­

Livestream Energy4All Mahelany opbrengst1984

Voor haar opleiding communicatie moest Mahelany Aarts een online live stream event organiseren waarbij er geld wordt opgehaald voor een goed doel.
Als goede doel heeft zij gekozen voor stichting Energy4All, dit nadat zij door een vriendin in contact is gekomen met Pam. Helaas heeft Pam een energiestofwisselingsziekte. Door Pam zag ze hoeveel impact een energiestofwisselingsziekte op je leven kan hebben, dat hier nog geen medicijn voor is vindt Mahelany nog altijd bizar. Ook hoopt ze door haar event meer bekendheid te creëren voor Energy4All, ze vindt het erg belangrijk dat mensen te weten komen wat een energiestofwisselingsziekte inhoudt.

Livestream DJ set
Mahelany heeft een online live stream DJ set georganiseerd, dit in samenwerking met Miss Believe, zij is de moeder van Pam en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is dat er een medicijn komt. Ook DJ Mart en Bax Projects waren van de partij om zo iedereen een fijne avond te bezorgen. Er werd dan ook volop genoten van de mooie muziek en in menig huiskamer werd een dansje gedaan. Tijdens het livestream event konden de mensen doneren, dit werd dan ook massaal gedaan en Mahelany haar streefbedrag van €500,- was al lang behaald voordat het evenement voorbij was.

Effectmeting
Om een effectmeting te doen heeft Mahelany een enquête gemaakt over stichting Energy4All, zo kreeg zij een goed beeld of mensen de stichting wel kennen en of ze weten wat een energiestofwisselingsziekte is. Meer dan 100 mensen hebben deze enquête ingevuld. Na het online event zei meer dan 80% van de mensen inmiddels beter te weten waar stichting Energy4All voor staat en wat energiestofwisselingziekten zijn.

Mahelany heeft haar doel ruimschoots behaald. Ze heeft uiteindelijk het waanzinnige bedrag van €1000,- opgehaald, hiermee zijn we weer een stapje dichterbij het medicijn. Ook heeft ze met haar project veel bekendheid gecreëerd voor stichting Energy4All en voor energiestofwisselingsziekten!

­