrag het komend jaar gebruikt zal worden voor de start van de 2e fase van de klinische trials bij kinderen.

Geweldig dat het geld zo direct worden gebruikt voor het onderzoek, dit geeft hoop voor de toekomst!

­