­

69F75E5B 562C 4F88 9661 1D29C97F26FE

Voor elke sollicitant op een vacature en elke nieuwe medewerker die Catalyze aanneemt doneren zij een mooie bijdrage aan Energy4All om het medicijnonderzoek naar energiestofwisselingsziekten te ondersteunen. Zij zijn partner van o.a. Khondrion en zijn goed bekend met de ontwikkelingen van het onderzoek.
Catalyze 
Catalyze is een snelgroeiend en ambitieus consultancybedrijf, gespecialiseerd in het ophalen van financiering voor de biotechnologie en life sciences industrie. Het is hen bekend dat er vanuit de farmaceutische industrie relatief weinig belangstelling is voor ondersteuning van medicijnonderzoek naar zeldzame ziekten.
 
'We love giving back'
Onder het motto ‘We love giving back’, maken zij duidelijk dat zij het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren. Voor elke kandidaat die solliciteert op een vacature doneren zij € 1,- en voor elke kandidaat die zij aannemen doen zij een donatie van € 50,-.  
Over 2021 ontving Energy4All een prachtig bedrag van € 5398,-. Aan Mito kanjer Sterre en onze ambassadeur Paula de eer om deze mooie cheque in ontvangst te nemen.
Wij hopen dat de nieuwe medewerkers met veel plezier en succes een mooie carrière tegemoet gaan bij dit prachtige bedrijf.
­