­

We sluiten het jaar 2022 af met de boodschap van onze top ambassadeur Jochem van Gelder. Hij is al sinds 2008 ambassadeur en vertelt hoe belangrijk het is om het medicijnonderzoek te steunen voor al die kinderen en ook volwassenen die een energiestofwisselingsziekte / mitochondriale ziekte hebben.

Er is nu nog geen behandeling of medicijn, maar er is hoop!
Het medicijnonderzoek blijft belangrijke stappen maken en komt steeds een beetje dichterbij die eindstreep waarbij het medicijn sonlicromanol voor alle patiënten beschikbaar kan zijn.

In 2022 heeft Stichting Energy4All een bedrag van € 223.806,- bijgedragen aan het medicijnonderzoek. In totaal hebben we vanaf 2006 al € 5.223.890,- kunnen bijgedragen.
Bedankt vaste donateurs & vrijwilligers, bedankt voor alle donaties, acties, inzamelingen, deelname aan evenementen, sponsoren en iedereen die betrokken is en hun steentje hebben bijgedragen!

Maar we zijn er nog niet... Steun net als Jochem ook in 2023 Stichting Energy4All voor het medicijnonderzoek om ook die laatste fasen te kunnen ondersteunen. Samen staan we echt sterker om deze genadeloze ziekte te stoppen.

Nog een laatste donatie van 2022 doen? Dat zou geweldig zijn! Doneer hier: https://actie.energy4all.nl/

­