­

Ter nagedachtenis aan Geert banner

In Memoriam

Op 20 oktober 2023 is na een kort ziekbed, maar toch geheel onverwacht, ons dierbare lid van de Raad van Toezicht Geert Vogelzang overleden. Geert is helaas niet ouder geworden dan 69 jaar.

Nadat Geert vervroegd met pensioen kon gaan bij ING heeft hij heel veel tijd gemaakt voor Energy4All. Natuurlijk deed hij dat voor zijn dochter Paulien. Maar hij deed dat ook voor alle andere jonge en oude lotgenoten, die aan een energiestofwisselingsziekte lijden, en hun ouders. Zijn inzet was bijna grenzeloos. Hij was naast lid van de Raad van Toezicht immers ook intensief betrokken bij veel activiteiten, die Energy4All organiseert. Zo was hij altijd in Bormio te vinden, met Margreet en Paulien, bij Forza4Energy4All. Hij reed dan de auto van waaruit opnames werden gemaakt van dit grootse evenement. Maar hij was ook vaak aanwezig bij andere activiteiten, zoals de Mito estafette. Daardoor kon hij in de Raad van Toezicht altijd het lijntje naar alle vrijwilligers van Energy4All heel kort houden.

Energy4All is Geert veel dank verschuldigd. Hij heeft mede aan de basis gestaan van het omvormen van Energy4All naar een organisatie, die vooral gedragen wordt door vrijwilligers in plaats van duur betaalde krachten. En hij staat aan de basis van de koersaanpassing met meer nadruk op awareness waartoe de Raad van Toezicht samen met Paul dit jaar heeft besloten. Het is erg jammer, dat Geert niet langer een bijdrage kan leveren aan het verder uitwerken van die koersaanpassing.

In de Raad van Toezicht zullen we zijn inbreng gaan missen. En daarom zullen we ons regelmatig blijven afvragen wat Geert over een bepaald onderwerp zou hebben gedacht. Zo zal hij altijd onderdeel blijven van de Raad van Toezicht.

Wij wensen Margreet, Paulien, Rianne en Jos en de kleinkinderen heel veel sterkte toe om dit verdrietige verlies een plek te geven.

Namens de Raad van Toezicht en directeur van Energy4All,

Eric Oomen, voorzitter.

Geert Vogelzang foto vierkant

­