­

Nieuwsbrief aug2020 AlieColindaBlog Colinda & Alie - augustus 2020

Colinda en Alie Jansen zijn vrijwilligers voor Stichting Energy4All en draagt zonder de ziekte zelf of in de familie te hebben de stichting en alle gezinnen die te maken hebben met energiestofwisselingsziekten een warm hart toe.

Vanaf het eerste moment was het raak

Sinds 2016 gaan ik met mijn moeder tijdens onze vakantie naar Forza4Energy4All in Italie. Via Leo Steijn, toen fietscoach, zijn we hiermee in contact gekomen. En vanaf het eerste moment was het voor ons raak. Wat een fantastisch evenement, met zulke mooie mensen, topprestaties, omgeving en sfeer.

We hadden nog nooit van Energiestofwisselingziekten gehoord. Inmiddels hebben we er al veel over gehoord en gezien… Vanaf het eerste moment was voor ons wel duidelijk dat het medicijn er moet komen en dat we daaraan mee willen helpen. 'Waarom?', vraagt men wel eens, omdat het niet bij ons in de familie en directe omgeving zit. Dat is heel eenvoudig. We zijn gewoon van veel van de betrokken mensen van Energy4All gaan houden!!

Ieder jaar is Forza weer een hoogtepunt van het jaar voor ons. Elk jaar zeggen we: volgend jaar gaan we weer mee, als het kan. Je weet immers nooit wat er in een jaar tijd gebeurt. Tja en een pandemie, dat kon niemand voorspellen. We vinden het echt heel jammer dat Forza dit jaar niet doorgaat, maar wat niet kan dat kan niet! Wij zijn, tot nu toe, de corona-tijd goed doorgekomen. In het begin hebben we heel weinig contacten gehad en werden we toch wel nerveus ervan. Nu inmiddels gaat dat stukken beter. We blijven echter wel opletten, want het virus is zeker nog niet voorbij.

Gelukkig kan er al weer wat georganiseerd worden. Tijdens de Koala Challenge op 8 augustus a.s. zal ik weer wat plaatjes kieken (red. Colinda is onze vaste vrijwilliger als fotograaf en ook bij andere evenementen als het kan). En we hebben ons inmiddels ook alweer ingeschreven voor Forza 2021. We hopen dat het dan weer doorgang kan vinden. Je kunt ons dan hopelijk weer vinden op de verzorgingsplaatsen en achter de camera.

Zet ’m op allemaal, wees voorzichtig en hopelijk gauw tot ziens.

Alie en Colinda
(ook wel Oma Alie en Cootje 😉)

Steun Colinda en haar team Forza4Paulien met een donatie

Blog Colinda en Alie - Energy4All nieuwsbrief augustus 2020

­