­
×

Attentie

Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/d2a3ux41sjxpco.cloudfront.net/carousel/file/action_photo/159438/normal_fb93e36272cba89e65831e3fe206c411e344f685.jpg'

kootjes actie corner

Er zijn veel mensen die op wat voor manier dan ook in actie komen voor stichting Energy4All. Graag willen wij een paar acties met jullie delen.

Geef energie voor Energy4All overhandigt eerste cheque van 2021! geef energie voor e4a cheuque 2021
Team geef energie voor Energy4All heeft een prachtige cheque t.w.v. €  1.174,20 overhandigd aan directeur Paul. Dit bedrag hebben zij opgehaald door acties die zij in de laatste maanden van 2020 hebben gehouden. Zo hebben zij 600 heerlijke oliebollen en appelbeignets gebakken, hadden zij voor de tweede lockdown een kleine kerstkraam met prachtige producten en hebben kids voorzien van prachtig gelakte nagels. Ook in 2020 heeft het team weer stapels oud ijzer verzameld en weggebracht wat veel geld opleverde voor stichting Energy4All.
In 2021 gaat team energie voor Energy4All er weer tegenaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor Energy4All.

Ron’s kerstdorp Normal fb93e36272cba89e65831e3fe206c411e344f685
Elk jaar aan het eind van de zomer begint Ron de Boer met het ontwerpen van zijn kerstdorp, een walhalla voor de echte kerstliefhebber. In zijn huis in Uitgeest tovert hij 20 hectare om tot een prachtig kerstdorp. Ron’s kerstdorp is dan ook al heel wat jaren een begrip in Uitgeest en omgeving. Het mooiste vindt hij dat ook anderen kunnen genieten van zijn kerstpassie, door de coronamaatregelen was dit helaas niet zo makkelijk dit jaar. Maar door vooraf te reserveren kon alles in goede banen worden geleid en hebben ontzettend veel mensen genoten van het kerstdorp. Ron vraagt geen entree voor zijn kerstdorp maar vraagt een bijdrage voor een goed doel. Dit jaar was Forza4Torre zijn goede doel. Hij hoopt dat mede dankzij zijn actie het medicijn voor Torre en zijn lotgenootjes dichterbij komt. Ron’s kerstdorp was een daverend succes, de donaties stroomden binnen, maar liefs €755,- kan Ron overhandigen aan Forza4Torre.

 Neem hier een kijkje in het prachtige kerstdorp van Ron:

Tupperware 4 Energy4All
Christina Brinksma, de buurvrouw van Wietske Meijer heeft zich met haar Tupperware producten ingezet voor Energy4All. Dit jaar kan zij door de coronamaatregelen helaas geen Tupperware kook workshops geven bij de mensen thuis maar verkoopt zij haar producten online. Bij elke bestelling die er bij haar werd gedaan heeft zij haar eigen verdiensten gedoneerd aan Energy4All. Zij heeft hiermee het mooie bedrag van €90,- opgehaald voor Energy4All.

Emballage actie Plus Lenssen   overhandigen plus lenssen
Onze mascotte en vrijwilliger in hart en nieren Benny Bollo heeft geregeld dat er bij zijn Plus supermarkt in Druten een emballage actie werd gehouden voor stichting Energy4All. Gedurende de actie kon men hun emballagebonnen inleveren voor Energy4All. Dit werd dan ook massaal gedaan.
Aan Benny de eer om namens Energy4All de prachtige cheque van Plus Lenssen in ontvangst te mogen nemen twv € 400,- .  


Schaatsclinic voor Forza4Energy4All.        D355C613 FA68 41A5 9BDA 14A626614860
In september gaat een groep studenten van het Da Vinci College in Purmerend naar Italie om mee te doen aan Forza4Energy4All. Door de coronamaatregelen is geld inzamelen lastig, gelukkig hebben ze daar bij het Da Vinci college wat op gevonden. Mirte, één van de leerlingen, heeft een goed bezochte schaatsclinic georganiseerd. Kids van ijsclub Purmerend hebben in een half uur tijd zoveel mogelijk rondjes geschaatst, ze hebben zich hiervoor laten sponsoren door enthousiaste familieleden, vrienden en kennissen. De zeer succesvolle schaatsclinic heeft maar liefst   € 747,- opgebracht voor Energy4All.Tredion ICT & Telecom schenkt printer aan Energy4All printer tredion
Tredion deed op social media een oproep, zij hadden een nieuwe printer die ze niet meer gebruikten en wilden deze graag weggeven aan een goed doel. Onze ambassadeur Elles Sprenger nomineerde Energy4All. Tredion was erg onder de indruk van Energy4All en vond het een mooi goed doel om de printer aan te schenken. Onze directeur heeft de printer opgehaald in Gorinchem. Zo kunnen wij de komende tijd weer volop printen!
Bedankt! Geweldig dat jullie, jullie energie inzetten voor Energy4All. Mede dankzij jullie zijn we weer een stapje dichterbij een medicijn.

 

­