­

infodag 2022

Op zaterdag 2 april vindt eindelijk weer onze informatiedag plaats. Na 2 jaar elkaar niet fysiek te hebben kunnen ontmoeten door de wereldwijde coronapandemie, hopen wij dat de maatrregelen het toelaten om weer gezellig met elkaar samen te komen in gasterij De Arend te Winssen. De informatiedag begint om 10:30 uur en duurt ongeveer tot 14:00uur.
Tijdens deze dag word je op de hoogte gehouden van alle evenementen rondom Stichting Energy4All. Maar ook komt Prof. Jan Smeitink om ons een update te geven over het medicijn onderzoek. Natuurlijk zijn wij allemaal ontzettend nieuwsgierig hoe het ervoor staat en of het onderzoek nog volgens plan verloopt. Aan ambassadeur Jochem van Gelder de eer om de dag aan elkaar te praten. Hoofdredacteur en ambassadeur Paulien Vogelzang onhult het nieuwe magazine met daarin weer indrukwekkende patiëntverhalen, verslagen van geweldige evenementen en natuurlijk mooie columns van onze ambassadeurs.

Promotie campagne
Na jarenlang de bekende 'Doodmoe geboren' slogan met daarbij het lieve slapende baby'tje te hebben gebruikt vinden wij dat het tijd is voor een nieuwe promotie campagne, die wij kunnen gebruiken om meer bekendheid te genereren voor de stichting en voor energiestofwisselingsziekten. Prachtige posters en folders met onze mooie mito modellen zullen binnenkort onze stichting vertegenwoordigen door het hele land. Op de informatiedag wordt de campagne feestelijk onthuld. 

Aanmelden
Indien de coronamaatregelen het toelaten kun je zowel fysiek als online deelnemen aan onze informatiedag. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Graag bij het aanmelden doorgeven of je de informatiedag fysiek of online wilt bijwonen. Indien je fysiek bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn, graag doorgeven met hoeveel personen je naar gasterij De Arend in Winssen komt.
Wil je de bijeenkomst online bijwonen, dan krijg je voorafgaande de informatiedag een link om de bijeenkomst te kunnen volgen.

Magazine
Wij vinden het een enorme eer dat wij tijdens de informatiedag jullie het nieuwe magazine kunnen overhandigen. Omdat wij hopen dat het magazine weer door heel het land wordt verspreid, zouden wij het fijn vinden als jullie een doos met magazines mee willen nemen vanaf de informatiedag om ze vervolgens uit te delen bij familie, vrienden, buren en kennissen, zodat nog meer mensen te weten komen wat voor slopende ziekte energiestofwisselingsziekten zijn.
Wil jij ook een doos( of meerdere dozen) magazines meenemen vanaf de informatiedag? Graag doorgeven bij je aanmeldmail.
Kom je niet naar de informatiedag in Winssen maar wil je wel graag een doos of een paar dozen magazines om uit te delen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en wij kijken hoe we dit voor je kunnen regelen. 

Graag zien we jullie op zaterdag 2 april in gasterij De Arend in het Gelderse Winssen!

­